streda 6. júna 2012

Testujeme: Max Factor 2000 Calorie Waterproof

Ahojte! 
Dnes budem virtuálne zúriť. Táto recenzia bude na maskaru, ktorá u mňa hrdo ašpiruje na titul "Sklamanie roka" :(


Sklamanie o to väčšie, že ide o maskaru Max Factor, ktoré roky spokojne používam a všade chválim. Naozaj,  sú takou mojou istotou v riasenkovom mori - keď už naozaj neviem, po akej siahnuť, kúpim si Masterpiece, Masterpiece Max alebo starú dobrú klasiku - 2000 Calorie. Pravda je, že doposiaľ som nikdy nemala vodeodolnú verziu. Až teraz som si jednu kúpila - kvôli dovolenke. Tešila som sa, pretože toto je už verzia v novom obale (takže som asi naivne očakávala, že soudruzi z Max Factor inovovali k lepšiemu nie len obal, ale aj účinnosť). Chcela som si ju nechať až k moru, ale potom mi jedného dňa niečo nedalo pokoj a vyskúšala som ju už doma. A tak som sa nas... rdila, ako už dávno nie! Čo má toto akože byť???
Po prvé: 2000 Calorie je tradičná objemová maskara, čo mám bezpečne overené. Tento vodeodolný hókuspókus nemôže o žiadnom pridanom objeme ani len snívať. Respektíve, môže, ale za akú cenu...(čítajte ďalej).
Vec sa má tak, že farba na riasy absolútne nechytá. Skrátka, nanášate ju, nanášate - a nič. Riasy dobré tri minúty vyzerajú, že ich skrátka len češete suchou kefkou na mihalnice. Po nejakých 5 minútach sa konečne začne niečo diať. A ja stále nemôžem uveriť vlastným očiam. Toto je efekt po vyše 5 minútach nanášania:
fotku s jednou vrstvou sem ani nemá zmysel dávať, nevideli by ste totiž NIČ :(
Po druhé: tvar kefky. Klasická 2000 Calorie ho má na konci zúžený. Táto nie a tak okrem toho, že sa donekonečna pokúšate s ňou mihalnice namaľovať, sa pritom ešte aj kvalitne zagebríte, hlavne pod spodnými mihalnicami. Otrasné!!!

Toto je výsledok po asi šiestich (!) postupne zaschnutých vrstvách. Samozrejme, ani nemusím pripomínať, že s každou ďalšou vrstvou sa na riasach robia krásne hrudky a pavúčie nôžky :( Ktoré som potom pracne odstraňovala.




Zhrnula by som to asi tak, že NA TOTO JA NEMÁM NERVY. Rozhodne neplánujem venovať nanášaniu maskary dvadsať minút môjho drahocenného ranného času! Bežná MOC je cca od 7 do 11 Eur, podľa toho kde. Odličovanie prebieha štandardne ako u iných vodeodolných maskár - s patričným prípravkom. Jediné pozitívum, ktoré na tomto prepadáku vidím je, že som ho vyskúšala a môžem Vás pred ním varovať. Hodnotenie: 2 z 10 hviezd. Za cenu ranného záchvatu zúrivosti. 

P.S. Keďže na dovolenku nejakú vodeodolnú maskaru potrebujem, nakoniec som si objednala túto verziu mojej obľúbenej Wonder Lash od Oriflame. Som zvedavá a dúfam, že ju stihnem otestovať ešte pred odchodom. 

Lučiak
foto:ja

10 komentárov:

  1. ja osobne mám averziu voči vodeodolným riasenkám. s tými, s ktorými som sa zatiaľ stretla a mala tú česť ich vyskúšať, som nebola vôbec spokojná a mám pocit, že všetky vytvárajú rovnaký efekt- minimálny.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ale přesto, že to bylo namáhavé a zdlouhavé, tak se mi výsledek líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. lubi sa ti preto Ceady, lebo Luciak ma od prirody krasne dlhe riasy s maskarou ci bez :o). Kukni si jej stare recenzky, tam ma "teprv" wow riasy :o). Vdaka za recenziu, nekupujeeeeeeem A.

      Odstrániť
    2. joj aky kompliment, vdaka xxx :)
      Viete, v com je moj problem? Ze aj ked sa s nejakou maskarou mordujem veky a dofarbim si pri tom viecka hore aj dole, v konecnom dosledku to uz na fotke nie je vidiet, lebo pred fotenim chcem, aby to aspon ako tak vyzeralo. Takze potom posobim, ze v recenzii prehanam - ved to vlastne vobec nie je take zle.
      Cize si davam zavazok, ze do buducna musim byt na fotkach viac autenticka :)

      Odstrániť
  3. Ja som tak mala vodeodolnu od dermacolu,podobna zufalost ako teba ma chytala,este ze som ju kupila za lacno,ale od prveho pouzitia som sa jej nedotkla

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fuha, tak toto som necakala, tiez som ju mala, ale este davnejsie staru verziu. Na tuto som citala uz dost negativnych receznzi..a ako to tak vyzera stara dobra 2000 Calorie je nenavratne prec:(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Max Factor jsou moje nej řasenky. 2000 klasická, ne ta v novým obalu a Aqua lash - žádná jiná řasenky tutově nepřežije TEPLOU vodu, jen Aqua lash, ani žádnej Dior, Lancome, Helena R, Benefit, ty jsou dobré do studené, ok, ale AL od Max Factoru je bezkonkurenční :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. AHOJ PRINCEZNO, KONEČNĚ ŘASENKA CO VYPADÁ, ŽE STOJÍ ZA TO! ..potřebuji akutně novou!!! obě ji potřebujeme
    máš moc krásný blog! :-) líbí se nám tadyyy ;-) JSME TVÉ NOVÉ FANYNKY! :-) Budeme moc rády když mrkneš i k nám na blog a zároveň nás moc potěší když příjmeš pozvání na naši GIVEAWAY zde : http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/05/vyrocni-g-i-v-e-w-y.html
    Zkus své štěstí! Držíme palce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. si out cica, ne? asi si ten clanok ani necitala...

      Odstrániť
    2. Nooo, ja som sa tiez podivila, ale kazdopadne sa tesim, ze som za princeznu ;)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)