pondelok 12. decembra 2016

Šťastné a veselé s The Body Shop!

produkt venoval e shop parfemy-elnino.sk


Ak by ste náhodou nevedeli, o chvíľu budú Vianoce. Blbý vtip, viem. To sa skrátka nedá prehliadnuť.  Pokiaľ ešte nemáte všetky darčeky a nechcete siahnuť po obohranej drogériovej kombinácii sprcháč+deodorant, mám pre vás tip: darčekové sady značky The Body Shop. Bohužiaľ, na Slovensku sa už nedá len tak ísť do ich kamennej predajne a nakúpiť, keďže z nášho trhu sa dávno stiahli. Ešte že máme ten internet s jeho nekonečnými nákupnými možnosťami. 


Mám celoživotnú slabosť pre vzorky a malé cestovné balenia. A dostať ich hneď niekoľko takto pohromade je dvojnásobní radosť. Okrem toho, že sú pekné na pohľad, sú aj praktické na cesty. A ja sa budúci rok chystám cestovať veľa. 

V tomto konkrétnom sete nájdete telové maslo, telový peeling, maslo na pery, sprcháč, šampón a kondicionér a ako bonus hubku do sprchy. 

Čo sa týka telových masiel TBS, mala som už niekoľko druhov, ale práve toto so Shea Butter ešte nie. Veľká chyba! Zistila som, že mi veľmi vyhovuje vôňa (úplne jemná a nevtieravá), plus je naozaj veľmi výživné a presne toto moja pokožka v zime potrebuje. Telový peeling určite tiež využijem. Jediné, čo u mňa nenájde uplatnenie, je maslo na pery - tento druh kozmetiky vytrvalo ignorujem. Ale určite nebude problém spraviť ním radosť niekomu inému. 


Novinkou bola pre mňa aj vlasová kozmetika značky (jediné, čo som od nich zatiaľ na vlasy mala, bol legendárny banánový šampón). Hlavne šampón Rainforest Shine veľmi milo prekvapil a je dosť možné, že si ho kúpim aj v plnom balení. Je bez silikónov, má číru konzistenciu a presne taký mi vyhovuje najviac. Vlasy sú po ňom veľmi pekne lesklé. Kondicionér ma nijako zvlášť neočaril. Na moje husté hrubé vlasy je príliš málo výživný, sadne podľa mňa skôr jemným vlasom. 


Asi najpraktickejšia vec na cestovanie v tomto sete je 60 ml balenie sprchového gelu, navyše s mojom obľúbenou vôňou Moringa - kedysi som na tejto parfumácii ulietavala naozaj veľmi. Medzičasom ma to trochu prešlo, ale stále je to pre mňa obľúbená vôňa. 

Ak aj vám značka The Body Shop na Slovensku chýba, mrknite na ponuku na elnino, je z čoho vyberať a do Vianoc ešte určite stíhate :)

Lučiak

foto: ja 

5 komentárov:

  1. Mne by stačilo to maslo na pery juuuj♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nedávno som The Body Shop objavila na elnino a som šťastná :) rozhodla som sa používať už iba netestovanú kozmetiku a výber takej je na Slovensku vcelku malinký, takže aspoň po TBS nemusím chodiť do Čiech alebo Rakúska.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. súhlasím, na cestovanie musí byť tá sada sprcháča, šampónu a kondicionéru dokonalá :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bože,ako ja milujem tie maslá!!! na telo, na pery...sú super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)