nedeľa 3. júna 2012

Testujeme: Ryor Lipored

produkt do recenzie venovala firma Ryor

Zdravím Vás!
No jo no, ďalšia sponzorovaná recenzia. Prežijete ešte jednu? :)


S reckou na Lipored od Ryoru už ale nechcem dlhšie otáľať, pretože niekoľko z Vás sa na ňu pýtalo v komentároch a mailoch. Úprimne - chápem, ide leto a čokoľvek evokujúce zoštíhlenie ide na dračku. Tak poďme na to!

Pamätáte sa, ako som prednedávnom recenzovala a porovnávala tieto dva anticelulitídové prípravky? Bolo to niekedy v polovici apríla a spomínala som, že mám isté plány s tuningom svojej telesnej stránky, pretože si v plavkách nechcem pripadať ako dobre nakysnutá buchta. Moje "plány" v praxi znamenali, že cca od začiatku marca som sa intenzívne mazala rôznymi kozmetickými zbraňami proti celulitíde, pridala som pohyb (prirodzený, to jest chodenie po schodoch, viac rýchlej chôdze ako takej a sem tam plávanie) a urobila drobné zmeny v stravovaní (naozaj drobné, lebo po prediétovanej puberte a dobabranom metabolizme som sa dostala do štádia, že diétu držať nechcem a nedokážem) a hlavne, ako som si sľúbila, začala som pravidelne chodiť na toto (pretože to mám odskúšané a viem, že na celulitídu to funguje spoľahlivo). Podporných kozmetických prípravkov som za tie tri mesiace skúsila viac. Posledných cca 6 týždňov mi robil každodenného spoločníka tento - emulzia na redukciu podkožného tuku od Ryoru. A čo dokázal? 


No, diali sa veci :) Trochu som si ale to recenzovanie skomplikovala, lebo keď na celulitídu a zoštíhlenie útočíte naraz na viacerých frontoch, ťažko potom budete posudzovať efekt konkrétneho z nich. O samotnej emulzii môžem povedať toľko, že nelepí (pre mňa dosť zásadná vec), veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky a je jemne parfumovaná. Výrobca doporučuje aplikáciu denne (dodržala som), najlepšie ráno aj večer (dodržala som niekedy, večer sa mi už nechcelo) a to najmenej po dobu jedného mesiaca (splnené). Výsledky môjho snaženia sú nasledovné: k zoštíhleniu došlo (údaje uvádzam v cm, pretože tie považujem za relevantnejšie, než kilá) - v páse cca o 3 cm, na bruchu a bokoch cca 5 cm a na stehnách cca 2 cm/kus :). Celulitída sa zlepšila o približne 40%, čo považujem za úspech, lebo pri pohľade na svoje stehná už nedostávam hysterický záchvat. Pokožka je podstatne jemnejšia a hladšia na dotyk. Tak.


A teraz tá najzásadnejšia otázka: môže za tento efekt Lipored? Úprimne, sám o sebe určite nie. Boj s celulitídou a spevňovaním tela je záležitosť viacerých faktorov, nie len kozmetiky. Takže, ak by som bola celé tie tri mesiace len ležala, mazala sa Liporedom a verila, že sa jedného krásneho dňa začiatkom leta prebudím a budem pripravená nafotiť obálku Sports Illustrated, iste by som bola horko zaplakala nad výsledkom. Ale ako "podporná terapia" sa myslím osvedčil slušne. 
Jedna tuba tejto zoštíhľujúcej emulzie má 200 ml a v e shope Ryor stojí 12,35 Eur. Nie je to málo, ak to porovnáme s bežným drogériovým sortimentom, na druhej strane je to menej, než anticelulitídový prípravok od YR, ktorý bol u mňa totálne bez efektu. Tak to zvážte a odpovedzte si samé, či ste toľko ochotné investovať alebo nie. 

A to je na dnes všetko. Zajtrajškom pre mňa začína veľké odpočítavanie, pretože naša dovolenka je už naozaj za dverami a ja budem do poslednej chvíle tŕpnuť, či na ňu pôjdeme v pôvodnom alebo náhradnom termíne. Veci sa totiž mierne komplikujú :/ Poznáte to, že sa na niečo tešíte ako dieťa a čím viac sa to blíži, tým menej pravdepodobne vyzerá, že sa to naozaj stane? Takto nejako to momentálne mám ja... Ale chcela som tým vlastne povedať, že najbližšie recenzie sa budú týkať produktov, ktoré som si kúpila špeciálne za účelom dovolenkového využitia. Tak ma sledujte :)

Peknú nedeľu,
Lučiak
foto:ja

7 komentárov:

  1. tak s moji cestou jsem to měla naprosto naopak. furt jsem nevěřila tomu, že to vyjde a že to fakt bude, bylo tam tolik proměnných, že jsem byla fakt měsíc naprosto v klidu, však já nikam nepoletím... a teď najednou za tři dny odlítám a došlo mi, že nemám nic připravené. asi bych měla začít panikařit a taky se těšit, teď už je fakt čas.

    takže z toho plyne co? tímto ryorem se fakt nestihnu vytuningovat, což mi ovšem vůbec nevadí, protože bude nejspíš zima, takže plavky nehrozí...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Okamzite zacni panikarit, tri-dva-jedna-teraz!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som počula a na vlastné uši, že jedna ženská stratila z brucha bez cvičenia vďaka brečtanovému gélu od Ryoru... A na to, že už mám dobre 30 preč som stále naivná a myslím si, že tie krémy naozaj zaberajú samé od seba aj po toľkých negatívnych skúsenostiach...A vieš čo? Aj tak vyskúšam aj tento Lipored :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som z brucha nestratila ani fň a pouzivala som poctivo brectanovy gel a ine srandy :o). zial zabralo iba kazdodennych krvou vypotenych 5 km behu, vynechavat vytah atd atd :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved pisem, ze spoliehat sa vylucne na obsah tubiciek je tazka naivita ;)

      Odstrániť
    2. No ved ale kolko mi v tej naivite trvalo, kym som si to uvedomila, prestala klamat samu seba a nezacala so sebou naozaj nieco seriozne robit :/.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)