štvrtok 19. júna 2014

Energia v pomarančovej: Annemarie Borlind Orange Blossom Energizer

produkt venovalo zastupenie značky - assay.sk


Ak sa Vám zdá, že Vaša pleť je mdlá a bez energie, mám tu pre Vás tip na malú vitamínovú bombu - Energizér z pomarančových kvetov - dvojfázovú pleťovú starostlivosť. Už len pohľad naň Vám musí zdvihnúť náladu - je ako čerstvá šťava z červených pomarančov. Extrakt z červeného pomaranča veru aj obsahuje - spolu s karoténovým olejom, jojobovým a makadamiovým olejov, mixom vitamínov a inými látkami, podporujúcimi predovšetkým hydratáciu, výživu a celkovo sviežejší vzhľad pleti.

Môžete ho aplikovať ráno alebo večer na očistenú pleť - buď samostatne alebo ako prípravu pred nanesením krému. Ja som vyskúšala oboje a uprednostnila by som prvý spôsob, minimálne ráno - vďaka obsahu olejov by Vám (ak nemáte naozaj suchú pleť) mohol spolu s krémom zbytočne mastiť T zónu. Pred premiešaním trochu pripomína lávovú lampu alebo fľaštičky systému Aura Soma. Bezprostredne pred  aplikáciou je potrebné s ním dobre "zatrepať", aby sa obe zložky spojili. Výsledkom je emulzia, ktorá sa na pleti po vsiaknutí vodných zložiek mení na olejovú. Stačí naozaj pár kvapiek, takže jedna dávka z pumpičkového aplikátora. Vôňa je veľmi jemná a príjemná.

vľavo pred premiešaním, vpravo po

Po jemnej masáži je pleť pekne vypnutá a krásne žiarivá. Ja ho používam večer, na deň je pre mňa príliš výživný, hlavne teraz v lete. V zime by som ho pravdepodobne zniesla aj ako súčasť rannej starostlivosti. Ani tento kúsok od Annemarie Borlind neobsahuje parabény, silikóny, PEG-y, syntetické parfumy a farbivá. Na stránkach e shopu je momentálne v ponuke v praktickom 15 ml balení za super cenu 6 Eur a vhľadom k tomu, že na jednu aplikáciu postačí naozaj málo, vydrží Vám dlho, takže ako investíciu do pružnej a žiarivej pleti určite doporučujem! 

Nevyzerá na zjedenie? 

Lučiak

foto:ja

7 komentárov:

  1. mne to pripadá ako džem. Hneď by som si lízla :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. trochu to džem pripomína ale určite je to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved dzemy su super, nie? :) Ale nie je taky husty. A bez kalorii! :D

      Odstrániť
  3. Och presne toto potrebujem! :) Hneď si to musím objednať :)
    www.karinvirag.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za tip :) Niečo také som hľadala... Kika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)