nedeľa 15. júla 2012

Júlový Mix

Ahojte, 
Mám tu pár vecí, na ktoré sa mi nechce robiť samostatnú recenziu, tak to šupnem pekne do jednej: 


Stala sa zvláštna vec. Po rokoch rokúcich mi akosi prestala vyhovovať micelárka Sensibio. Presnejšie, prestala mi vyhovovať na odličovanie očí... Neviem, čím to je, možno ju používam už naozaj dlho a chce to zmenu. Oči som po odličovaní mala podráždené a začervenané a všimla som si, že s niektorými maskarami sa trápi na môj vkus pridlho. Zvlášte. Žeby zmena receptúry? Každopádne, na nejaký čas som ju z môjho odličovacieho programu vypustila a musela nahradiť niečím novým. No a skúsila som tento jemný odličovač od Dermacolu: 


...a som vcelku spokojná. Oči naozaj nedráždi a čo sa týka efektivity, v zásade nemám čo vytknúť. Samozrejme, vodeodolné maskary neodličuje jedným ťahom, ale s bežnými si poradí bez problémov. Napríklad moju momentálne najobľúbenejšiu Wonder Lash Intense odličuje podstatne rýchlejšie, ako Sensibio. Čo je teda na zamyslenie. Bioderma, zamysli sa prosím ťa! :)

Tak a čo tu máme ďalej: jeden dobrý antiperspirant od Oriflame. Učinný a s decentnou vôňou. No a keďže má v názve "invisible", nezanecháva biele stopy na oblečení. Čo oceňujem.

Prípravok proti celulitíte Cellu Sculpt od Avonu je ešte pozostatok môjho letného proticelulitídového arzenálu, ktorý som si zaobstarala na jar. Po štyroch týždňoch používania sú moje dojmy asi takéto: je to jeden z tých prípravkov, ktoré sú skrátka bez akéhokoľvek efektu. Skrátka vyhodené peniaze. Takže ak proticelulitídový prípravok od Avonu, nie tento, ale rozhodne radšej tento.


No a počas jednej z pravidelným návštev DM-ka sa na mňa z výpredajového stojanu usmieval tento vyživujúci sprej na vlasy z radu Aqua Light od Pantene. Za cenu 1,79 som mu dala šancu, lebo napríklad šampón Aqua Light je celkom slušný a aj tak som niečo podobné potrebovala. Lenže tento si druhý raz určite nekúpim, lebo okrem toho, že "vlasy prakticky nezaťaží", ako sľubuje na obale, s nimi ani prakticky nič nespraví. A ešte ich aj zmatní, čo si ja teda rozhodne neprosím :/ Jediné využitie, ktoré má, je ako vlasový parfum, lebo pekne vonia a tá vôňa sa na vlasoch drží naozaj dlho, minimálne celý deň. Takže ak mám pocit, že moje vlasy sú síce čisté, ale z nejakého dôvodu (napríklad po pobyte v zafajčenej kaviarni) nevoňajú veľmi vábne, toto je celkom dobré riešenie. 

A čo Vám ešte poviem... že mám už neskutočných 160 followerov :))) A preto, ale hlavne preto, lebo v poslednej dobe od Vás dostávam naozaj veľmi pekné maily, spravím na oplátku ja peknú giveaway. Už budúci týždeň. Tak. 

pekný zbytok víkendu, 
Lučiak
všetky fotky ja

14 komentárov:

  1. :-D No tak to som rada, ze nie som jedina, ktora o Bioderme nepisala ovacie :-). Ten Dermacol ma zaujal, nedavno som si kupila od nich micelarku, tak dufam, ze bude dobra, vkladam v nu nadej ;-)

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hele a mně přijde, že ta bioderma postupně mění složení, alespoň mám pocit, že za poslední... dejme tomu dva až tři roky... odličuje pořád hůř a hůř. dřív mi stačil jeden tampón na obličej a oči, dneska už potřebuji dva...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no prave...tiez viem porovnat a zda sa mi, ze kedysi to bolo o nicom inom.

      Odstrániť
  3. skvelý článok :) ten anticelulitídový krém stojí fakt za prd!:DDD...zelený je lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne na odlíčenie očí tiež bioderma nevyhovuje...používam na odlíčenie očí dvojfázovú odličovaciu emulziu od ryoru...už asi 4 roky a nič lepšie som nenašla...a ten gél na celulitídu som mala tiež a nič...pekný článok, páči sa mi, že sa nebojíš povedať ak ti niečo nevyhovuje

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tym Ryorom suhlasim, uz som ho tu aj chvalila :)
      Bojim sa ziab a jasteric, nie bubakov z Biodermy :)

      Odstrániť
  5. Diky za skvele recenze, je vzdy super dozvedet se neco o zkusenostech ostatnich nez si clovek neco koupi:)
    Moc pekne napsane!

    CHIC SICILY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. presne to osm potrebovala, pocut, resp citat nieco o tom pripravku od pantene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Inak vies, ze to mozno bude ozaj zmenou zlozenia, pretoze kedysi som mala oci s Biodermou odlicene v "cuku-letu" a teraz? Uz rozmyslam, ci je to maskarou alebo cim..a je fakt, ze okrem problemov pri UD fluide ma tak 3 mesiace dozadu tiez stipali oci..a tiez som rozmyslala, ze v com je problem ..kupila som si Ziaju, ale ta mi nevyhovuje, ved o nej napisem na blogu tiez..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Modry odlicovac Ziaja sa mi spociatku pozdaval, ale neskor mi zacal vadit.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)