streda 20. mája 2015

Nové Avon krémy Nutra Effects

produkty venovala značka Avon


V najnovšom testovacom balíčku od Avonu prišli pleťové krémy. Nikdy som sa netajila tým, že z pleťovej kozmetiky mi od Avonu nič nesedí a po pár negatívnych skúsenostiach ani nemám chuť skúšať, či by sa to mohlo zmeniť. Samozrejme, keď už mám krémy doma, článok o nich zverejním, ale milý Avon, prepáč, krémy na tvári testovať nebudem. Ty vieš, že by som bola oveľa radšej, keby si v budúcnosti na testovanie posielal dekoratívku, prípadne telovú alebo vlasovú kozmetiku. Takto si budeme musieť vystačiť s oficiálnou tlačovou správou a na záver aspoň s mojím osobným posúdením konzistencie, parfumácie a podobne, skrátka dojmami, na ktoré testovanie na tvári nie je potrebné. 

Krémy značky Nutra Effects majú byť výnimočné vysokým podielom prírodných zložiek (posúďte, vid zloženie), predovšetkým aktívnym komplexom zo semienok Active Seeds (chia, semienka granátového jablka a strelície). Všetky krémy z tohto radu sú alergologicky testované, vhodné aj pre citlivú pleť, bez parabénov a farbív. Rad Nutra Effects má niekoľko línií - hydratačnú, zmatňujúcu rozžiarujúcu, anti-age a doplnkovú líniu na čistenie pleti. V balíčku na testovanie sme dostali krémy dva - jeden denný hydratačný a z anti-age línie denný krém s obnovovacím účinkom. Oba krémy obsahujú ochranný faktor - SPF 15 a 20, sú balené v sklenenej dóze s objemom 50 ml a majú jemnú, nevtieravú parfumáciu.



vľavo denný hydratačný krém, vpravo denný obnovovací krém z radu NutraEffects od Avon

Denný hydratačný krém (bežná MOC 7,90) má ľahšiu konzistenciu, no nepovedala by som, že je úplne ľahký, mastnej pleti by asi nesadol. Po rozotretí robí na pokožke "glow" efekt, čo môže oceniť hlavne niekto, to nepoužíva make up. 

Obnovovací denný krém (bežná MOC 9,90) má konzistenciu podstatne hutnejšiu, no nepatrí k ťažkým, mastným krémom. Predsa je však vhodný skôr pre suchšie typy pleti. 

Celý sortiment línie Nutra Effects je v predaji od apríla/mája 2015 

Lučiak

foto:ja


1 komentár:

  1. nepoznam sice podobne vyrazy ako glow efekt neviem čo to je ale ten denny hydratačny krem použivam a je dobry nemam po ňom ani mastnu pokožku na tvari:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)