pondelok 10. septembra 2012

Kto vyhral Mua Giveaway, ako som (ne)nakupovala na DM a čo sa chystá...

Ahojte! 

Máme tu pondelok, 10. septembra a tým pádom aj vyhodnotenie MUA rozdávačky. Zapojili ste sa v hojnom počte, čo ma teší a ďakujem. Bez dlhých prieťahov sa poďme pozrieť, kto vyhral:



Po kontrole všetkých komentárov a odstránení niektorých duplicitných (v ktorých nebol odkaz na zdieľanie) sa Pán Random rozhodol takto. Cenu získava komentár č.138 od M*

Sleduji :-)

safrova.m@gmail.com
OdpovedaťOdstrániť


Takže takto. Milá M*, pošli mi prosím adresu na viacstylu@gmail.com!

Ostatným ešte raz ďakujem za účasť a želám veľa šťastia v iných rozdávačkách. Ja napríklad som zatiaľ nevyhrala ani v jednej :)

A čo ďalej: neukážem Vám žiadne úlovky z Dní Marianne, pretože takmer žiadne nemám. Časopis som si kúpila, do obchodov som sa vybrala (už v piatok), ale napokon som uplatnila len dva kupóny - v Marionnaud som nakúpila svoje najobľúbenejšie odličovacie tampóny do zásoby a v Yves Rocher som si uplatnila zľavu na pleťovú vodu, ktorú som už aj tak potrebovala. A to je všetko. Jednoducho, táto akcia je v rámci Slovenska tak trochu od veci, povedala by som (nechcem sa viesť na vlne kritiky všetkého, čo u nás máme, ale čo mám sakra robiť, keď realita nepustí). Málo obchodov na výber. Obchody tej istej značky, ktoré poskytnú zľavu v ČR, ale u nás nie. Obchody tej istej značky, ktoré poskytnú zľavu v Bratislave, ale nie povedzme v Košiciach. Ale hlavnou príčinou mojej neslávnej nákupnej bilancie je jednoducho sortiment. Skrátka, nemala som čo kúpiť. Čo sa týka kozmetiky vo Fann a Marionnaud, tie isté veci si viem nakúpiť inde ešte lacnejšie aj bez kupónu. A oblečenie, to je samostatná kategória. Povedzte mi, či je to len môj dojem, ale značky spolu asi súťažia o to, kto vrhne na trh kolekciu s názvom "umelina roka". Mimo klasických tričiek je čoraz väčší problém natrafiť v zložení na prírodné materiály. Nie som žiadna divožienka, čo sa oblieka výhradne do bio bavlny, ale tieto nechutné, tvrdé a nepriedyšné handry bude nosiť kto? Zámerne píšem hadry, lebo toľko nekvalitne ušitých, neforemných a navyše predražených vecí, ktoré som videla v piatok prakticky v každom obchode s konfekciou, to je teda niečo. Môj celkový dojem: bieda :(

Tak si poďme trochu spraviť náladu: stalo sa to, čomu som už ani sama neverila, že sa stane :) Po dvoch rokoch si ma všimli z Biodermy :) No a vzhľadom k fajn podmienkam spolupráce som prijala. Viem, že niektoré (vrátane mňa) sme už tak trochu prebiodermované po tej lavíne, čo sa jeden čas valila zovšadiaľ, takže sa budem držať hesla "všetko s mierou" a hlavne, rada by som testovala výrobky, ktoré ešte nie sú notoricky známe. Uvidíme ;)

želám všetkým pekný týždeň, 
Lučiak

foto.ja

23 komentárov:

  1. Já jsem toho z Dnů Marianne vlastně taky moc nepřinesla...vlastně nic:-D. A jinak gratuluji výherkyni!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Svoj nazor na kosicke obchody prezentovat radsej nebudem :-D. Oblecenie nakupujem len cez net s vynimkou mozno par stalic, ktore kupujem kazdy rok z HM Basics :-). A v nasich parfumeriach nakupujem v podstate len za Universal Pass, ktore dostavame v praci ako benefit :-). Je to velka bieda, co si budeme hovorit :-/. Inak blahozelam k spolupraci, tiez som prekvapena, ze az tak neskoro si ta nasli, ale radsej neskor ako nikdy, ze? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, no s tým oblečením úplne súhlasím. Niekedy mám pocit ako keby k nám dovážali tie najnevydarenejšie kúsky v rámci kolekcií. Naposledy keď som bola v obchodoch okuknúť jesennú kolekciu, bola som tiež riadne znechutená. Všetky veci šijú jedným nepodareným strihom, odvšadiaľ trčia nitky, malé dierky v polopriesvitných tričkách za 15 eur... čižmy na milimetrových opätkoch, takže sa trikrát prejdem po meste a už mi derie pätu.Fakt neviem kam má ísť nakupovať človek, ktorý chce za tie peniaze aj zaslúženú kvalitu, nie iba najlepšie "výkriky sezóny" z ohavných materiálov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si pekne napisala. Hej, trciace nitky... kurnik, ked chcu predavat odflaknut oblecenie, prosim. Ale nech tomu nedavaju 30 Eurovu cenovku!

