utorok 4. novembra 2014

Projekt High End 12: Shiseido Perfect Refining Foundation


Pamätáte si na moje nadšenie z make upu Sheer & Perfect? Musela som ale vyskúšať aj tento, Perfect Refining. Dôvody? Má veľmi pozitívne recenzie, je tekutý a zmatňuje.  A viete čo? Som nadšená opäť. Je to ďalší make up od Shiseido, ktorý je jednoducho skvelý a rozhodne ho radím do toho najlepšieho, čo som zatiaľ (a nebolo toho málo) z make up rodiny vyskúšala. 

Za zmienku stojí v prvom rade balenie - tak malé a kompaktné (flakón má na výšku len cca 6 cm), že sa to len tak ľahko nevidí. Až sa zamýšľam, ako tam tých 30 ml dostali. Keďže odtieň mojej pleti už dávno nie je taký, ako v lete, zvolila som o stupeň svetlejší, než som mala pri Sheer & Perfect, ale ostala som verná "O", teda odtieňu so žlto-béžovým nádychom. Takže tentokrát O20:

Shiseido Perfect Refining, O20

Perfect Refining je dlhotrvácny make up s veľmi dobrým krytím (povedala by som že vyššie stredné). Konzistencia je tekutá. Na aplikáciu používam môj obľúbený Hakuro H50 a rozumejú si spolu skvele. Keďže tento make up je o niečo "suchší", než spomínaný Sheer&Perfect, pred nanesením doporučujem použiť podkladovú bázu. Ide to dobre aj bez nej, ale s ňou je to ešte o čosi jednoduchšie a postačí Vám menšie množstvo make upu. 

Make up robí krásny, zamatovo matný, ale prirodzený finish. A čo je výborné, skvele si rozumie aj s mastnejšou T zónou. Výdrž počas dňa je super, stačilo jedno prepudrovanie T zóny zhruba po 5 až 6  hodinách. Ako ste si asi všimli na fotke obalu, má SPF 15. Celkovo je dostupný až v 15tich odtieňoch, samozrejme, u nás nájdete podstatne menší výber, cca 6-8. Cena je obdobná, ako pri jeho vyššie spomenutom kamarátovi. Najvýhodnejšie ho momentálne kúpite asi na parfums.sk, odkiaľ som ho objednávala aj ja. Tak uvidíme, či sa zopakuje história ako po mojej recenzii Sheer&Perfect, keď boli náhle všetky nositeľné odtiene zrazu záhadne vypredané :)

Nech sa páči, fotka v akcii (na tvári nemám nič, len Perfect Refining, korektor na kruhy pod očami a upravené obočie)



Tak čo hovoríte? Páči sa Vám efekt tak ako mne? 

Lučiak

foto:ja

5 komentárov:

  1. tak farba ti dokonale sadla :) páči sa mi výsledok,ked miniem svoj lancome popozeram po nom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nepotrebujem ho, nepotrebujem ho, nepotrebujem ho... Ale taaaak strašne ho CHCEM!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzera uzasne, od Shiseido som nic neskusala, zatial len drogerkove make upy ale ihned idem nanho pozriet :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od tejto znacky chcem toho vyskusat viac a jedna z veci je prave make-up, i ked neviem, ci presne tento. Ale tieto mini balenia ma fascinuju, aj Chanel Perfection Lumiere Velvet je tak usporne baleny, na blogu mam foto, kde ho porovnavam so zakaznickou kartou :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)