pondelok 18. apríla 2016

NOVINKA: micelárna voda Avon Nutra Effects

produkt venovala značka Avon 



Ak ma niečo nikdy neprestane baviť, je to testovanie nových micelárok. Ide o môj najobľúbenejší a najspoľahlivejší produkt na odličovanie, za tie roky, čo ich používam, mám svojich favoritov, ale vždy rada vyskúšam aj novinky.
Jednou z posledných je micelárna voda z radu Nutra Effects od Avonu, určená pre všetky typy pleti. Je bez obsahu mydla a parabénov a mala by byť vhodná aj pre citlivú pleť. Toho som sa pravdu povediac obávala najviac, lebo v mojich citlivých očiach neobstojí len tak hocičo a štípali ma už aj také micelárky, ktoré iné blogerky pochválili. 


Jednoduché plastové balenie má 200 ml. Voda je prakticky úplne neparfumovaná (prvé veľké plus). Druhý bod k dobru udeľujem za to, že naozaj, ale naozaj vôbec neštípe, ani pri priamom kontakte s očami. V zložení (vid nižšie) nájdete niekoľko rastlinných extraktov. Parabény, ako už bolo spomenuté, v nej nie sú, obsahuje však napríklad glycerín. 


Bohužiaľ, tak, ako musím pochváliť jej výbornú znášanlivosť, nemôžem absolútne pochváliť efektivitu odličovania. Táto micelárka sa hodí na odlíčenie make upu z tváre, ale na očný make up (a to nepoužívam vodeodolnú maskaru) je žiaľ krátka. Odličuje tak, že na očnom okolí zanecháva sivý film, ktorý ide definitívne dolu až dodatočným použitím inej, overenej micelárky. To je pre mňa naozaj mínus, práve oči sú totiž partia, ktorú micelárkou odličujem vždy. Takto ju vypoužívam len na odlíčenie zbytku tváre. 

Škoda, vyzeralo to nádejne...

Bežná cena za 200 ml balenie je 6,50 (v akcii o niečo menej), za túto cenu kúpite v drogérii rovnaký objem efektívnejšej micelárky. 

Vyskúšate? 

Lučiak

foto:ja 

4 komentáre:

  1. Me na suchou plet vubec nesedi, plet je po pouziti vic sucha a odlicovaci schopnosti , jak uz jsi psala jsou minimalni :(

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no vidis, tak vysusovanie som napriklad ja nespozorovala

      Odstrániť
  2. Ja na oči skôr používam nejake odličovacie mlieko ako cien, alebo nivea soft krem ktorý je uplne geniálny na odmaľovanie tiež. Ale určite použijem na odlíčenie niekedy aj micerálku tá zaručuje úplne odlíčenie aj keď sa stým trochu dlhšie babrem:) Nedávno som domíňala niveu ktorá je naozaj užasna a určite sa k nej vrátim, a teraz mám ešte v zásobe miceralku na citlivú pleť a miceralkami si hlavne čistím pleť a odličujem obočie:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne prave na oci vyhovuje uplne najlepsie micelarka, zbytok tvare odlicujem podla toho, ako velmi sa ponahlam a ake rocne obdobie prave je.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)