pondelok 3. marca 2014

Môj nový obľúbenec: The Balm Put a Lid on it

produkt venoval e shop beautyday.sk


Čo Vy a podkladová báza pod očné tiene? Používate ju ako samozrejmosť alebo ju máte zaradenú v kategórii "nepotrebná zbytočnosť"? Priznávam, báza pod očné tiene patrí k produktom, ktoré som zaradila do mojej must have make up výbavy až odvtedy, odkedy sa pohybujem v blogosfére. A musím povedať, že ak si nájdete tú správnu, výsledný efekt rozhodne stojí za to. Nie len, že očné tiene na viečku viac vyniknú, ale hlavne sa výrazne predĺži ich výdrž. Ja osobne mám viečko prirodzene dosť mastné, väčšinou používam aj mastnejšie očné krémy, ale odkedy som podkladové bázy zaradila do svojej make up rutiny, musí to byť naozaj veľmi nepodarený očný tieň, aby s bázou nedržal tam, kde, má. 

Veľmi dlho som bola spokojná s podkladovou bázou od Avonu. Spokojná až na jednu maličkosť - balenie je v kelímku a čím dlhšie ho doma máte, tým viac konzistencia tuhne a ku koncu to už nie je ono. Z tohto ohľadu sú naozaj praktickejšie bázy v tube - prístup vzduchu sa minimalizuje a tým sa minimalizuje i zmena konzistencie. Novým prírastkom v mojej výbave je podkladová báza Put a Lid on it. A neviem si ju vynachváliť. Rozhodne však nie len pre to praktické balenie. Má oveľa viac plusov.


Keď som ju prvý krát vyskúšala, vzhľadom a konzistenciou mi pripomenula jeden legendárny produkt od Clarins - Beauty Flash Balm. Samozrejme, ten neslúži ako podkladová báza pod tiene, ale vizuálne sú si naozaj veľmi podobné. To len taká poznámka na okraj :) Put a Lid on it má zamatovú, jemne krémovú konzistenciu marhuľovej farby. Vynikajúco sa rozotiera, stačí naozaj minimálne množstvo a pokryjete celé viečko. Obsahuje rozjasňujúce mikročiastočky, takže už samostatne bez tieňov pôsobí na oku veľmi pekne a pohľad rozjasňuje. 


Nasledujúca fotka myslím veľmi dobre ilustruje rozdiel medzi vzhľadom tieňov bez a s použitím tejto bázy: 

ten istý očný tieň (Artdeco) nanesený v rovnakej vrstve vľavo s bázou, vpravo bez

A napokon tá podstatná vec - jednoznačne funguje aj čo sa týka predĺženia výdrže tieňov. Odkedy ju mám, použila som ju pod tiene rôznych značiek a všetky ostali pekne zafixované až do večerného odlíčenia. Báza nedráždi ani moje citlivé oči (toho som sa na začiatku trochu obávala). Jednoducho jej naozaj nemám čo vytknúť a za seba ju môžem len doporučiť. Takmer 12 ml balenie vzhľadom k množstvu, potrebnému na jednu aplikáciu vydrží určite veľmi dlho. K dispozícii tu.

Ktorá podkladová báza pod očné tiene je Vaša obľúbená? 

Lučiak
foto:ja

9 komentárov:

  1. Ak raz domíňam bázu od Artdeco, tak sa po nej možno poobzerám.. Tubička ja skrátka praktickejšia.. A keď vidím, čo dokáže...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No zasa skvelý typ a keď miniem ten novokúpený Avon (čo bude asi tak o rok, predpokladám) skúsim aj túto, už len kvôli zloženiu a dúfajme, že aj nižšiemu vysychaniu. A vôbec, už si musím niečo od tejto značky vyskúšať, všade samé chvály.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám len essenec bázu, tú vec, čo vymysleli, keď vyšli ich pigmenty a tuším ju už aj stiahli dosť dávno, čo je škoda. bežne to síce nevyužívam, ja strašne nerada na seba patlám všetko možné (obuvník chodí bosý), čiže bázy využívam len pri príležitostnom líčení alebo keď líčim iných ľudí. moje viečka mastné nie sú a popravde mi je fuk, či ten môj nenápadný tieň drží od rána do 4 bez pohnutia O:-) som strašná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale tu essence blogerky v celku chvalili, tak asi nebola celkom na zahodenie. Nie si strasna, len nemas ten problem s mastnym vieckom :) Mne sa bez kvalitnej bazy akykolvek tien uz po 4-5 hodinach zlieval na viecku do jednej smuhy a to mi teda dost liezlo na nervy.

      Odstrániť
  4. o tomto eshope počujem prvý krát :) vdaka za tip našla som tam super veci, ktoré sa nedajú tak ľahko zohnať :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zatiaľ som vyskúšala len 2 - tú všeobecne obľúbenú z Avonu a dostala som vzorku Stay dont stray tiež od Benefitu. Obe sú fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. suhlasím so všetkým, najlepšia báza akú som mala!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Keď mi dojde moja too faced, myslím, že sa po nej poobzerám, vidím, že nie si jediná spokojná:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)