streda 3. júla 2013

Neodolala som - Dermacol Love Lips

dermacol.sk
Tak som neodolala a keď som ich v DM zbadala, kúpila som. Bohužiaľ iba jeden - odtieň 06 Láska (óóó :), ktorý mi padol do oka na prvý pohľad. Ostatné som stihla iba otestovať na ruke. A prekvapilo ma, aké veľké sú medzi jednotlivými odtieňmi rozdiely v pigmentácii. Niektoré farbili takmer nepatrne, iné (medzi nimi aj táto šestka) veľmi slušne.


Tónované balzamy som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Počas dňa je ich aplikácia oveľa rýchlejšia, než pri väčšine klasických rúžov - nemusíte tak dávať pozor na precíznosť, efekt je prirodzený, zliezajú postupne a navyše viac či menej hydratujú pokožku pier. 
Keďže Love Lips sú lacné (v DM tuším 2 Eurá a niečo za kus), nevidím zmysel sa tu pohoršovať nad tým, že majú lacný a nie veľmi vydarený obal (hlavne pri zatváraní musíte dávať pozor, aby ste si špičku balzamu "neodsekli"). Ani že konzistencia nie je práve stopercentná, lebo na perách má tendenciu trochu "cuckovatieť". Je to skrátka malá, lacná záležitosť do vrecka na rýchle použitie. Keď porovnám Love Lips s podstatne drahším Butter Shine Lipstick od Clinique (mojím momentálne najobľúbenejším balzamorúžom), rozdiel je evidentný nielen v cene - pri Butter Shine bolo naozaj cítiť, že sa o pery aj stará a vyživuje ich, pri Love Lips zatiaľ tento pocit veľmi nemám. Páči sa mi ale, že je na výber toľko odtieňov. Odtieň 06 vyzerá na perách takto:


Čo sa mi nepáči, je parfumácia a chuť môjho odtieňa - má to byť nejaký pokus o kakao, ale dosť umelý. Nie je to však nič strašné, čo by mi bránilo ho používať. Za tú cenu môže byť.

Lučiak
foto:ja

6 komentárov:

  1. Použila si naň ešte lesk, alebo je sám o sebe taký lesklý? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá krásně :)..Když byly v akci 1+1 zdarma, chtěla jsim se objednat přes eshop všech 6, ale co? Zrovna došly! =D..když pak doplnily zásoby, tak jsem už měla objednané clipsy..tak třeba je také někdy potkám, u nás v Tetách je zatím nemají :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky ho mám a taky se mi nelíbí parfemace, ale jinak je fajn. Akorát se bojím, že mi za chvíli popraská obal a vyviklá se, to provedení je dost bídné.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som ich už hľadala u nás a nenašla som ich ani v DM-ku, ani v 101-tke a predavačky ani nevedeli, čo chcem, kukali na mňa zase ako na debila. a s tým DM-kom som si nie celkom istá, či k nám prídu, lebo majú len taký malý regálik, v ktorom väčšinou nič nie je :-/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)