pondelok 19. decembra 2016

Moja objednávka z Colourpop


Môžete si stokrát hovoriť, že ste už dávno imúnne voči predajným praktikám kozmetických e shopov, môžete bez mihnutia oka hádzať do koša newsletter s 25% zľavou na feelunique a spol. Potom sa dozviete, že Colourpop má akciu na medzinárodné poštovné zdarma, v mozgu sa vypne racionálne centrum a zrazu zadávate číslo kreditky, aj napriek tomu, že ste sa kedysi dávno zapovedali, že z USA si už kvôli tým cirkusom s colníkmi nebudete nikdy objednávať. Takto nejako som urobila svoju prvú objednávku na Colourpop. 


A samozrejme, keď už je to poštovné "zadarmo", tak kašleme na nejaký colný limit. Veď možno to tentokrát vyjde a tú zásielku si nevšimnú. Ech. Všimli. Nebudem vás zaťažovať detailami, balíček som po troch týždňoch mala konečne doma a mohla rozbaľovať. Nezvyknem sa vzrušovať nad krabicami, ale musím uznať, že toto bolo fakt pekne zabalené. Objednala som si tri z tých ich vyhlásených, údajne super tieňov, dve ceruzky na oči a jednu ceruzku na obočie. Tak sa pozrime, či celá tá story s colnicou, colný dlh a manipulačný poplatok pošte, ktoré zásielku predražili o takmer 10 eur, stáli za to. 

Najprv k tieňom Super Shock Shadow. To mal byť najväčší ťahák objednávky. Vybrala som si odtiene Glow, Stereo a High Rise. Najsvetlejší odtieň Glow je pre mňa vyslovené sklamanie. Podľa swatchov na oficiálnej stránke som očakávala, že pôjde o peknú telovú béžovú, chcela som ho používať na partie pod obočím a pohyblivé viečko. V kelímku sa javí, že bude úplne ideálny. Na pokožke sa bohužiaľ mení na takmer transparentnú, až bielu. Rozhodne svetlejšiu, ako som čakala a akú moja tvár potrebuje :(

Stereo je metalická baklažánová. Už dávno som takýto odtieň nemala a povedala som si, že na zimu bude fajn. Opäť tak trochu sklamanie, čo sa týka pigmentácie. Na viečko musíte tieň poriadne navrstviť, aby ste dosiahli odtieň, aký vidíte koncentrovaný v kelímku. 

Posledným tieňom je tmavý olivový High Rise. O tom jedinom môžem povedať, že na pokožke najviac zodpovedá tomu, čo vidíte v balení. 

Colourpop Super Shock Shadow: Glow, Stereo, High Rise


Ceruzka na obočie v odtieni Dope Taupe je tiež farebne trochu inde, ako som čakala. Dúfala som v studenšiu taupe, táto má bohužiaľ teplý podtón, čo pre mňa nie je ideálne. Ak použijem na obočie len ju, je príliš svetlé a viac dočervena, ako som zvyknutá. V kombinácii s inými kúskami na obočie, ktoré používam, sa to ale dá. 


Celú objednávku zachraňujú ceruzky Créme Gel Liner. Zobrala som ich v tmavohnedom odtieni Brew-Haha a tmavej, petrolejovo fialovej No Shame. Ceruzky sú úplne perfektné, aj farebnosťou, aplikáciou ale hlavne výdržou. Sú v podstate vodeodolné a počas dňa krásne držia na mieste. Ešteže tak. 

Hore Dope Taupe, v strede No Shame a dole Brew-Haha

Objednávku síce neľutujem, lebo som mala konečne možnosť vyskúšať túto blogerkami ospevovanú značku, ale tiene u mňa nezabodovali tak, ako som predpokladala. Ceruzku na obočie hodnotím ako neurazí-nenadchne a vyslovene nadšená som z gelových ceruziek na oči. Keď ich spotrebujem, bude mi to fakt ľúto.

Využili ste aj vy možnosť objednať Colourpop na Slovensko/ČR? Ako ste boli spokojné s touto kozmetikou? 


Lučiak

10 komentárov:

  1. Podle mě, jsou to trochu horší odstíny? Matné ani saténové bych u colourpop nebrala, osobně jsem se koukla na swatche a recenze a vybrala jsem si I heart this, So quiche a Partrige a jsou velmi zajímavé, nepoužívám žádné jiné. Mám vyhlédnuté i další. Nic jiného, než stíny, se tam asi nevyplatí brát :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No kedze islo o prvu objednavku, niesom v tych tienoch este zorientovana, takze som brala vyslovene intuitivne podla farebnosti. Nabuduce uz by som bola poucena.
      Prave, podla mna su najlepsie tie gelove linky.

      Odstrániť
  2. ceruzky vyzerajú naozaj dobre :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mně ty stíny ... taky nic moc. mám dva matné a ty jsou dost zle pigmentované a spíš nenápadné. ale ten třpytkatý je fajn. a má nejlepší konzistenci i nejlepší výdrž.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešteže tie gélové ceruzky sú podľa tvojich predstáv. :) Ja som z Colourpop zatiaľ nič neobjednávala, akosi ma to šialenstvo okolo ich produktov obchádza, no niekedy určite niečo rada vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No jo. Dnes je marketing fakt alfa a omega. Produkty pritom zdaleka nestoja za to halo okolo.

      Odstrániť
  5. Mne je vzdy podozrive, ked je okolo niecoho take halo a ked po prvotnom vseobecnom nadseni prislo v druhej vlne vytriezvenie, tak som samu seba presvedcila, ze ocne tiene nepotrebujem... ale jak tak teraz pozeram na tie ocne linky, tak tie by ma asi lakali viac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Za mna od ColourPop urcite Lippie Stix a rozjasnovace

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som zobrala balenie 4 tieňov, ešte som ich nestihla skúsiť všetky ale tiež je tam jeden svetlučký veľmi slabo pigmentovaný. Zato tekutý matný rúž je božský ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)