streda 21. novembra 2012

Testujeme: Pranarôm

Nedávno ma oslovil e shop organicday.sk s ponukou spolupráce a výsledkom bolo zaslanie niektorých produktov podľa môjho výberu. Ponuke som sa potešila veľmi, lebo úprimne, o existencii nimi predávaných značiek som doposiaľ nemala ani tušenia a keďže ide o biokozmetiku, moja radosť bola dvojnásobná. Takže nech sa páči, zoznámte sa so značkou Pranarôm


Koncept značky je založený na princípoch aromaterapie a fytoterapie. Produkty obsahujú kvalitné esenciálne oleje a výťažky z adaptogénnych rastlín. Viac o značke Pranarôm si môžete prečítať napríklad tu. Ja som si na vyskúšanie vybrala upokojujúce sérum Pranelixir Reconforter, k tomu niekoľko vzoriek harmonizačného krému Adaptarôm a dostala som aj jeho odľahčenú verziu vo forme fluidu. A ešte čosi - bio kúpeľový olej s harmančekom. Recenziu začnem práve ním:


Okrem harmančeka obsahuje olej aj výťažky z citrónovej trávy a bazalky, takže napriek tomu, že má  v názve "pre pokojné noci", na mňa pôsobí skôr povzbudzujúco :) A veľmi príjemne. Vôňa je veľmi koncentrovaná a tak stačí naozaj niekoľko kvapiek. Keďže ja nie som veľmi kúpeľová, používam ho hlavne v sprche ako sprchový olej a je to veľmi príjemný začiatok dňa. 

Ale poďme sa venovať hlavnej hviezde tohto článku, pleťovému séru: naozaj som veľmi vďačná, že som mala možnosť ho objaviť, pretože toto je jednoducho fantasticky príjemný produkt


Každý deň sa teším na malý večerný rituál - pár kvapiek na odlíčenú pleť a mám pocit, že som v tej najjemnejšej a krásne voňavej bavlnke. Naozaj, pleť je po ňom neuveriteľne jemná a upokojená. Viditeľne upokojuje akékoľvek podráždenie a začervenanie, s ktorým ako majiteľka citlivej pleti bojujem. A bez pocitu mastnoty, pretože veľmi rýchlo vsiakne. Keďže stačí skutočne dávkovať po kvapkách, aj 15 ml balenie vydrží veľmi dlho a investícia za 33 Eur nemusí príliš bolieť :) Príjemné sú aj krém a fluid, ktoré som dostala vo vzorkách. Ale v podstate mi väčšinou stačilo použiť len sérum a pleť bola dostatočne hydratovaná a vyživená. 


Pre mňa je to ideálny doplnok starostlivosti o pleť hlavne teraz, s prichádzajúcou zimou. Na stránkach e shopu sú k dispozícii aj rôzne darčekové sety, ktoré sú dobrým tipom na Vianoce. 

A teraz otázka: počuli ste už niekedy o tejto kozmetike? 
Alebo ste už mali možnosť ju vyskúšať? 

Ja som úprimne nadšená a teším sa na ďalšie kúsky.

Lučiak

18 komentárov:

  1. nepočula som, ani nevidela, ale produkty vyzerajú celkom sympaticky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fíha,tá kozmetika vyzerá úžasne... tvoj blog mám veľmi rada aj preto, že vždy tu narazím na vecičky, ktoré nerecenzujú všetci...inak to sérum sa mi veľmi páči, napíšem Ježiškovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Luci, super článok. Eko kozmetiku preferujem pred ostatnou, ale o tejto značke počujem prvýkrát. Je len dobre, že k nám prúdia nové a nové značky prírodnej kozmetiky. Aspoň budeme mať z čoho vyberať ;o)
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mna je tiez prva skusenost a hned velmi prijemna :)

