nedeľa 17. februára 2013

Testujeme: Krém s kyselinou hyalurónovou & Lifting s okamžitým účinkom Ryor

produkty do recenzie venoval Ryor


V dnešenj recenzii si vezmem na mušku jedno duo od Ryoru. Oba výrobky patrili k novinkám minulého roka, spolu som ich dostala na testovanie a spolu aj používala. Skvele sa totiž navzájom dopĺňajú. Prípravky sú balené v klasickom "ryoráckom" 50 ml flakóne s aplikátorom ( a vydržia veľmi dlho, používam ich spolu už tretí mesiac a stále som neskončila). Tento typ balenia mi pri krémoch  vyhovuje maximálne (to som tu už spomínala viackrát), považujem to za najhygienickejšie. 



Lifting s okamžitým efektom  som používala ráno ako sérum pod denný krém. Konzistencia je zamatová a ľahučká, výborne sa vstrebe, nezanecháva žiaden pocit mastnoty. Pôsobí na hydratáciu a tvorbu kolagénu v pokožke, čím má pleť pôsobiť vypnutejšie. Okamžitý liftingový efekt si nepredstavujte tak, že budete okamžite o 10 rokov mladšia, lebo takto nefunguje :) Je to výborný podklad pod krém a po nanesení pôsobí pleť veľmi sviežo a prejasnene. Cena v e shope je niečo málo cez 11 Eur. 

Krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami je oficiálne určený pre vekovú kategóriu 40+, ale pre mňa ako pre tridsiatničku žijúcu v meste (so všetkými jeho negatívnymi vplyvmi) je vhodný už aj teraz v rámci protivráskovej prevencie. Jedná sa o krém vhodný na deň aj noc. Konzistencia je ľahšia, opäť nezanecháva pocit mastnoty a na moju citlivú až suchú pleť bol na deň ideálny, pokiaľ som sa vonku nepohybovala vo vyslovených mrazoch. Taktiež je dobrý ako podklad pod make up. Podľa výrobcu krém redukuje drobné vrásky, má viditeľne liftingový efekt a dokonca zosvetľuje pigmentové škvrny. Tie nemám, takže depigmentačný efekt  posúdiť neviem, ale na niektorých blogoch som našla recenzie odkazujúce na skúsenosti žien po 40tke, ktorým s týmto problémom pomohol. Môžem povedať, že po 3 mesiacoch používania krému v kombinácii s vyšie spomenutým Liftingom je moja pleť v bezproblémovom stave. Pleť je pružná a dobre hydratovaná. Samotný krém stojí v e shope 7 Eur aj pár centov, čo považujem za výbornú cenu.  

A na záver zloženie: 

vľavo krém, vpravo lifting
Všetky prípravky Ryor kúpite štandardne v českom alebo slovenskom e shope, prípadne vo vybraných drogériách. 

Lučiak
foto:ja

14 komentárov:

  1. a zas tie parabény...:/ škoda, už som bola nabudená

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, kremy Ryor vacsinou parabeny obsahuju. Ja mam s niektorymi parabenmi v zlozeni problem, nehrozi, ze by som mohla pouzivat znacky Nivea, Garnier a spol z drogerie, ale este ani jeden krem od Ryoru mi ziadne problemy s pletou nesposobil, aj napriek citlivej pleti.

      Odstrániť
  2. ryor má úplne najdokonalejšie krémy ;)

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezká recenze. Ryor jsem používala kdysi, když začínali. Jinak škoda že nějaké liftingové sérum, které ubere za 10 minut 10 roků neexistuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja prave skusam zhodou okolnosti tiez krem od Ryoru, nejak som sa na to namotala, asi aj kvoli blogom, kde je ryor dost casto chvaleny. mam tiez z tejto rady morske riasy - aktivny krem proti vraskam, ale kedze nie je urceny do mrazu, tak ho pouzivam vecer. Rano pod makeup mam vyzivny mandlovy tiez od Ryor, bol mi odporuceny na zimu, spociatku som mala obavy, ze co spravi s mojou zmiesanou pletou, ale teda mozem povedat, ze si spolu dobre rozumeju:-)) vobec sa z neho nemastim, je super!!
    tvoja recenzia ma potesila, urcite v lete alebo uz na jar vyskusam aj tieto kremiky:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda tej výraznej parfumácie.
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Docela mě zaujal a navíc má super balení:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. Hej, ma to mierne vypinaci efekt. Ale podla mna najlepsie by to fakt vedeli posudit zeny po 40tke s viditelne ochablejsou pletou.

      Odstrániť
  8. ahojte, neviete mi niekto povedat zlozenie gelov pod zehlicku na tvar od znacky ryor..nemozem sa k tomu dopatrat, a predajcovia mi to nechcu zaslat..asi to az tak prirodne ciste nebude!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento krémik je perfektný, kupujem na Notino.sk, majú ok ceny a veľký výber od tejto značky.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)