piatok 7. septembra 2012

Čistnie pleti s Nobilis Tilia

produkty do recenzie venoval e shop navratkprirode.sk

Ahojte!
V dnešnej recenzii sa pozrieme na to, čo ponúka kozmetika Nobilis-Tilia v rámci sortimentu na čistenie pleti. A hneď na úvod musím povedať , že všetky produkty, ktoré vidíte na obrázku nižšie, vo mne zanechali veľmi pozitívne dojmy. Čítajte ďalej! 


Odličovacie pleťové mlieko som si vybrala, pretože som stále vo fáze hľadania svojho nového ideálneho odličovadla. Prípravok slúži na kompletné odstránenie make upu a nečistôt. priznám sa, pred prvým použitím som bola mierne skeptická. Takéto prudko prírodné produkty totiž z mojej skúsenosti neodličujú tak efektívne, ako prípravky z drogérie či lekárne. Ale chyba! Toto odličuje jednoducho skvele! Úplne vážne. Konzistencia je taká, ako pri klasickom pleťovom mlieku. Výrobok je takmer neparfumovaný. Pred nanesením doporučujem vatový tampón jemne navlhčiť vodou, v opačnom prípade budete musieť použiť mlieka zbytočne veľa. A môžete začať. Jedno obrovské plus, ktoré tento produkt má je, že absolútne, ale skutočne absolútne neštípe. Ani keď sa Vám nedopatrením dostane do oka. Je to asi to najjemnejšie odličovadlo, aké som kedy mala. Bežné maskary odličuje bez problémov. Vodeodolné som s ním odlíčiť neskúšala, takže toto posúdiť neviem.  Rovnako bez problémov odstraňuje aj make up. Pleť je po použití hydratovaná, pružná, skrátka taká, ako si predstavujem. Má jedno jediné mínus: strašne rýchlo sa míňa :) Ja som mala k dispozícii 100 ml balenie (ktoré má veľmi praktický dávkovač) a to pri každodennom (či skôr každovečernom) používaní nevydrží v kúpelni dlho. Praktickejšie by rozhodne bolo kúpiť si rovno mega pol litrové balenie, niekoho však môže odradiť vyššia cena (stojí 18,37 Eur). Je to však len zdanie, pretože ak si prepočítate výhodnosť  500 ml balenia v prepočte na obsah v porovnaní s menším, "stovkovým" balením, cena hrá jednoznačne v prospech toho väčšieho. Ja doporučujem všetkými desiatimi


Ako bonus som dostala aj vzorky troch pleťových vôd - ružovej, levandulovej a materinodúškovej. Používala som ich ráno na tonizáciu pleti a so všetkými tromi som bola veľmi spokojná. Sú naozaj jemnučké a pleť pekne upokojujú. Najdecentnejšie je parfumovaná ružová a najvýraznejšie zasa tá s materinou dúškou. Levandulová momentálne v ponuke e shopu nie je, ale ružovú a materinodúškovú kúpite v 200, 500 aj 1000 ml balení za vcelku priaznivú cenu. Aj tieto produkty majú za mňa jednoznačné áno. 

máte s nimi nejaké skúsenosti? 
Čím si momentálne čistíte pleť? 

Lučiak
foto: ja

11 komentárov:

  1. Z Nobilisu akurát čakám balíček. Objednala som si dve masky a tymianovú vodu. Som veľmi zvedavá,čo to bude. Ešte som od nich nič nemala, ale tá chvála, čo o nich všade píšu ma presvedčila, že to skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som bola zatial spokojna so vsetkym, co som od nich skusala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bohužiaľ ešte som nemala tú možnosť niečo od nich vyskúšať, ale po tvojej kladnej recenzii nad tým popremýšľam :-)Momentálne používam na čistenie pleti čistiaci ozdravujúci gél od Garnier a som s ním nadmieru spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ked si spokojna, nemen :) U mna gely neprichadzaju do uvahy. Cokolvek gelove u mna uz len na pohlad vyvolava averziu :)

      Odstrániť
    2. Ja som zas taká, že rada skúšam nové veci a týmto si ma inšpirovala :-)

      Odstrániť
  4. Kupim! Cena je vyborna za prirodnu kozmetiku a ak tak skvelo odlicuje/cisti, ako popisujes, nie je nad cim vahat. Priznam sa, ze tento clanok mi padol velmi vhod, pretoze akurat sa mi domina moj Eucerin - inak skvely, skvely, skvely, ale chcem dat tentokrat sancu prirodnejsej znacke :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som sa dala na prírodnú bio kozmetiku Saloos. Objednávala som z jedného e-shopu a zbadala som ich produkty, tak som objednala. Momentálne mám odličovací hydrofilný olej Bergamot a som maximálne spokojná... Ale ja nie som asi objektívny spotrebiteľ, keďže je to moja prvá originál odličovacia "tekutina", ktorú som si kedy kúpila. Donedávna som sa odličovala vodou a mydlom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V zásade je možné odličovať akýmkoľvek hydrofilným olejom :), keďže má schopnosť rozpúšťať nečistoty rozpustné vo vode i v olejoch. Ak sa človek troška vyzná, alebo rád experimentuje, ideálny je neutrálny hydrofilný olej http://www.nobilis-tilia.eu/ntn0900.html, človek si prikvapne éterický olej podľa požadovaného účinku či chuti, prípadne použije len čistý. Osobne však hydrofilný olej používame hlavne namiesto mydla :) , je to úplne iný pocit po kúpaní. Momentálne neutrálny + teatree + ruža otto. Deckám sa tiež pozdáva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som mala toto odličovacie mlieko a, veru, mne vobec nesadlo napriek tomu, ze je na citlivu plet. Po odliceni som bola cervena aj na cele. Ked hovorim cervena, tak myslim naozaj cervena. Mam citlivu plet a na ziadny pripravok som nemala takuto reakciu. VELMI, NAOZAJ VELMI POZITIVNE hodnotim reakciu spolocnosti, na ktoru som sa obratila. Chcela som vediet, ktora zlozka by mohla toto vyvolat, aby som sa jej vyhybala v inych produktoch. Poslali mi stanovisko s vyjadrenim, ze ich to mrzi a vypytali si cislo mojho uctu, aby mi vratili peniaze. Tie mi na ucet prisli. Vobec som to necakala a ani som sa na spolocnost s tymto zamerom neobratila. S inymi vyrobkami od NB som nemala.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Musím pridať svoju skúsenosť, tiez som si objednala kozmetiku tejto značky, konkrétne odlic.mlieko, pletovu vodu a krém, a po použití som bola celá cervena a neskor som sa vyhadzala na jednej casti tváre, drobné vyrážky ako exem, a velmi to svrbelo. Takze túto značku nikdy viac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vzdy sa moze stat, ze plet zareaguje na nejaky produkt negativne. Bolo by dobre zistit, na ktoru konkretnu zlozku pripravkov ste takto reagovali, aby sa toto dalo v buducnosti v kozmetike vyvarovat.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)