utorok 20. marca 2012

Testujeme: Diorskin Nude

Práve som si uvedomila, že v poslednej dobe tu ťahám šnúru recenzií na dekoratívnu kozmetiku. A keď vezmem do úvahy, čo mám pre Vás v pláne testovať najbližšie, asi sa to tak skoro nezmení :) 
Dnes budem recenzovať make up od Diora, Diorskin Nude


Make upy Dior majú vo všeobecnosti veľmi dobrú reputáciu. Nude sľubuje predovšetkým absolútne prirodzený vzhľad pleti - make up by mal byť v podstate neviditeľný. Obsahuje aj ochranný SPF faktor. Ja som mala k dispozícii vzorky v odtieni 020, ktorý sa do tónu mojej pleti celkom netriafa - je skôr béžovo-ružový. Ako som zistila podľa vzorkovníka, ideálne by pre mňa boli odtiene 021 alebo 031, ktoré sú mierne do žlta. 



Konzistencia je skôr tekutejšia, rozotiera sa ľahko. Prišiel mi ale pomerne "suchý", s tendenciou zvýrazňovať drobné vrásky. Má tiež zmatňujúci efekt. Krycia schopnosť je dobrá, mohla by však byť aj lepšia. Typovo mi trochu pripomína True Match od L´Oréal, ten však lepšie kryje. Osobne uprednostňuje make upy s krémovejšou konzistenciou a také, ktoré dokážu pleť aj rozžiariť - na tento účel by bol určite vhodnejší variant Nude Glow, ktorý ale podľa všetkého už nie je v sortimente :( Výdrž je dobrá. 
Samostatnou kapitolou je cena, ktorá zodpovedá cenovým reláciám tejto značky - Diorskin Nude sa dá v kamenných obchodoch kúpiť od cca 40 Eur. Ak by som mala vyniesť nejaký záverečný verdikt, povedala by som, že je to zaujímavý make up pre mladšie ročníky, ktorým nebude vadiť zvýraznenie prvých vrások (lebo ich nemajú :), no ocenia mierne zmatňujúci efekt. A samozrejme, nebude im ľúto dať zaň nemálo Eur (ktorých podľa mňa nie je hoden ;). Moje hodnotenie: 7 z 10 hviezd. 

Vyskúšali ste ho už? Aký máte cenový strop na make up? 

Lučiak
fotky: ja a dior.com

15 komentárov:

  1. Tak tenhle jsem ještě nezkoušela:-) Ty ceny jsou hrozný, to je pravda, ale v Sephoře naštěstí často dělají 20% slevy:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Momentálně ho používám a nedám na nej dopustit. Nepřijde mi, ze by zvyraznoval vrásky, krasne drží a vypadá opravdu prirozene:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite to zalezi aj od typu pleti, ta moje je pomerne sucha a ako som pisala vyssie, potrebujem trochu kremovejsie make upy. Plus mam uz o par rokov viac :)

      Odstrániť
  3. ja nad nim rozmyslam, momentalne striedam Chanel Vitalumiere (ktory plet rozziari) s Lingerie de Peau (trosku svetlejsi odtien, neodliali mi vzorku v predajni a ja som sa, sakra, nechala odbit a kupila blby odtien)..ale pockam, kym sa trosku opalim a na zaklade toho kupim drasi makeup vhodny aj na leto..nech sa nelesknem este aj kvoli tomu, ze make-up rozziaruje :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já ho ještě nezkoušela a ráda bych už konečně našla make-up, který by mi vyhovoval a nedělal by mi šupinky.

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som ho tiez este neskusala, ale kamaratka si ho pochvaluje. Strop mam asi taky, ze ked sa mi zazda, ze nejaky make-up pre mna bude to prave, uz ma nic neodradi a vytrvalo cakam a hladam co najlepsiu cenu. Drzim sa zasady, ze make-up a tiene, kedze vydrzia pomerne dlho, oplati sa za nich aj priplatit. Momentalne som velmi spokojna s Lancome Teint idole ultra 24H a Chanel Pro lumiere- uz ho medzitym prestali vyrabat.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som o nom citala pomerne dobre hodnotenia, aj ked ma teray odradilo to, ze zvyraznuje vrasky, a mozno aj ten matny efekt, lebo z toho opisu mi prisiel az moc vyrazny a taky zas nemam rada. Idealne by bolo mat vozrku a vyskusat na vlastnej kozi. Momentalne ma dost zaujal vyssie menovany novy Lancome, ale dala om si zavazok, minut najprv to, co mam doma:)


    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja by som chcela vidieť recenziu na Chanel - Perfection lumiere (dúfam, že to dobre píšem), pretože ho už dlhšie plánujem. Takže zároveň aj je tento chanel mojím stropom, používam Clinique, ten je fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Diorskin Nude jsem spotřebovala celé balení a můj závěr je ten, že kryje trochu méně než středně, určitě není vhodný pro velmi suchou pleť a jeho výdrž je kolem pěti hodin...Znova bych si ho nekoupila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. cize sa v podstate zhodneme :) Akurat ta vydrz sa mi zda malinko dlhsia. Krytie je pre mna postacujuce, nemam ziadne vyrazne nedokonalosti.

      Odstrániť
  9. -Podla mna makeup vyzera super. Pouziva ho moja kolegyna. Vyzera velmi prirodzene po cely den. Nutno vsak podotknut, ze ma skor bezproblemovu plet s velmi obcasnymi nedokonalostami. Tym padom pre problematicku nie je vhodna. Potom by to chcelo asi velmi kvalitny korektor.
    -Do mejkapu aj dekorativnej kozmetiky rada investujem. V tom sa vyzivam a vykryvam to inymi vecami. Napr. na laky na nechty si vobec nepotrpim, stacia mi za 2 eura z DM a podobne. Na odlicenie mi staci bezna pletova voda..
    Nie som vsak ochotna za tento mejkap vyhodiť 53 EUR, kolko zan pytaju vo fann alebo marionnaud. A celkovo dost ma stvu v tychto parfumeriach, nechapem, preco to ludia toleruju a nakupuju tam stale a z coho vlastne ziju a ako dokazu hradiť drahe nájmy.. Personal je skor neprijemny, zazerajúci a nie su ochotní poskytnuť vzorky, tvaria sa akoby davali zo svojho majetku. Cest vynimkam...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahoj nevies kde by som mohla taketo vzorky zohnat v drogerii ich velmi nemaju a ja ich zbieram napredala by si mi nejake ak ano tak mi pls napis na devil6464@azet.sk
    dakujeeeeeeeem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, ak myslis konkretne Dior, od nich vzorky v drogerii urcite nezozenies :) Rozhodne skus parfumeriu.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)