utorok 7. februára 2012

Testujeme: Avon SuperExtend Mascara

Zdravím! 
Ešte stále som sa celkom nedostala z tej pliagy, čo ma skolila minulý týždeň, ale nechcem Vás nechávať dlho čakať, takže si dáme novú recenziu na maskaru, ktorú som nedávno avizovala. Konkrétne SuperExtend od Avonu, čo je relatívna novinka. Počula som na ňu slová chvály, takže som si jednu zaobstarala. Priznávam, že s veľkou nedôverou - ani jedna z maskár od Avonu ma nikdy nenadchla. Áno, je pravda, že sú lacné, no podľa mňa podávajú aj cene zodpovedajúci výkon :( OK, toľko všeobecný úvod, poďme sa na ňu pozrieť detailnejšie. 

oficiálna promo fotka na lepšie priblíženie vzhľadu maskary, keďže, ako uvidíte nižšie, tie moje sa príliš farebne nevydarili  :)


SuperExtend je maskara oficiálne predlžujúca. Riasy má natiahnuť a predĺžiť. Promo s Reese W. sľubuje toto :)


...ale keďže my dobre vieme (teda, niektoré z nás určite), že reklamné fotky zobrazujú všetko možné, len nie realitu, pozrime sa na to, ako tá realita vyzerá na mojich riasach:



Vyzerá priemerne, povedala by som (opäť to chcelo dávku snaženia a času). Pocitovo je to pre mňa dokonca podpriemer. A tu sú moje dôvody: kefka je silikónová a veľmi pružná. Riasam sa plne prispôsobí, možno až priveľmi. Doslova si s ňou robia, čo chcú :) V preklade: kefka nemá schopnosť fixovať riasy do požadovaného tvaru. Konzistencia maskary je skôr tekutejšia, na riasach sa zachytáva veľmi pomaly. Prvá vrstva nerobí s nimi doslova nič. Pridáte druhú, potom tretiu a začne to ako-tak vyzerať (áno, na fotke vyššie mám nanesené presne tri vrstvy). Aby som bola korektná, SuperExtend má aj dve veľké výhody, kvôli ktorým jej v celkovom hodnotení nedám až takú katastrofickú známku. Jednak počas dňa absolútne neopadáva, ani sa nemaže. A výborne sa odličuje - doslova jedným ťahom. Keď vezmeme do úvahy aj jej nízku cenu (mne sa podarilo ju získať za tri Eurá), zhrnula by som to takto: SuperExtend je priemerná maskara s veľmi dobrou výdržou a svojou nízkou cenou určite poteší tie z Vás, ktoré si nezakladáte na výraznom vzhľade rias, ale uprednostňujete skôr prirodzený a nenápadný efekt. Moje hodnotenie: 5 z 10 hviezd.

Máte s ňou skúsenosti? Súhlasíte s mojim názorom? A existuje vôbec nejaká dobrá, zvýrazňujúca Avon špirála? :)

Lučiak
foto: ja a avon :)

6 komentárov:

  1. Kdysi na gymplu jsem dost dlouhou dobu používala SuperFULL, ta je myslím v nabídce pořád. A nedávno jsem zkusila SuperCurlacious, ta mi udělala úžasný řasy- dlouhý a oddělený.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. používam SuperMagnify, čo je zvýrazňujúca a je to jedna z tých lepších špirál, ktoré mám a aj veľa báb z môjho okolia je s nou spokojná. Mne vyhovuje malý kartáčik, obzvlášť je skvelá pri prvej vrstve pri výraznejšom líčení, kedy mi krásne vie rozložiť riasy, oddeliť. Riasy mám celkom výrazné, dlhšie a hustejšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dobre, pisem si: SuperCurlacious a Supermagnify, vyskusat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přesně jako Návštěvnice...období gymplu a řasenek...jedině Superfull a Supershock s velkým kartáčem...geniální oddělování a super prodloužení řas :) N.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som spokojná s takmer všetkými špirálami z Avonu. Sú lacné, a to, že ich výkon je priamo úmerný ich cene, o tom pochybujem, pretože taká spomínaná Curlacious je jedna z najlepších maskár ake som kedy mala. Ja mám síce prirodzene dlhé riasy, takže táto mi ich tak pekne zvýrazní. Už som mala aj drahšie špirály (Bourjois stála za úplne "ehm", a L´oreal Volume Million Lashes mi vydržala asi dva týždne, potom zhustla a už s ňou nepohol ani svätý Iziáš. A to stála 15eur!) Takže odtvedy som si povedala ze budem si kupovať tú Curlacious z Avonu, stojí niekedy aj 2 eurá (veľakrát na ňu býva zľava alebo je v kombinovanej ponuke) a keď môžem mať dobrú špirálu za takú cenu, prečo by som mala utrácať 20 eur na "značkovú". Ale samozrejme že každému vyhovuje niečo iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Katie, vdaka za nazor, rozhodne som Avon spiraly definitivne nezavrhla a urcite sa v dohladnej dobe chystam vyskusat nejake dalsie {a samozrejme ich potom zrecenzujem na blogu}. Nicmene, tato podla mna podala vykon naozaj slaby.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)