nedeľa 6. septembra 2015

Testujeme L´ORÉAL Nude Magique BB Stick


Na FB ste si vyžiadali recenziu na túto novinku, tak som si ju požičala od mamy, odskúšala a tu sú moje dojmy. Ja som BB stick prvýkrát otestovala iba skúšobne na ruke v DM, keď bol ešte v regáloch skoro "teplý" a vtedy som aj zvažovala kúpu, no zdalo sa mi, že má príliš suchú konzistenciu, ktorá by mi zvýrazňovala jemné linky, tak som to nechala tak. No po poriadnom otestovaní na tvári vám rovno hovorím, že pri najbližšej návšteve drogérie si ho zaobstarám. No vo svetlejšom odtieni. Mama má podstatne snedšiu pleť, než ja, a tak si kúpila tmavší, medium to dark, ktorý, ako vidíte hlavne na fotke swatchu na ruke, je skutočne poriadne tmavý. Našťastie, ja som momentálne ešte tiež dosť opálená, takže vo výsledku to ani s týmto tmavším nebola taká tragédia, ako som očakávala. Tak či tak, ide jeseň, opálenie čoskoro vybledne a vhodnejší pre mňa bude jednoznačne svetlejší odtieň (na ktorom je skvelé, že ide jemne do žlta, čo mi absolútne vyhovuje). 




Takže, tu sú dôvody, prečo si ho kúpim: ľahká aplikácia (na tvári urobíte pár ťahov a rozotriete do stratena), ľahučká konzistencia (po pleti dobre kĺže a po rozotrení vytvorí jemný film), na BB veľmi slušné krytie, dobrá výdrž počas dňa a super si rozumie aj s rýchlo sa mastiacou T zónou. Fotku, ktorú vidíte nižšie, som robila po cca 6 hodinách od nanesenia a je vidieť, že nos sa už začína trochu lesknúť, no naozaj iba nos a do večera to už horšie nebude, čo je podľa mňa pri lesklej T zóne výborný výsledok. Celkový finish je matný, ale veľmi prirodzený. 


Cenovo sa pohybuje od akciových 9 po bežných cca 11 eur. Táto novinka sa podľa mňa podarila. Jediné, čo možno vytknúť, je, že na trhu je len v dvoch odtieňoch a svetlé typy, ktorým nevyhovuje nádych do žlta by asi privítali aj inú verziu. Keď tak nad tým premýšľam, tento tmavý by ale pre bledule nemusel byť úplne márny na kontúrovanie. 

Už ste ho skúšali? Aké sú vaše dojmy? 

Lučiak

foto:ja 

12 komentárov:

  1. dojmy som napísala na fb, takže vieš :) je to vydarená vecička, navyše som k nej zdarma v DM dostala aj riasenku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mama tiez a presne na nu bude coskoro tiez recenzia :)

      Odstrániť
  2. vyzerá veľmi dobre, ale za tú cenu by ho moje skeptické ja asi nechalo v obchode :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No výborne, ja som ho v stojane nechala presne pre to, čo ty... A kúpila si vynovený "update" loreal True match, čo zas úplne neľutujem, výborný make up... Ale co teď, co teď??? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dnes som bola v DMku a zas som po tom poškuľovala...prednedávnom ma odradilo presne čo píšeš - na prvý dojem zdanlivá suchosť tej tyčinky. Odišla som s Loréal Infallible mejkapom, ktorý je teraz v 50% akcii. Ale do kabelky a na cesty jto vyzerá ako super vec.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podla mna dost zalezi na tom, co pod neho clovek da.

      Odstrániť
  5. No včera som čítala tvoju recenziu a dnes som mala cestu do DM a vzala som ho. Len tak, bez skúšania, veď pokiaľ viem, makeupy nám vyhovujú rovnaké. Príkladom starý dobrý Mat lumiére, ale aj iné. Tak som zvedavá na moje dojmy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No Julka, daj potom vediet. Ja som si uz medzicasom zaobstarala ten svetly odtien a stihla som aj zistit, ze nie je jedno, co pod neho clovek da. Aktualne je uplne idealna kombinacia caviaroveho sera Natura Siberica, primeru od Monu a nasledne tohto BB. Jeden den som skusila namiesto primeru Monu bazu od Biotherm, ktora je inak super pod suchsie make upy, ale s BB stickom sa nekamarati :/

      Odstrániť
    2. Luci, tak o tomto ma nemusis presviedcat. Nevhodny krem, alebo serum, aj z jedinecneho make-upu, alebo BB urobi na tvari nepodarok. Tak si to tiez odskusam a uvidim, s cim si sadne. A dam info.

      Odstrániť
  6. Hmmm, ze by dalsie bb, ktore dam na zoznam-Moze stat za hriech :-)...
    Najskor este musim dotestovat bb vzorky, ktore som si objednala. Prva zatial sklamala, este mam v zasobe dalsie.

    A tiez som vo faze hladania co dat ako zaklad...zatial bez uspechu :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja ho mam uz asi dva mesiace, je skvely, hlavne to krytie a lahka aplikacia ma nadchlo. Mam dost aknoznu plet a s touto tycinkou vyzera skoro bezchybne. Akurat ze mne nevydrzi tak dlho, uz pred obedom musim korigovat a nanasat dalsiu vrstvu, na druhej strane, balenie je do kabelky idealne.
    Ajka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)