utorok 5. apríla 2016

NOVINKA: Bioderma Hydrabio Perfecteur

produkt venovalo slovenské zastúpenie značky Bioderma 



Možno ste už aj zaregistrovali, že Bioderma má v sortimente pleťovej kozmetiky ďalšiu novinku: prípravok Hydrabio Perfecteur SPF 3. Zvedavo ho testujem už nejaký ten týždeň a myslím, že nastal čas zhrnúť moje dojmy do recenzie. 


Hydrabio Perfecteur je hydratačný a ochranný pleťový prípravok, ktorý má pleti priniesť niekoľko benefitov: okrem extra prísunu hydratácie (vďaka patentu Aquagenium), zlepšenie vzhľadu pleti, rozjasnenie a ochranu pred slnečným žiarením. Prípravok je hypoalergénny, nekamedónny, bez obsahu parabénov. Zato obsahuje silikóny (niekoľko druhov) a aj vďaka tomu sa na pleť veľmi ľahko aplikuje a vytvára šikovný podklad na nanesenie make upu. Vzhľadom na ochranný faktor SPF 30 je ideálny na použitie v rámci dennej starostlivosti. 


Veľmi oceňujem typ balenia, tuba s pumpičkovým dávkovačom je veľmi šikovná a dávkovanie presné. Prípravok má krémovú konzistenciu, nie je pigmentovaný, na môj vkus by však mohol menej parfumovaný. V parfumácii cítim ľalie a túto vôňu odmalička príliš nemusím :) Ako som už spomenula, po pleti ho ľahko rozotriete (s množstvom to netreba vôbec preháňať). Okamžite vytvorí efekt jemného rozjasnenia a hebkej pokožky. Viditeľne tiež uľahčuje aplikáciu make upu. Podľa výrobcu je určený na dehydrovanú pleť, či už je suchá, normálna alebo zmiešaná. Tá moja momentálne ešte stále suchá je (trvá to už niekoľko mesiacov) a úprimne, za tri týždne v podstate denného používania som si nevšimla nejakú výraznú zmenu v zlepšení hydratácie mojej pleti. Môžem ho preto oceniť predovšetkým ako kalitnú podkladovú bázu. Mne osobne by samostatne, namiesto hydratačného krému/séra, nestačil. 

40 ml balenie už nájdete v lekárňach a s produktom si môžete aj zasúťažiť o veľmi fajn cenu, tu :)

Lučiak

foto:ja 

2 komentáre:

  1. Hmm...škoda jí :( suchou pleť mám neustále...

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam skôr zálusk na hydrabio riche na suchú pokožku ale ešte sa rozhodnem:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)