piatok 7. októbra 2011

Cruel Competition


Dnes budem zlá :) Pri surfovaní na webe som natrafila na toto: fotosúťaž na stránkach zásielkového obchodu OTTO. Moje škodoradostné detektory okamžite zavetrili prieser :) To bude mäso! A veru... "Máš rada módu? Obliekaš sa podľa poslednej módy a máš jedinečný štýl?" - takto navádzajú súťaženia chtivých účastníkov inštrukcie na stránke. No jo, pojem "jedinečný štýl" sa dá pochopiť rôzne. Najlepším dôkazom sú samotné fotografie súťažiacich. Dovolila som si pre Vás zostaviť malú kompiláciu: 

Začneme len tak zľahka. Erika K. z Nových Zámkov je nepochybne pekné dievča (trochu mi pripomína A.Heringovú bez tuningu). Plus má aj za to, že ako jedna z mála poslala ateliérové foto v kvalitnom rozlíšení. A tak môžeme (v kvalitnom rozlíšení) oceniť kúúúl zebrovaný kostýmček a megakruhy a la slovenské deväťdesiate roky a pózu, ktorá mi pripomína výraz nafukovacej Anče po rozbalení.


Hojne sú zastúpené aj fotky z kategórie dovolenkových. Na tejto pózuje Lenka V. z Leopoldova, ležérne opretá o kôl. Že je oblečená "v jedinečnom štýle a podľa poslednej módy", dúfam, nepochybujete. 


Ďalšia slečna neváhala pre vidinu lákavej výhry riskovať zdravie svojich vaječníkov. Všimnite si lascívne pohodenú crocsu vpravo dole... Zrejme supluje chýbajúce prsty pravej nohy. Tomu sa hovorí umenie orezu.


Nielen ženy majú svoj jedinečný štýl...



A na záver jedna lakocinka: toto je moja súkromná víťazka (aspoň zatiaľ, lebo fotky ešte budú pribúdať). Koncentrát dokonalosti. Esencia štýlu. Tu je na zožratie proste všetko - vlasy, červené oči, saténový živôtik, hnusná jeansová sukňa, mňam mňam nožičky, aj rastlinný doplnok s opeľovačom. Čo myslíte, je len prilepený alebo prišpendlený? Chudáčik :(


Neváhajte a prezrite si celú galériu. Aby som bola korektná, v tej záplave nevkusu sa dajú nájsť aj svetlé výnimky - asi tak 5 percent. Prípadne skúste zvážiť svoju účasť... súťaž trvá do konca októbra.

štýlu zdar!
Lučiak
foto: otto.sk


12 komentárov:

  1. bože ale som sa nasmiala, lesklé silonky ma dojali najviac, ale to vlastne vsetky fotky. dobrý výber :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no, ja rešpektujem, že každý má svojský štýl... ale toto sa ani štýlom nazvať nedá... panebože :D zase jeden z Tvojich postov, na ktorých sa brutálne bavím :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dakujem dievcata, bolo mi ctou pobavit Vas :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. páni, asi sa prihlásim a vyhrám.. svojim nudným konzervatívnym, klasickým štýlom totiž aspoň nikoho nepoburujem a nerozosmievam :D vzdávam hold "nylonkám"

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jani, bozechran...to ja si tak obcas neodpustim a kopnem si :P

    OdpovedaťOdstrániť
  6. toto je úplne úžasný článok :DD dlho som sa tak nezasmiala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja fakt tak strašne nenávidím opasky s logami! a hlavne Dolce, Playboy, Ed Hardy a Giorgio Armani! vlastne všetko s kričiacimi logami sa mi protiví, skrátka na to si pomyslím staré známe, že od hlavy po päty chodí v značke len ten, kt. na to v skutočností nemá ale chce sa ukázať

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to B: v podstate mas pravdu, je to jeden z dovodov :)

    Dakujem Vam za krasne komenty!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ty si ale hnusná :o)))
    Lib

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Toto bol jeden z mala blogov, ktore som sledovala naozaj pravidelne a dufala som, ze sa zaobide bez zosmiesnovania a posudzovania stylu inych... Snad si si ich ponizovanim aspon psychicky pomohla. (Nie, nie som ani na jednej z fotiek ani sa neobliekam ako ziadna dievcina na nich.)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. kris: si vedla. Psychicky si pomaham inak :) Toto je proste len ironia a for. Chapem, ze nie pre kazdeho stravitelna.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)