utorok 18. marca 2014

A zasa Mixujem


Na dnes tu mám takú turbo recenziu :) V poslednom článku o mixe som svoju skúsenosť s touto značkou uzavrela tým, že ma viac menej nesklamala, ani neoslnila a v dohľadnej dobe nákup nových kúskov neplánujem. No ale dá sa odolať akcii fľaša micelárky za 2,99? Nedá, špeciálne ak ste zvedavé, ako ja. Tak sa teda ocitla u mňa doa a testovanie sa mohlo začať. Zaujímali ma - ako obvykle - hlavne dve veci: či bude dostatočne jemná k mojim očiam a či bude efektívne odličovať k mojej spokojnosti.

Po vyše trojtýždňovom používaní môžem skonštatovať, že a táto micelárna voda príjemne prekvapila. Hlavne čo sa týka jemnosti - vôbec neštípe. Parfumovaná je skutočne veľmi jemne. Odličovacia schopnosť je slušná, make up z tváre dáva odstraňuje bez problémov. Pri odličovaní očí vždy porovnávam so Sensibio - táto obstála tak na 85%. Maskary, ktoré sú trochu húževnatejšie, nezvláda tak dobre a rýchlo, ako Sensibio, chce to trochu viac času a precízne dočistenie napustenými vatovými tyčinkami hlavne medzi mihalnicami, aby som odstránila aj posledné zbytky. 

No myslím si, že vzhľadom k cene to vôbec nie je zlé! Kompletné zloženie vyzerá takto: 


Jednu vec, ktorú musím vytknúť a netýka sa priamo vody, ale jej balenia, je dávkovač - proste hnevá :( Pri naklonení má tendencie pretekať a pri stlačení aj špliechať kade-tade, takže to chce určitý cvik, aby ste trafili vodu presne tam, kam chcete. V pohode ju ale dopoužívam a ak budem mať medziobdobie, kedy práve nebudem mať doma zásobu Biodermy, bez problémov po nej siahnemm aj v budúcnosti. Je dostupná prakticky v každej drogérii a tá akciová cena 2,99 za 250 ml je viac, než prijateľná.

Vyskúšali ste túto micelárku aj Vy? Ako Vám sadla? Ako tak čítam recenzie na Mixu, väčšinou je to buď/alebo - úplná spokojnosť alebo veľká nespokojnosť :) 

Lučiak
foto:ja

11 komentárov:

  1. aj keď je tvoja recenzia pozitívna, moja známa má zas negatívnu skúsenosť s ich krémom na začervenanú pleť. až po ňom bola skutočne červená, úžasná nežiaduca reakcia, má zákaz si minimálne 2 týždne čokoľvek patlať na tvár... tak a babo raď..
    asi ostanem pri osvedčenej kozmetike

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, ako pisem, tiez sa stretavam s takymi vyhranenymi reakciami. Niekto si velmi pochvaluje a niekomu robia vyslovene zle.

      Odstrániť
  2. Mne tiež vyhovovala čo sa týka odličovania, ale tá lotéria, či trafím vodu na tampón ma nebavila..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam od mixy telove mlieko s pumpičkou je uplne užasne na suchu kožu ine veci som si nekupovala,, a vlastne ano ešte mam aj balzam na pery ale ten som si davno kupila ešte vo Fr ani som nevedela že to je značka v tej dobe len som ho potrebovala a do teraz ho mam odloženy obal:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mixu som ešte neskúšala, ale neviem, či by som sa nato podujala. Počúvam príliš veľa rozporuplných názorov. :) Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som odskúšala už dosť vecí, ale jedna z najlepších je odličovač očí (dvojfázový). Je super, neštípe v očiach, parádne odlíči. Nemám po ňom mastnú pleť okolo očí. ďalej používam odličovacie mlieko - to je taký štandard (ale zle mi nerobí) som s ním v podstate tiež spokojná. Odskúšala som aj hydratačný 6% krém, ktorý bol tiež bol v pohode (taká normálka). V zásobe mám ešte túto micelárku a pleťovú vodu (tie nemám odskúšané). a ozaj ešte mám krém na ruky, ktorý ale používam iba na večer, lebo má v sebe asi dosť glycerínu (ruky ostanú také vyhladené), čo mi pri práci nevyhovuje. asi ho už kupovať nebudem, ale dopoužívam ho.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. luci, ja ako tvoja verna citatelka musim povedat, ze zase raz dobra recenzia.
    dostala som detsku verziu micelarky od mixy a nesadla mi velmi ( netusim preco, zrejme zhoda okolnosti ), ale po case som sa k nej vratila a som velmi spokojna, pouzivam ju v kombinacii dado sens pre zrelu plet :) . je pravda, ze na oci musim pouzit 2fazak kvoli gelovej linke mac, lebo tu proste neda dole ale mne to nevadi, ja mastnu clonu neriesim :) a davkovanie, to iste ako pri tejto dospelackej verzii. vecne skonci polka v umyvadle.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na trhu sa nedavno objavila dalsia nove micelarka, tentokrat od garnier. Neodolala som, testujem ju prave a zatial celkom spokojnost (aj co sa zlozenia tyka, na rozdiel od Mixy neobsahuje parfem), aj sposob davkovania mi vyhovuje. Luci, neskusala si?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je na zozname :) Ale presvihla som cas, ked bola za dobru uvadzaciu cenu a 7 eur, kolko teraz priemerne stoji, sa mi za nu nechce davat, vzhladom k tomu, ze neviem, ci mi bude sediet. Balenie je pomerne velke.

      Odstrániť
  8. Mam od nich dvojfazovy odlicovac a som spokojna, oci nestipu a riasenku pekne odlici. Este som si kupila v akcii nejaky denny krem, ale zatial som ho neskusala :)
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)