pondelok 8. júla 2013

Testujme: Gosh Catchy Eyes Mascara


Pekný deň sa praje. Táto maskara mi bola od prvého momentu (a ešte pred prvým použitím) sympatická - neviem to racionálne vysvetliť, občas to tak s kozmetikou mávam. Tak nejako som vedela, že mi bude vyhovovať. No a prekvapenie - vyhovuje veľmi. Fotky v dnešnom poste síce nie sú práve ideálne a s takou výpovednou hodnotou, akú si predstavujem (jednak som mala bad face day a k tomu ešte blbé svetlo), ale pokúsim sa ju o to vernejšie opísať slovami. 

Catchy Eyes maskara podľa slov výrobcu "riasy jemne oddeľuje, intenzívne ich zvýrazňuje a nádherne tvaruje už pri prvom ťahu kefky, takže si skvele vystačíte s jednou vrstvou." No, ja si s jednou vrstvou nevystačím (pokiaľ chcem dosiahnuť efekt podľa mojich predstáv), ale so zbytkom popisu súhlasím bez výhrad: "je to maskara pre hladkú aplikáciu, ktorá riasy nezlepí." Presne tak. Žiadne zlepené riasy, kĺže po nich ako po masle, nerobí žiadne hrudky ani efekt stračích nôžok. Kefka je silikónová a mierne prehnutá, farby na nej ostáva tak akurát. Veľkosť kefky mi tiež veľmi vyhovuje, nie je to žiadna prerastená štetina podľa súčasného trendu, pri ktorej tŕpnete, či si nevypichnete oko. Po prvej vrstve je efekt skôr prirodzený a riasy jemne predĺžené. S pridaním druhej a tretej vrstvy dosiahnete veľmi pekne predĺžené a zvýraznené riasy (bez prílišného objemu). Nasleduje moja nie príliš vydarená fotodokumentácia:



Maskara počas dňa vôbec neopadáva a nemaže sa. Radosť mi urobilo aj odličovanie, ktoré je bezproblémové a rýchle. Cena sa u rôznych predajcov pohybuje v priemere okolo 8-9 Eur. Ako ste si mohli prečítať minule, ja ju mám zo 101 drogérie za 6,29. Aj keby Vás dnešné fotky nepresvedčili (čomu sa nečudujem :), vrelo Vám ju doporučujem. Ak by som mala hodnotiť hviezdami, ako dobrej predlžujúcej maskare by som jej dala 8 z 10tich.

Lučiak
foto:ja

11 komentárov:

  1. Vyzerá super a kefkou i vlastnosťami mi pripomína moju obľúbenú Miss Sporty Volumythic.

    krasavnutri.blogpost.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nechápem jednu vec, ako to že máte v 101tke Gosh? u nás je Gosh najbližšie v TN vo Fannku, ale v žiadnej 10tke v okolí nie je :) Inak vyzerá fajn, páči sa mi to bezproblémové odličovanie. Tvar kefky vyhovuje, čím užšie tým lepšie v mojom prípade

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moni, standardne Gosh v 101tkach nie je, ale obcas sa objavi u nich v akcii vybrany produkt. Tiez tejto filoziofii nerozumiem, kazdopadne, tato sa za 6,29 fakt vyplatila.

      Odstrániť
    2. myslim, ze v ZA v Auparku je v 101tke Gosh stojan. co mi pripomina k minulemu postu, ze henta 101tka neni socialisticka!!! no bodaj by bola v novom obchodaku, ze? :)

      Odstrániť
    3. okamzite by ju exkomunikovali :)

      Odstrániť
  3. Souhlasím s první slečnou, vypadá stejně jako Miss Sporty 3D Volumythic :) A bude určitě levnější, já ji koupila za 70 Kč :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zeby zeby? Naposledy som sa zapovedala, ze Miss Sporty fakt niekdy viac, maximalne nejaky monotien alebo konturka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Áno, presne, žltá Miss Sporty! Bola celkom fajn, na Miss Sporty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No u mňa by neuspela. Neznášam keď špirála robí zlepence(zlepené mihálnice).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Má rovnaký štetec ako žltá Miss Sporty, tá je super a stojí 3-4€. Ja som prestala používať špirálu od L'Oréalu a už používam len žltú 3D Volumythic od Miss Sporty a som nadmieru spokojná :)
    Keď som videla túto Goshku v 101-tke, rozmýšľala som či ju vyskúšať, ale zatiaľ som tak nespravila a teraz keď vidím, že tá kefka je fakt rovnaká ako u Miss Sporty, ktorú používam, tak si Gosh nekúpim, zbytočne by som dvakrát preplatila to, čo už mám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Se značkou Gosh nemám žádnpou zkušenost a v podstatě mě ani tato řasenka nezaujala, nemám v lásce tento typ kartáčku, nikdy jsem se s ním nenaučla líčit...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)