štvrtok 28. apríla 2016

Testujeme: Pleťové sérum Bione s kyselinou hyalurónovou


Aj vás zasiahla mánia s názvom Bione? Mám pocit, že hlavne koncom minulého roka musela každá kozmetická závisláčka akútne skúsiť aspoň niečo, podľa možností ale všetko :) V podstate sa ani nedivím: Bione je cenovo mimoriadne dostupná, "domáca" (v zmysle česká) kozmetika s úctyhodne širokým sortimentom. Časť produktov je navyše vraj v bio kvalite. Je vám asi jasné, že ani ja som neodolala. 
Postupne som si kúpila ich šampón, jeden z krémov a toto protivráskové pleťové sérum.V prvých dvoch prípadoch to na samostatnú recenziu nevydá (zmienim sa o nich v niektorom vydaní empties), ale tretí kúsok ma zaujal najviac a tak si dnes dáme klasickú recenziu.


Krátko k baleniu - Bione sa - čo sa obalov týka - nehrá na žiaden luxus, Sú jednoduché a plastové a vizuálne tak trochu zaspali v 90tych rokoch. Každopádne, oceňujem tenký aplikátor, vďaka ktorému dostanete z obalu presne také množstvo prípravku, aké potrebujete. 

Protivráskové pleťové sérum Exclusive s kyselinou hyalurónovou je podľa výrobcu určené hlavne na zmiešanú až mastnú pleť, s čím súhlasím. Konzistencia emulgelu je veľmi ľahká, dobre sa aplikuje a do pleti okamžite vsakuje. Prípravok neobsahuje silikóny, parabény a minerálne oleje, jedna vec mi na ňom ale strašne prekáža - jeho veľmi výrazná parfumácia typu aviváže. Na obale je síce uvedené, že parfumácia je hypoalergénna , čomu verím, ale subjektívne mi tá výrazná vôňa čistého prádla na tvári fakt vadí. To je v podstate jediná výhrada, inak ako denné sérum pod krém slúži výborne, pleť nezaťažuje a zbytočne nemastí, veľmi dobre sa znáša aj s make upom. 



Druhá vec je, že nemá žiadne viditeľné omladzujúce účinky, aspoň na mojej pleti sa nekonali (používam ho už vyše mesiaca). Kyselina hyalurónová je v zložení až na ôsmom mieste a ak ho porovnám s cenovo porovnateľným sérom Balea z DM, rozdiel je hlavne vidieť. Takže áno, dopoužívam ho, ale ďalšie balenie si už nekúpim. Vyskúšať chcem ešte jedno sérum od Bione, s arganovým olejom,. Potom dám určite vedieť.

Kúpite v e shopoch alebo vybraných drogériách za cenu okolo 5 eur.  

Lučiak

2 komentáre:

  1. Ja som od Bione mala šampón a kondicionér v spreji, ale to ešte začiatkom minulého roka :) Bola som naozaj spokojná :) Možno by som vyskúšala aj toto pleťové sérum, vyzerá zaujímavo.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)