pondelok 10. decembra 2012

Testujeme: micelárka Collistar


Táto objemná kráska je novinka z mojej kúpelne, ktorú som si tak trochu nadelila na Mikuláša :) Zlákali ma tri veci: k tejto značke mám vcelku pozitívny vzťah, hlavne k ich telovej kozmetike, ale ešte som nemala nič zo sortimentu tej pleťovej (okrem pár vzoriek krémov). Po druhé, práve mi končila 500 ml "bandaska" Sensibio, čo je moje štandardné odličovadlo a potrebovala som doplniť kúpeľňový stav... no a po tretie, natrafila som na veľmi príjemnú cenu (veľmi príjemnú špeciálne v porovnaní s tými, za aké predáva Collistar napr. Fann). Robila som taký predvianočný darčekový nákup na el nino a 300 Kč/11,90 Eur za 400 ml je podľa mňa veľmi férová cena. Tak som ju vzala naslepáka. Zrejme jednu z posledných, lebo práve pozerám, že už nie je...

Jedná sa o klasickú micelárnu vodu, čiže má odličovať kompletný make up. Zloženie na stránke uvedené nebolo a keď som ho doma začala študovať, veru ma príliš nepotešilo: 


...ako môžete vidieť, obsahuje okrem iného pekný parabénový koktejl. Ak to porovnáme so zložením Sensibio, to druhé je o niečo jednoduchšie a hlavne, parabény neobsahuje. No dobre no, 400 ml parabénovej vody doma, tak čo s ňou. Jedine otestovať :)


Vodička je to veľmi svieža, prakticky neparfumovaná (aj keď parfémová zložka v ingredienciách uvedená je) a teraz to najpodstatnejšie: odličuje kvalitne a hlavný bod programu: neštípe. Ani keď sa dostane priamo do očí. Aj ďalšie opakované testy dopadli veľmi dobre. Kapitulovať musela jedine pred High Impact Curling od Clinique, čo je ale môj malý skúšovný kameň všetkých odličovadiel, pretože s touto maskarou si len tak niečo neporadí (ani Sensibio to nezvláda bez problémov). 

Čo dodať: za tie peniaze som spokojná. Zloženie ma nijako extra neteší, ale zasa, sú na svete aj horšie veci, než parabénový mix vo fľaši. No nie? Problémy mi nespôsobuje, takže je jej odpustené...

Skúšali ste už nejaké odličovadlo od Collistar? 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. Collistar je mi celkom sympaticka znacka, najma svojim povodom, Italia :D za tu cenu si kupila ozaj dobre, ja momentalne pouzivam ich spiralu a celkom som spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si plánuju pořídit mincelárku od Dermacolu, jsem zvědavá, jaká bude ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle jsem ještě neviděla. Stejně jako Justina zkouším řasenku a první dojmy jsou bezva. A vzpomínám si, že jsem zkoušela konturku na rty. Byla perfektní krémová, přitom precizní, bohužel ale né v odstínu, který jsem potřebovala, takže z koupě sešlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. túto som ešte nikde nevidela keď uvidím kúpim ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pokial si kupujem nieco od coho neocakavam prirodne zlozenie, tak ma to nejako netrapi, ved presda viem, co na seba chcem dat, skor mi vadi, ked vyrobca/ distributor deklaruje prirodnost a ta ocividne okolo produktu ani nešla ....
    Inak znacku vobec nepoznam, aj ked sa mi mari, ze mali teraz vo Fannku nejaký ich výpredaj na dekoratívku, ale to nie som si istá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. neskusala som zatial nic, neviem preco, ale Collistar ma nechytil za srdce, na druhu stranu raz sme boli vo Fanne zrovna, ked si tam jedna nadsene odnasala krem na celulitidu zrovna od tejto znacky (brala toho viac), ale toto bol jej osvedceny pomocnik v boji...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja mam skusenosti hlavne s telovou kozmetikou a je podla mna vyborna.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)