nedeľa 2. decembra 2012

Testujeme: Mascara Diego Dalla Palma Prima Visione

produkt do recenzie venoval e shop parfums.sk


Áno, áno, aj ja som dostala možnosť testovať maskaru diego dalla palma. Pozerám, že táto značka berie blogy útokom :) Takže, ak Vás zaujíma, čo dokázala s mojimi riasami, nech sa páči: 

Krabička mi svojou nednoduchosťou trochu evokuje dizajn výrobkov od Korres. Ale to je len taký nepodstatný detail. Maskara Prima Visione má podľa výrobcu dodávať objem a zaistiť zahustenie rias, natočiť a predĺžiť riasy a zanechať výrazný efekt bez zaťaženia vďaka ultraľahkej a rýchloschnúcej konzistencii. Farba naviac obsahuje aj niekoľko podporných látok - vitamíny, olej zo sladkých mandlí, špeciálne pigmenty pre intenzitu farby a vosky a ochranné polyméry. 


Samotná kefka je z latexu a každá strana je zakončená štetinkami rôznej dĺžky, čo má zaistiť efekt predĺženia aj zhustenia rias. OK, dosť bolo teórie, venujme sa praxi. Osobne som mala z kefky trochu obavy, lebo preferujem tie, ktoré majú zúžený koniec. Ale táto kefka je naozaj veľmi prúžná, takže sa s ňou maľuje šikovne aj v kútikoch rias. Rovnako môžem potvrdiť, že farba na riasach zasychá veľmi rýchlo, takže žiadne otláčanie na viečko nehrozí. V niektorej recenzii na túto riasenku som sa stretla s tvrdením, že riasy zlepuje. Toto ja nemôžem potvrdiť - pri nanášaní som problém so zlepovaním rias nemala, naopak. Myslím si, že je to hlavne o technike nanášania. Takisto nemôžem súhlasiť s tvrdením, že na riasenke ostáva príliš veľa farby. Podľa mňa práve naopak - má dostatočne úzke hrdlo obalu, ktoré prebytočnú farbu pekne zadrží vo vnútri.  Poďme sa pozrieť na to, ako Prima Visione vyzerá v akcii:

jedna vrstva
dve vrstvy
Tretiu vrstvu som neskúšala, to sa mi zdá už "too much" :) Maskaru musím pochváliť za to, že počas dňa pekne drží a neopadáva. Odličuje sa bezproblémovo. Ja by som povedala, že je to kvalitná maskara s pekne zvýrazňujúcim a skôr predlžujúcim efektom. Na druhej strane, za cenu 24 Eur dostanete iné, ešte výkonnejšie. Plusom v tomto prípade môže byť práve obsah vyživujúcich a ochranných zložiek, ktorý sa ale dá len ťažko overiť bez vyskúšania :) Ja by som hodnotila 8 z 10 hviezd. 

Značku diegodallapalma aktuálne dostanete na parfums.sk.

Čo na ňu hovoríte? Zaujalo Vás niečo zo sortimentu značky? 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. inak viac sa mi páčia tvoje oči bez vnútornej linky, pôsobia mäkšie :) zaujali ma hlavne štetce, ostatné som len tak prebehla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež som nechápala, ako môže niekomu ostávať na kefke veľa farby a korres nepoznám, ale idem si mrknúť

    OdpovedaťOdstrániť
  3. balená riasenka je už čo.. :D
    ale vyzerá nádherne! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kartáček je přesně ten co mám ráda, stejný nebo podobný má i Collistar Infinito. Oči máš náherné a řasy vypadají perfektně. Jdu to omrnout:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mňa upútalo celkovo líčenie, krásne!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)