štvrtok 20. júna 2013

Práve teraz TAG

zdroj: http://www.chicagoreader.com

Na úvod malý kvíz: Čo urobí blogerka, keď zúfalo nestíha testovať a fotiť, no nechce nechať blog úplne zakapať? 
A. publikuje Random, ideálne InstaRandom
B. publikuje wishlist, prípadne antiwislist
C. usporiada giveaway
D. zosmolí nejaký TAG

Správna odpoveď? Všetky. 

Ja som si pre dnešok vybrala alternatívu D (a už teraz Vám môžem prezradiť, že po D bude nasledovať C). Takže nech sa páči, nejaké moje aktuálne "hajlajty":

Knihy:
v mojom živote sa už pár rokov striedajú 2 módy: ten prvý, čítací je v prevádzke vtedy, keď raz za pol roka nabehnem do kamenného alebo internetového kníhkupectva, nakúpim si čtivo na niekoľko mesiacov a potom čítam, čítam, čítam (a čtivo na niekoľko mesiacov zhltnem za dva týždne). Druhý nasleduje hneď po prvom - všetko som už prečítala ale na nákup novej várky nie je čas alebo nie sú peniaze. Pretože ja si proste neviem kúpiť len jednu knihu. Keď mám konečne vzácny čas a kľud na nákup duševnej potravy, priemerný počet položiek na zozname je cca 6-10 a tomu zodpovedá aj výsledná suma. Takže v tých medziobdobiach sa moje čitateľské chúťky ukájajú na internete, napríklad na mojom obľúbenom dailymale.sk

Hudba: 
momentálne mám v ušiach a hlave ešte stále zažraté overené letné kaleráby, ktorých som sa napočúvala na dovolenke do aleluja... inak naša rodinná každoročná dovolenková hymna je toto :)

Parfém:

v horúčavách hlavne nič lepkavo sladké, dusivé alebo dezinfekčne citrónové... takže na striedačku  napríklad Gucci Envy Me a Lancome Oui

Make up
teraz v lete som prišla na chuť obyčajnému BBčku od Garnier, na zmiešanú pleť. K tomu stačí korektor, zvýrazniť obočie, riasy, trošku sa pohrať s bronzerom, rúž/lesk a ide sa.

Čo teraz nosím
moje obľúbené letné kúsky: kvetinové, grafické a etno vzory, výrazné šperky a hlavne sukne a šaty, sukne a šaty, sukne a šaty. K tomu sandálky rôznych druhov a farieb na nízkom alebo pohodlnom opätku a výrazné nechty na nohách.

Jedlo
zelenina so zeleninou :) Fakt, ja som taký reinkarnovaný zajac a v lete mám konečne možnosť užiť si to naplno. Pozitívny vedľajší efekt - oblečiem aj to, čo by som ešte pred polrokom nezapla. 

Guilty pleasure
najlepšia škoricová zmrzka pod našimi oknami a nové nákupy (lebo však chudnem :)

Ničí ma...
momentálne ma nič zásadne neničí, ale idú mi na nervy moje zdravotné obmedzenia týkajúce sa stravy. Čo už, dejú sa horšie veci.

Teším sa na...
ďalšiu dovolenku, hoci by mala byť aj doma na balkóne

Čo sa mi preháňa hlavou...
že čím som staršia, tým mám leto radšej. Na staré kolená asi skončím ako roztrasená dôchodkyňa, čo každú sezónu striehne na lacné last minute do Hurghady. Plus som celkom zvedavá, ako to nakoniec dopadne s Google Reader a GFC. Bloglovinu som nikdy neprišla na chuť, takže predstava, že mám všetky sledované blogy presunúť tam, ma celkom dosť irituje :( Ako to budete riešiť Vy? 

Lučiak

11 komentárov:

  1. ja ta pre ten dailymale tak neznasam!!!! uz som pri tom stratila skoro hodinu, ale neviem sa od Luba Nemesa odtrhnut!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. K tomu google readeru ta asi zaujme toto: http://dsl.sk/article.php?article=14279

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. lol, vitam novych citatelov :D
      sice z toho clanku rozumiem asi tak tretine, ale podstatu som hadam pochopila ergo diky!

      Odstrániť
  3. si to vystihla s možnosťami :D
    inak škoricová zmrzlina, really??? to chcem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a este bounty, jogurtova, redbull...mega porcie za 40 centov

      Odstrániť
  4. ....tak dailymale je vazne super :D ...a tie diskusie pod clankami ... :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)