sobota 4. júna 2016

Po novom



Peknú sobotu vám prajem. Dlhšie som sa neozvala. Nejde o nič zásadné, ale verné čitateľky môjho blogu považujem za fér informovať, prečo a hlavne, čo z toho vyplýva ďalej. 

Ako som už načrtla tu, v mojom živote došlo počas uplynulého roka k rôznym zmenám, ktoré ma ovplyvnili a stále ovplyvňujú. Zmeny sú super, ako sa vraví, stojatá voda hnije :) Ale prejsť nimi je občas dosť vyčerpávajúce. Ja si svoju energetickú kasičku musím strážiť veľmi starostlivo, inak sa so mnou dejú škaredé veci. A celkovo, už som vo veku, kedy radšej robím veci pretože chcem, nie pretože musím. 

Ale k téme - došlo k tomu, že som sa písaním začala konečne živiť. Síce zatiaľ len na part time, ale aj tomu treba venovať čas. Okrem mojej hlavnej práce, syna-autistu, psa a ešte k tomu sa snažím mať aj nejaký osobný život. Bohužiaľ, písanie tohto blogu nie je tým, za čo by mi niekto bol ochotný platiť :) Čo som ani nikdy neplánovala, viem, že na Slovensku je niečo podobné nereálne. 

Každopádne, posledných pár dní som o blogu veľa premýšľala a nakoniec som dospela k týmto záverom:
- viacstylu nekončí, nemám to srdce :)

- naďalej budem zverejňovať recenzie kozmetiky, ale na tomto mieste predovšetkým tej, ktorú mi zašlú v rámci spolupráce

- ostatnú kozmetiku, ktorej stále používam na kvantá, budem prezentovať na mojom instagrame, čo znamená, že o čo menej budem aktívnejšia tu, o to viac bude kozmetiky tam. A možno aj na FB, to ešte neviem, ale Instagram je momentálne platforma, kde som aktívna najviac a vyhovuje mi to. 

- definitívne pochovávam rubriku Spotrebované. Dlho som to nechcela robiť, nakoniec som to dlho robila, lebo tieto články sú z nejakého dôvodu obľúbené, ale v súčasnej situácii je každomesačné aranžovanie prázdnych obalov, fotenie, linkovanie a písanie o tom, čo sa už väčšinou na blogu objavilo, priveľký žrút času a energie. Takže spotrebovaná kozmetika odteraz letí rovno do smetí.

koniec vyhlásenia :D

dočítania a dopozerania, 

Lučiak

foto:ja 

11 komentárov:

  1. Tak asi najvyssi cas aby som aj ja sledovala a mala instagram, lebo vyuzivam iba fb. Tak nech sa dari

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Luci, gratuluju k práci a ať se ti daří nejen v ní! Dělej hlavně to, co tě baví a máš ráda. :-) Jdu ti čeknout ten instagram, tuším, že mi ve sledovaných účtech chybí ;)
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj Lucia, tvoj blog citam pravidelne, aj insta obcas mrknem, ale zaujalo ma, ze mas syna autistu. ja mam syna aspergera :) , tak si mi hned sympatickejsia :)
    ad zmeny: dufam, ze k lepsiemu a hlavne, ak nejde o zivot a clovek je zdravy , vsetko sa poriesi, nejak.
    drzim prsty.
    A.H.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zelam vsetko dobre vo vsetkom, Luci.
    A taktiez uspesny tyzden. :)
    L.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Držím Ti palce,
    veľa energie a úspechov. A som rada že to tu nekončí. O insta tiež uvažujem keďže teraz mám máličko času na blogovanie, tiež sa veci menia a zmenia (v jeseni pribudne ďalšie bábätko). A možno by to bolo rýchlejšie - len odfotiť a okomentovať, predsa články si vyžadujú veľa času, hoci ma to veľmi baví, je ho menej a menej.
    Za rubrikou "Spotrebované" mi ľúto nebude, viem že je objektívnejšia ale som to nejako vždy obchádzala na blogoch a vlogoch. Ale tvoje recenzie by mi chýbali.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Luciak, rada ta citam (tu i na dailymale), pisanie ta imho hravo uzivi. Si fajn zenska, velmi velmi drzim palce vo vsetkom!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jej dakujem, to si mila :) Neuzivi este na full time, ale snad raz

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)