      Odstrániť
  4. ..úplne s tebou súhlasím v každom bode, ktorý si dnes menovala...Dni Marianne by mali buď zrušiť a nechať len v Čechách, alebo nejako upraviť na naše pomery...ale aj tak takýchto "akcií" máme požehnane aj bez DM:-(
    ...oblečenie, ktoré ponúkajú naše reťazce sú asi pre ženy, ktoré nerozmýšľajú hlavou, ale niečím iným...nehovoriac o sortimente, kvalite, možnosti výberu...niekedy mám pocit, že človek, ktorý nemá medzi 15-25 rokov a veľkosť 36 má chodiť vo vreci na odpadky, lebo si nič solídne kúpiť nedokáže...
    P.S. Držím palce s BIODERMOU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem!
      no jo no, povedala by som, ze hlavne takych poslednych 5-6 ide uroven textilneho tovaru (kvalita aj ponuka) u nas katastrofalne dole.

      Odstrániť
  5. Gratulujem vyherkyne :) Inak aj tebe k spolupraci, tiež som pred tyždnom začala spolupracovať s Biodermou ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ohladom toho MArionnaud na Slovensku plne suhlasim. Tie radsej popozeram kade tade a aj bez zlavy najdem lacnejsie... Jednoducho, bud nech pravia lepsi vyer alebo to budem ignorovat rovnako, ako doteraz :/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. keby necitam blogy, tak ani neviem, ze nejake dni Marianne su, teda boli (ani vlastne neviem, co to je). Samozrejme, precitala som si o nich az dnes, takze pohoda :)))

    Co sa tyka oblecenia, ja mam najradsej bavlnu, nemusi byt 100%, ale kadejake umeliny mi proste vadia na pokozke, skrabe ma to a po hodine nosenia to uz aj vyzliekam :)

    A gratulujem k spolupraci, som zvedava, na ake vyrobky budes robit recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pôvodne som si chcela kúpiť Marianne, ale našťastie už nemali. Len som bola zvedavá, aké zľavy tam vlastne ponúkali. Inak v Optime žiadne davy neboli, každý sa im na to... Väčší osoh mám z blbých optimáckych kupónov, ktoré mi prídu každý mesiac do schránky.
    A obliekať sa na Slovensku začína byť stále väčšia a väčšia tragédia :(
    Gratulujem ku Bioderme.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidis, na tie optimacke kupony som skoro zabudla. Tiez len take steky, ale niektore potesia. A tebe chodia kazdy emsiac? Mne lent priblizne kazdy treti.

      Odstrániť
    2. Robim v Optime a pravidelne kazdy mesiac zadavam objednavku pre nasu predajnu. Aj ked je pravda, ze teraz cez leto nebolo nic. Na september uz su. Kazdy mesiac sa pridava viac viac predajni. Podla vsetkeho v tom bude vedenie OC pokracovat, takze kupony budu.

      Odstrániť
  9. aj ja gratulujem k spolupraci :) a napr. v Marionnaud - nie vdaka dnom Marianne, som vyhodne kupila Riasenku Lancome po zlave len v tento den a len v Auparku za skvelych 22 eur a nikde inde som taku cenu na nete nenasla..aspon niekedy sa da usetrit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simi, nabuduce skus napriklad mimibazar.sk, tam kupis este lacnejsie od overenych obchodnikov. To nie ze by som ti chcela kazit radost, ako si dobre nakupila, ale len do buducna, ked ti tato vyschne ;)

      Odstrániť
    2. tam nakupujem ozaj dost casto, ale sumu 22 e som tam teraz za hypnose star nenasla, aj teraz si to overujem, dokonca aj doll eyes nad 26 eur, obycajna hypnose za 22 :) a ja som tiez taka, ze najprv prevetram vsetky online obchody, aj ked pri nakupe maskary ma presvedcili v parfumerii na dalsie veci :D ktore som sice mohla mat inde lacnejsie..ale tak za pomerne bohaty darcek k nakupu co Simona nespravi :D

      Odstrániť
    3. treba to sledovat priebezne, objavi sa tam klasicka hypnose aj za 18, Doll Eyes za 20.

      Odstrániť
    4. plus postovne, cize z nakupu zo Star sa tesim :) nechcem sa natahovat, len proste si chcem zasluzene uzit radost z dobreho nakupu :))

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)