štvrtok 29. marca 2012

Testujeme: RYOR dvojfázová odličovacia emulzia

Pekný deň sa želá! 
Dnes si dáme prvú zo série recenzií na kozmetiku, ktorú mi na testovanie poskytol Ryor. A hneď prvý produkt, po ktorom som siahla, ma veľmi príjemne prekvapil.


Ide o dvojfázovú odličovaciu emulziu pre všetky typy pleti.Kozmetika Ryor má v CZ/SK končinách veľkú tradíciu. Napriek tomu je v súčasnosti v niektorých mestách pomerne komplikované sa k nej dostať - v závere článku sa dozviete aj to, ako si ju kúpite najjednoduchšie. Ale späť k recenzovanému produktu: úplne bez okolkov hneď na úvod poviem, že vzhľadom k jeho cene je výkon, ktorý podáva, skvelý. A skutočne to netvrdím preto, že som ho dostala takpovediac "zadarmo" :) 

emulzia pred premiešaním

Ako napovedá jeho názov, ide o odličovač dvojfázový - obe zložky je potrebné pred použitím zmiešať, čiže pretrepať. Potom vyzerá takto:


minulom poste som sa posťažovala, ako sú niekedy aj micelárky krátke na odličovanie extra odolných maskár. S touto odličovacou emulziou odlíčite bez problémov aj veľmi trvácne alebo vodeodolné maskary. Odlíčenie make upu a bežných nečistôt z pleti je samozrejmosťou. Emulzia je určená pre všetky typy pleti a keďže je neparfumovaná, určite bude vyhovovať aj pleti citlivej (odskúšané na mne :). Jediné možné mínus, ktoré mi v súvislosti s ňou napadá je, že asi nebude vyhovovať ženám, ktoré pri odličovaní preferujú výhradne vodu a mohla by im prekážať tá "mastnejšia" zložka emulzie ( i keď o skutočnej mastnote nemôže byť reč). Pre mňa osobne je za cenu 5 (!) Eur za 150 ml balenie jednoznačne produktom, ktorý chcem mať odteraz vždy poruke. Pretože sa môžem spoľahnúť, že odlíči prakticky čokoľvek. Moje hodnotenie je plných 10 z 10-tich hviezd.

Pokiaľ máte problém zohnať kozmetiku Ryor v bežnej maloobchodnej sieti, TU nájdete zoznam predajní, kde by mal byť ich sortiment k dispozícii. Alebo jednoducho využite český alebo slovenský e shop.

Máte s týmto produktom skúsenosti? Alebo používate iné výrobky Ryor? 

V ďalšej Ryor recenzii dám priestor krémom!
Lučiak
foto: ja

10 komentárov:

  1. To vypadá skvěle:-) Já mám taky dvoufázový odličovač, ale od YR:-) Ryor jsem zatím neměla moc příležitost prozkoumat:-) Děkuji za tip:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tenhle odličovač bych ráda vyzkoušela,ryor mám ráda :)
    krásná recenze i blog,přidávám se k tvým čtenářům :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento odličovač mám doma, už jen zbytek, a příště si ho nekoupím(ikdyž špatný nebyl, horší to bylo s Alverde). Od Yves Rocher dvousložkový mně přijde lepší, lépe odmalovává, ale chápu, každému sedne něco jiného:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc povedená recenze. Já o něm taky přemýšlela, ale nakonec jsem si vzala ten od značky AB.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Děkuji za tip, pěkná recenze, nejspíš ho vyzkouším. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dakujem vsetkym za komentare. Za vyskusanie urcite stoji.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. absolútne súhlasím...ja už ani nič iné na oči nepoužívam...je fakt najlepšia

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)