nedeľa 16. júna 2013

Novinky od Avonu: Truly Radiant VIP + Infinitize mascara


Po dovolenke ma čakal doma balíček od Avonu s dvoma letnými novinkami: tónovacou starostlivosťou Truly Radiant VIP a maskarou Infinitize. Aké su? Poďme po poriadku:

Tónovací denný hydratačný krém má SPF 20 a je to alternatíva BB krému - pleť má hydratovať, rozžiariť, zjednotiť jufarebne a chrániť proti slnečnému žiareniu. Parfumácia je veľmi jemná a príjemná. Po vytlačení z tuby mi pripomenul BB od L´Oréal - ľahká biela textúra s drobnými farebnými čiastočkami, ktoré sa po rozotrení zmenia na pigment:


Ako vidíte, farebné krytie je doslova zanedbateľné (oproti spomínanému BB od L´Oréal, tu sa teda podobnosť končí). Podľa mňa trošku škoda. Samozrejme viem, že je veľa žien, ktorým presne takéto slabé tónovanie vyhovuje (a preto si pochvaľujú napríklad BBčko od Vichy, ktoré sme tu rozoberali nedávno), osobne však pri prípravku, ktorý má byť letnou alternatívou k make upu oceňujem o niečo vyššiu pigmentáciu. Čo sa mi však páči, je pocit, aký tento krémik zanechal na pleti - bola veľmi dobre hydratovaná a jemná. Všimla som si aj to sľubované jemné rozžiarenie. Krém je možné používať buď samostatne alebo ako podklad pod make up - mne vyhovuje skôr alternatíva číslo 2. Zloženie plné prírodných látok samozrejme nečakajte. Čo sa týka výdrže, neviem, či sa vôbec dá o nejakej hovoriť, ke´dže pigmentácia je tak slabá, že ju prakticky nie je vidieť...T zóna sa mi po pár hodinách leskla, ale v 30 stupňových horúčavách rozohriateho mesta ani niet divu. Zhrnula by som to asi tak, že je to celkom fajn produkt a teraz v lete by som ho využila napríklad k vode, keď je tradičný make up skôr na oštaru. Normálna predajná cena je cca 8 Eur, v špeciálnych akciách ho zoženiete ešte lacnejšie, takže ak túžite po naozaj nepatrnom farebnom zjednotení a ide Vám hlavne o pocit na pleti, rozhodne stojí za vyskúšanie. 


 Maskara Infinitize má okrem veselého oranžového obalu naozaj impozantnú kefku :) Pripomína mi nejakú morskú ježuru alebo čo... Trošku ma vystrašila, lebo zo skúsenosti sa mi s takýmito veľkými a "zježenými" kefkami nemaľuje práve ideálne... Odvahu dievča! A išlo sa na to. Horné riasy som líčila s veľkou opatrnosťou, aby sa mi neotlačili na oblasť pod obočím a s patričnou dávkou trpeylivosti to išlo. Prvá vrstva však v žiadnom prípade nesplnila sľuby o 120% výraznejšej dĺžke a 5 krát výraznejšom zvýraznení rias. Po zaschnutí som pridala druhú a efekt sa zlepšil - hlavne ten predlžujúci. No zároveň začala riasy trošku zlepovať, takže do tretej vrstvy som sa radšej nepúšťala. No aj s dvoma vrstvami mi riasy prišli síce predĺžené, no stále skor v natural looku. Čo ma ale príjemne prekvapilo, bolo líčenie spodných rias, ktorého som sa kvoli tvaru kefky bála asi najviac. Povedala by som, že maskara si s nimi rozumie lepšie, ako s hornými - už po prvej vrstve boli pekne yvýraznené a predĺžené. Veď posúďte sami:



Suma sumárum, maskara to nie je zlá, na druhej strane mám radšej výraznejšie riasy a takýto efekt mi nestačí. Ako plus hodnotím, že počas dňa neopadávala a oči nedráždila. 

Zaujali Vás alebo ste ich už aj stihli vyskúšať? 
Stačí Vám v lete úplne minimálne farebné krytie? 

Lučiak
foto:ja




6 komentárov:

  1. dobreže som sa na tú riasenku nezlakomila, po nejakých recenziách na ňu už vôbec nemám chuť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no ale ja som dnes nahodou natrafila aj na jednu super pochvalnu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, s těmito značkami nemám větší zkušenosti. Za sebe ale rozhodně doporučuji vyzkoušet Radox, objevila jsem ho v UK jako jedničku na trhu a od té doby se ho nemůžu nabažit, je prostě boží. Za mě zkus určitě příchuť zázvoru nebo nádherně ovocné milk and berry :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dievcata, chodte uz s tym spamovanim o Radoxe niekam.

      Odstrániť
  4. hmm ale zase mas velmi pekne riasy a dlhe aspon tak vyzeaju na fotke a dakujem za usetrene penizky
    http://galantosfun.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jo, ale vies kolko to dalo prace, aby to aspon nejako vyzeralo? S dobrou maskarou to mam raz dva :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)