štvrtok 17. mája 2012

Testujeme: Joico Re:nu Shampoo & Conditioner

Pekný takmer víkend želám! 

Často si hovorím, že po tých rokoch testovania ma už len tak niečo neprekvapí. Ale občas sa zadarí :) Ako v tomto prípade...


Pred pár týždňami som si na ebay vydražila túto sadu od Joico. Spomínanú vlasovú kozmetiku mám rada a s ich výrobkami mám takmer výlučne dobré skúsenosti. Ešte som však neskúšala nič z línie Re:nu Age Defy, čo je luxusný rad špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o "starnúce vlasy". Slovné spojenie starnúce vlasy znie trochu čudne, uznávam :) V podstate ide o to, že výrobky Age Defy majú predchádzať javom ako  sú šedivenie, strata pevnosti a hustoty vlasov. Testovala som šampón a kondicionér pre zjemnenie a ľahkú úpravu vlasov.

Prvé prekvapenie prišlo v podobe šampónu. Určite už vačšina z Vás skúšala nejaký ten bezsulfátový... ja pochopiteľne tiež a nie jeden, ale väčšina bezsulfátových šampónov predsa len pení aspoň trošku. Tento nie. Nepení vôbec. Myslím tým absolútne. Je to naozaj zvláštny pocit, poviem Vám... Skrátka, po celý čas je to tak trochu lotéria. Premýšľala som, či vôbec budem mať umyté vlasy :) Veľmi jemne sa napení až počas záverečného oplachovania. Dovtedy sa musíte jednoducho pokúsiť naniesť šampón všade, poriadne premasírovať pokožku hlavy a veriť, že to dobre dopadne. A dopadlo! 


Ale nepredbiehajme, ešte je tu kondicionér. Prekvapenie číslo dva: hustý, s konzistenciou ako mastný pleťový krém... luxusný. Vlasy krásne obalí. Aj napriek svojej hutnej konzistencii sa bez problémov vymýva. A potom už môžete oceniť konečný efekt. Jednoducho skvelý.
Vlasy sú prenádherne lesklé, hydratované, vzdušné, ale nie rozlietané. Jediné, čo mi málinko prekáža, je parfumácia. V niektorých momentoch mi prišla skoro pánska. Osobne nemám rada unisexové vône. No to je naozaj detail. 

Čo by som dodala na záver: ak ste zaťažené na vlasy tak, ako ja, máte ich dlhé a mávate problém s ich upraviteľnosťou, choďte do toho. Re:nu produkty nie sú najlacnejšie (normálna MOC za 200 ml šampónu a kondicionéru je cca 30 Eur/kus), takže ak si ich chcete zaobstarať, ako prvú voľbu by som Vám odporúčala e bay. Ja som veľmi rada, že mi tento tip na slepo vyšiel a mala som možnosť ich vyskúšať. Moje hodnotenie: 10 z 10 hviezd.

Aké máte skúsenosti s bezsulfátovými šampónmi? Vyhovujú Vám? 
Lučiak
foto: ja

4 komentáre:

  1. ako cena parádna ale balenie naozaj krásne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, a teraz čo je lepšie, re:nu alebo papyrový Klorane???
    Mám vlasy úplne detto, a Klorane kupujem už niekolkýkrát dokola - velmi si pochvalujem. Tak teraz či vpustiť chrobáka do hlavy, alebo ani nie.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cha, dobra otazka :))) Ja by som povedala tak - ak si spokojna s papyrovym Klorane a nechce sa ti investovat do neznamych veci, kasli na to.

      Odstrániť
  3. Zaujímalo by ma zloženie :) ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)