sobota 29. júna 2013

Kto vyhral UMA giveaway + šokujúce novinky :)


Prajem peknú sobotu. Najprv poďme vybaviť povinnosti. Mr. Random vybral výherkyňu giveaway o kozmetiku UMA. A mne trochu odľahlo, že je to niekto z ČR... lebo výhra do Česka neputovala už fakt dávno a začínalo to vraj vyzeraž tak, že naschvál (som sa dozvedela z mailu :)


Výherkyňou je komentár č.7, teda Romana:

Woow, takové krásné odstíny, ta fialová je překrásná. RomanaLanska@seznam.cz, sleduji pavidelně a jsem z ČR :))

No a teraz si sadnite, idú tie akože šokujúce správy...tadá, konečne som si teda založila FB! Wow, to ste nečakali, čo? Povedzme si na rovinu, keby nekončil Google Reader, asi by som sa k tomu tak skoro nedokopala. Ale kopec ľudí (včítane mňa) Bloglovin bojkotuje a na FB sú už ako doma, tak som sa rozhodla tejto skupine čitateľov vyhovieť. Takže nech sa páči,  Viacstylu na FB.


Zatiaľ tam samozrejme nie je dokopy nič, založila som ho len včera, aby ste mali čo lajknúť kvoli sledovaniu. Ale keď ho už mám, hodlám sa mu seriózne venovať a od pondelka sa do toho pustím. Budete mať možnosť vyhrať aj niečo pekné ;)

prajem Vám pekný víkend a dočítania v pondelok
Lučiak
foto: ja

11 komentárov:

  1. Gratulujem a teba na FB sledujem! :)

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :)) tak ťa idem lajknúť. Tiež už mám FB, bola som ukecaná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni :OO Já jsem vyhrála? To snad ani není možné, jsem strašně nadšená tím víc, že se mi to nikdy nepovedlo :D..email jsi ale ještě nepsala že ne? :) Děkuju moc! Hned dávám na FB like :)) Děkuju ještě jednou :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :D tak predsa FB, ale fajn, ja som sa tiez vyjadrila, ze FB stranku neplanujem, ale z rovnakych dovodov ako ty budem mozno nad nim uvazovat:)a vitazke gratulujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Haháá, další holubička, co byla lapena! :-)
    Aby to nebylo špatně pochopeno: nejsem z těch, co se vehementně zastávají facebooku jako středobodu světa a opovrhují každým, kdo tam nemá účet, kdepak. Ale upřít se mu nedá, že jako informační kanál funguje skvěle!
    Verunka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)