      Odstrániť
  4. páni, to zloženie je úžasné :) žiadne chemické názvy, len rastlinky a olejíčky zo semien, cítim sa ako v škole na botanike :D to musí stáť za to!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne to zloženie udrelo do očí aj mne ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Doteď jsem neměla o značce ani tušení, ale to sérum vypadá opravdu výborně.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To vyzerá dobre, tiež nepoznám túto značku, idem si ju pozrieť.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je mi nesympatické čo vlastne robíš.recenzuješ tu produkty ktoré v podstate dostavas zadarmo,chvalis ich do nebies aby si mala dalsie vyhody.je to strasne nesympaticke.a to ako slepo veris ze nieco je akoze BIO,ze to je cisto prirodne tak to sa ti divim,ved to je este mozno vacsia chemia ako produkty ktore slovom BIO oznacovane nie su. sa divim ze sa ti este plet nevzburila uplne,ked furt na seba patláš vsetko co ti pod ruku pride,ved tvoja pokožka už musí šalieť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)))
      Tak po prve: chvalim do nebies len to, s cim som naozaj spokojna. Ak nemam dovod, nechvalim.
      Po druhe: slepo neverim nicomu, ale citat zlozenie viem.
      No a na zaver, moja pokozka nesalie, asi preto ze na nu nepatlam, "co mi pod ruku pride", ale si vyberam ;)
      A ano, drogerkova produkcia je zaiste pre plet to najlepsie, to si tym chcela povedat? Oblubene klise, bohuzial, nie pravdive.

      Odstrániť
    2. tak tomu hovorím "drzosť", písať si na vlastný blog o tom čo ťa zaujíma a vyjadrovať názor :D

      Odstrániť
    3. Ze? No povedz, kde to zijeme? :)

      Odstrániť
    4. ... no, ty si asi strasny znalec/znalkyna kozmetiky, ked tvrdis, ze v biokozmetike je viac chemie a bla bla bla... len nechapem, preco tolko jedu? Zeby z tej "cistej" nebio kozmetiky? alebo zavist? Lucia, dufam, ze ta taketo komentare neznechucuju, aj ked je to neprijemne a takyto jedovati ludia su este neprijemnejsi ako jedovata kozmetika :-(

      Odstrániť
    5. Cosi, v pohode :) Ale zasmiala som sa na tom dobre ;)

      Odstrániť
  9. jeeej Pranarom, tieto produkty používam a každý deň (pred zrkadlom :-)) ďakujem spoločnosti ORGANICDAY za to, že ponúkajú špičkové a naozaj účinné bio produkty, najprv som si kúpila fuid na tvár i oč. okolie a elixír (musím povedať, že to je naozaj ELIXÍR, pomenovanie si zaslúži), moja maxi spokojnosť pokračovala - od spomínanej spoločnosti som si objednala bio produkty na telo, ktoré boli rovnako fantastické, skvelé, úžasné... a za nič na svete ich nevymením :-) Som náročná vo výbere produktov (to by mal byť každý) kvalita kozmet. produktov = zdravá pleť, pokožka tela i vlasy. Lucia, váš článok je super, mám pocit, že mi čítate myšlienky... A ešte reakcia k cenám, bola som milo prekvapená, ceny produktov sú výborné, veľmi chválim. Už som spomínala - potrpím si na kvalite a niekedy sú to roky bádania, kým ste 100% spokojná, predtým ako som sa zoznámila s organicday.sk, používala som La Prairie a La Mer, týmto chcem povedať, že ich ceny sú oveľa vyššie, účinky produktov boli fajn, ale neboli 100%. Už používam len a len produkty od Organicday, som a budem im verná, pretože účinky sú best of the best a ceny aj vzhľadom k účinku sú super a moju radosť vystupňovala vedomosť, že sú to skutočne bio kozmet. výrobky. Hovorím si, že je neuveriteľné v dnešnej dobe kúpiť za rozumnú cenu kvalitu biokvalitu v kozmetike, ale vďaka Bohu je to možné resp. vďaka Organicday.sk, spokojná je aj moja peňaženka ;-)
    S pozdravom Vierka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)