pondelok 25. apríla 2016

Totálne vygumovaná s Clarins Gentle Peeling

produkt venoval e shop parfemy-elnino.sk


Peelingy sú pre mňa ošemetná záležitosť, pri ich výbere musím byť opatrná. Už sa mi viackrát stalo, že aj taký, ktorý bol oficiálne vhodný aj pre citlivú pleť, mi nevyhovoval a príliš dráždil pokožku. Ale Gentle Peeling je v tomto ohľade skvelý objav! Ono to totiž nie je ani tak peeling (trochu zavádzajúci názov), ako pleťová gomáž. A je jednoducho super. 


Jednoducho, žiadne zrniečka! Hurá! Vo vnútri 50 ml balenia v tube sa ukrýva krém s veľmi zaujímavou farbou, bez akýchkoľvek mikročiastočiek. Na prvý pohľad by ste hádali, že pôjde o nejaký rozjasňovač, vďaka metalickej farbe. Je úplne neparfumovaný (pre citlivky ďalšie veľké plus). 



Aplikuje sa na vyčistenú pleť (ide to veľmi ľahko) v tenšej vrstve, nechá sa pár minút pôsobiť a môžete gumovať - doslova. Jemnými pohybmi prstov ho z pleti zošúchate (doporučujem robiť nad umývadlom, je z toho trošku bordel), zbytky ešte opláchnete (ja čistou alebo termálnou vodou), pleť osušíte a môžete sa kochať. Pleť je doslova ako vygumovaná, jemné linky sú zjemnené, to isté sa deje s pórmi, ktoré sú takmer neviditeľné, pleť pôsobí hladko, jemne zmatnene a sviežo. Čo je dôležité, nezanecháva žiadne pocity pnutia. Doporučuje sa používať 1-2 krát do týždňa, mne stačí ten jeden. 

Som rada, že som naňho natrafila a vrelo ho doporučujem. Kúpite napríklad tu, množstvo použití na jednu tubu odhadujem na minimálne 10-15. 

Lučiak

foto:ja 

3 komentáre:

  1. Luci, ani nevieš, ako si mi teraz ulahodila. 100 rokov hľadám normálny peeling, ale kvôli citlivosti pleti, predispozícii k tvorbe žiliek, všetko je pre mňa príliš zrnité, hrubé, dráždivé. A gommage zasa nepostačujúci. Veľmi si ma nalákala. Asi hneď idem objednať. Ešte keď píšeš, že navyše sa pohrá aj s jemnými linkami. No za tento typ naozaj vďaka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa tesim Julka. Mne sadol velmi dobre, plet je po nom krasne vyhladena a naozaj nedrazdi.

      Odstrániť
    2. Vekovo sme rovesníčky, tiež tá citlivosť, aj makeupy a bb-čka nám vyhovujú rovnaké, tak verím, že ani týmto nešliapnem vedľa.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)