nedeľa 24. februára 2013

Testujeme: Astor Lift Me Up


A pokračujeme dekoratívkou z drogérie: dnes ďalšia novinka, make up Lift Me Up od Astor. Bol to taký impulzívny nákup, keď som jedného dňa zistila, že aktuálny odtieň mojej pleti dosiahol zimné bledulovské maximum a musím s tým rýchlo niečo urobiť. Nechcela som do nového make upu investovať veľa, pretože tento svetlý (pre mňa) odtieň využijem maximálne tak mesiac - dva, potom sa môžem vrátiť k make upom v trošku tmavšom odtieni, ktoré mám aktuálne doma. Po dlhom bezprízornom hľadaní v stojanoch som nakoniec zvolila tento. Zaujalo ma, že v sebe obsahuje nejaké liftingové sérum, má byť rozjasňujúci a má aj SPF 15. A tu sú moje dojmy: 


Vybrala som si odtieň 200, Nude. Je to stredne svetlý zlatobéžový odtieň a nič pre porcelánky, lebo je fakt dosť do žlta, ale to mne vyhovuje. Pre snehulienky je v dispozícii ešte v svetlejšom odtieni 101. 



Make up je krémový, krytie je slušné (pre potreby viac menej bezproblémovej pleti), ale nie dokonalé. Roztiera sa veľmi dobre, ale už pri aplikácii sa dostávame k jeho veľkému mínusu - má tendencie zaliezať do pórov a zvýrazňovať šupinky. Farebne s pleťou veľmi pekne splynie a prispôsobí sa. Čo sa týka rozjasňujúceho efektu, nie je nijak výrazný. Dobrá správa je, že príliš nemastí, prepudrovať som ho musela počas dňa len raz - na nose. Ale to som ja s mojou normálnou až suchou pleťou, neviem, ako by sa správal na mastnej. Trvácnosť je počas dňa tiež slušná, nerozpíja sa a nezlieza z pleti. 

na ruke po rozotretí - nie úplnom, aby ste dobre videli odtieň
Celkovo by som ho zhodnotila asi takto: je to slušný drogérkový priemer. Za cenu tuším 12 Eur ma ani neoslnil, ani zásadne nenaštval, ale viac, ako 6 z 10 hviezd mu nedám. 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. má takú zvláštnu oranžovo žltú farbu..či nie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ved pisem, ze je tost zlty...ale do oranzova nastastie nejde vobec.

      Odstrániť
  2. možno mamke a tú stojednotku lebo mne lifting fakt ešte netreba :D

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento makeup jsem nedávno zaregistrovala v drogerii. Já moc makeupy od této značky nemusím, většinou mi přijdou dost tmavé a těžké, ale tvůj popis zní celkem zajímavě, možná nebude až tak špatný. Ale koupit si ho asi nepoběžím, mám toho doma tolik, že bych se spíš měla pár věcí zbavit...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Koukala jsem na něj, ale jestli zalézá do pórů, tak to není nic pro mě, já na ně dost trpím :X

    OdpovedaťOdstrániť
  5. premýšľala som nad ním,ale vzhľadom na to slabšie krytie si musím asi hľadať iný :D ale ďakujem za typ ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak pokud zvýrazňuje šupinky, tak to není nic pro mě. :) Děkuji za varování. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)