nedeľa 31. mája 2015

Testujeme: novinky od Aussie

produkty venovala značka Aussie


Nedávno som dostala  prekvapkový balíček s produktami Aussie. Obsahoval dve novinky: šampón Miracle Shine a lak na vlasy Shine+Hold. Priznávam, ja osobne som nikdy nepatrila k nadšeným fanúšikom tejto značky. Pár vecí som už vyskúšala, recenzie nájdete aj tu na blogu. Dokonca momentálne mám aj jeden ich produkt rozpoužívaný v kúpelni, už sa blíži ku dnu. Ale žiaden ma nikdy nechytil za srdce tak, že by som naň spievala nadšené ódy. Nezmenilo sa to ani po otestovaní tejto dvojky. 


Miracle Shine Shampoo má obsahovať perlový púder a austrálsky ženšen pre extra lesk vlasov. Moje vlasy sa lesknú v podstate stále, to už na ne musím použiť naozajstný nepodarok, aby to tak nebolo. Predsa len sa mi však do rúk občas dostane produkt, po ktorom sa lesknú skutočne extra dobre. Paradoxne, napriek svojmu názvu, šampón Miracle Shine takýto efekt na moje vlasy nemal. Ich vzhľad po jeho použití je úplne štandardný. Nie veľmi mi tiež vyhovuje, že šampón má tzv. perleťovú konzistenciu - mám odskúšané, že tento typ šampónov mojim vlasom pri dlhodobom používaní zvyčajne nesvedčí. Asi najviac by som na šampóne vyzdvihla jeho parfumáciu (nie je sladko cukríková, ako pri niektorých Aussie výrobkoch, ktoré mám odskúšané, ale príjemne ovocná). 



Celkom nečakane ma oveľa príjemnejšie prekvapil lak na vlasy alebo ak chcete vlasový sprej Shine+Hold. Laky na vlasy používam skutočne minimálne. Neznášam ten pocit zlepených, tvrdých vlasov. V podstate jediná príležitosť, kedy použijem lak (aj to s nevôľou), je, keď si spravím vlny a chcem, aby aspoň pár hodín vydržali. Perfektné na tomto je, že na vlasoch ho takmer necítiť. Má veľmi ľahký efekt a vlasy fixuje len veľmi jemne, pekne vonia a zároveň im dodá trocha lesku naviac. Vlasy sú po ňom stále "v pohybe", žiadna tvrdá, zlepená helma. Určite ho budem vedieť využiť. 


Celkovo som však ani po tejto skúsenosti neprešla na stranu tých, ktorý Aussie považujú za zázračnú vlasovú kozmetiku. Ale ako vždy, každému sedí niečo iné a keď je to pre niekoho práve táto značka, prečo nie :)

Lučiak

foto:ja

1 komentár:

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)