streda 12. októbra 2011

Nicolelle Mason, Big Girl in a Skinny World


Skinny World je neúprosný :) Práve preto klobúk dolu pred každou dámou plných tvarov, ktorá búra zaužívané predstavy o "tých jediných správnych" proporciách. Ak ešte nepoznáte blog Nicolette Mason, vrelo Vám ho doporučujem! Nájdete tu názornú ukážku ženského sebavedomia, ale hlavne kopec krásnych a inšpiratívnych fotiek z New Yorku. 






Priznám sa, že nie vždy sa s jej štýlom stotožňujem. Ale veľmi jej fandím! 
Čo Vy na to? :)

Lučiak
pics: nicolettemason.com

10 komentárov:

  1. je to krásny kus ženskej ale na môj vkus je to pri jej postave niekedy "príliš". Buď sa vzdá hamburgerov alebo odtieňu telovej a nude:/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na teen vogue.com som akurat vcera citala blog o popularnych "plnsich" blogerkach,su tam aj odkazy, naozaj svele fashionblogy :)

    http://www.krpceakroj.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podla mna je ta zena obezna a ked neprestane jest tak dlho uz zit nebude . Mne osobne sa taketo fotky nepacia a uz duplom nie ked si daju na seba obtiahnute oblecenie ktore vsetko len zvyraznuje ...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fandiť určite fandím... ale ona je zatiaľ asi najviac "curvy" bloggerka, čo som videla, takže rekacie mám také zmiešané :) ale necháp ma zle, len nezvyk asi...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa to osobne vobec nepaci a neschvalujem to. Pretoze nie je normalne to, ako to dievca vyzera. To nie je krv a mlieko, ani mensie oblinky, ktoré dokazu byt zvodne a sexi. Toto je, žial, nechutne a mozete ma tu aj ukamenovať. Nie je normalne, aby dievca v jej veku takto vyzeralo.Toto je totiz tazka obezita a tu treba liecit, zialbohu a nie "oslavovat" obliekanim do nepadnucich outfitov a este tomu aj tlieskať. Dievca je priklad absolutnej straty sebaúcty a sebakontroly a ide velmi zlym prikladom podobnym dievčatam.. :(. Sorry...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dakujem Vam kocky za komentare! Priznam sa, cakala som takto rozpacite prijatie, dokonca este viac...ano, byt tucny a mat fashion blog, kde prezentujete vlastnu nestandardnu figuru, je kontroverzne.
    Samozrejme, pokial sa bavime o zdravotnej stranke veci, asi sa vsetky zhodneme, ze to nie je OK...
    Na druhej strane, je zaujimave, ze x velmi uspesnych modnych blogeiek stoji na uplne opacnej strane barikady - su tak stihle, az to hranici s anoreciou (ak to uz anorexia rovno nie je). Ale vo vseobecnosti su viac akceptovane, ako tucne blogerky.
    To asi vela vypoveda o dnesnom ideale krasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. v šatách je super, má pekné lýtka... legíny neuznávam na osobách už ani s 2 kilami navyše, takže toto určite nie. ale inak jej fandím. dnes ľudia zápasia s jedlom. jedny sú na hrane s anorexiou/bulímiou, tí druhí zas bojujú s nadváhou či obezitou. ak sa nájde ešte normálny človek zmierený s tým ako vyzerá a šťastný vo svojom tele, závidím mu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je fakt, ze je "pevnejsia" na druhu stranu sa neboji dat sis suknu, niektore stylingy jej vysli...a fandim najma tomu, ze si na seba neda velke neforemne sako a dlhu siroku suknu po zem, co vacsinou skor uskodi nez zakryje nedostatky...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak nevím, jestli je tuhle holku lepší šatit nebo živit ;-). Rozhodně fandím odvážným lidem, kteří třeba i posouvají hranici dobrého vkusu! Mně se to prostě líbí! Dobrá kontroverze!
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak snáď mi to už pôjde...

    tu je dôvod, prečo sú u nás tlstí ľudia, také sivé myšky...práve pre toto.

    tu ešte nenadišiel ich čas, ani nie tak pochopenie, ale prijatie. neviem prečo by mala nosiť tričko xxxl a gate ala vreco s gumou v páse, najlepšie všetko čierne, že ano.

    Ide o jej pocit, nie o pocit druhých, a to, že si niekto myslí, že len vychrtliny môžu nosiť šaty na telo, jej je dúfam úplne šum a fuk.

    mne sa na ňu dobre pozerá, ja by som sa tak nedokázala obliecť, asi by som sa ani necítila dobre, ale páči sa mi to, že na to niekto má courage.

    takže go girl :o)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)