pondelok 23. júna 2014

Balíme!

Časť dovolenkového arzenálu: Sensibio, dermálna voda a prípravky na opaľovanie od Biodermy, pleťový energizér od Annemarie Borlind, ochranný šampón a sprej na vlasy Rene Furterer, kabelkové balenie Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle a telový krém s rovnakou vôňou, olej zvýrazňujúci opálenie Avon, môj nový make up, z ktorého som momentálne unesená (zatiaľ neprezradím, ale tie zbehlejšie možno uhádnu aj podľa obalu), očný krém s Q10 od Balea (bude špeciálny DM haul, kde o ňom poviem pár slov), pena na holenie Balea v cestovnom balení, krém na nohy Oriflame s novou vôňou citrónu a levandule, obľúbený 4 farebný bronzing kompakt od Pupa a holítka BIC Soleil Bella

Ako posledný post pred prázdninovou pauzou tu mám časť vecí, ktoré si so sebou k moru (poučená predchádzajúcimi rokmi) beriem. Veru, časť. Je toho oveľa viac, ako je na fotkách. Maniačka sa nezaprie :) Toto sú viac menej tie najnevyhnutnejšie kúsky.  A to najnevyhnutnejšie, čo pri +40 stupňoch Celzia potrebujete, sú rozhodne opalovacie krémy:


Aj túto sezónu ostávam verná Bioderme - nemám dôvod nič meniť, s účinkami ich prípravkov na opaľovanie som veľmi spokojná. Okrem tohtoročnej novinky, oleja na opaľovanie Photoderm Bronz SPF 30 (na ktorý sa veľmi teším) si na prvé dni beriem Photoderm Sensitive SPF 50+ a na tvár Photoderm Max Fluid SPF 50+. Ďalšia novinka, dermálna voda Hydrabio Brume sa v praktickom 50 ml balení zíde vždy. Na fotke ešte chýba ďalšia z noviniek, upokojujúci sprej po opaľovaní, Photoderm Apres-Soleil SOS, ktorý si tiež pribalím. 

Starostlivosť o vlasy na slnku som minulý rok veľmi podcenila a výsledkom boli po dovolenke vlasy vzhľadu vysušenej slamy. Morská a bezénová voda spolu s extrémnym slnkom im dajú poriadne zabrať. Rozhodla som sa pre značku Rene Furterer a z ich línie na slnečnú ochranu vlasov som si vybrala šampón a dvojzložkový hydratačný sprej, ktorý skvelo poslúži aj na rozčesávanie. Samozrejme, že som neodolala a vyskúšala ich už v predstihu doma a vzhľadom vlasov som nadšená, som teda zvedavá, či rovnako dobre obstoja aj v boji so soľou, chlórom a slnkom. Oboje som kupovala na parfums.sk

Ak ako ja preferujete holenie na mokro žiletkami, mám pre Vás dobrý tip. Všetky vieme, že Gillette Venus sú najlepšie, ale aj svinsky drahé. Objavila som podstatne lacnejšiu alternatívu, ktorá im veľmi dôstojne konkuruje: BIC Soleil Bella - v balení za 4 Eurá nájdete tri holítka, každé Vám v pohode vydrží na  minimálne 5-6 použití. Tieto aj ďalšie tipy žiletiek BIC sú dostupné v rôznych sieťach drogérií. 

A na záver jeden voňavý tip: nikdy som nebola fanynkou klasického Green Tea od EA, ale minulý rok v duty free na letisku ma veľmi oslovila edícia Honeysuckle. Do horúčav je ako stvorená. Svieža, ale nie lacno citrónovo dezinfekčná, ovocne nasládlá, ale nie ordinárne drogériová. Celý rok bol veľký problém ju zohnať, naše e shopy ju ako novinku ignorovali. Objavila sa v ponuke až teraz, keď už má aj novšiu konkurentku, tohtoročnú edíciu Yuzu (na ňu sa tiež chystám). V e shope el nino parfumerie som kúpila tento šikovný set - toaletka 50 ml, super kabelkové balenie 15 ml a telový krém Honeysuckle Honeydrops v 50 ml balení, ktorý je jednoducho úžasný. Má v sebe mäkké žlté čiastočky, ktoré sa na pokožke rozplynú. Je ľahký, nemastný a hlavne krásne a dlho vonia. Doslova som si ho zamilovala a niekde musím zohnať veľké balenie, lebo sa nebezpečne rýchlo míňa. Asi najskôr zalovím opäť v duty free. 




Tak sa teda s Vami dočasne lúčim a dočítania budúci mesiac! 

Lučiak

foto:ja

7 komentárov:

  1. Ta miniaturka vypadá moc mile. A krém jak čtu je taky perfektní. Já mám ráda i klasickou Green Tea, byla to jedna z mých prvních "opravdových" vůní. SIce ji teď už delší dobu nemám, ale mamce ji kupuju opakovaně a zvládá i většinu odnoží:-) Tuhle jsem zatím neměla možnost vyzkoušet. Pěkný tip!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne ta klasicka, povodna GT akosi nejde. Z ostatnych verzii sa mi este paci aj Green Tea Lotus

      Odstrániť
  2. Článok je inšpiratívny, kozmetika je super, tiež používam výrobky od Biodermi a prajem krásnu dovolenku. ;) :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)