štvrtok 31. marca 2016

Spotrebované 03/2016


Uplynulý mesiac som sa v spotrebe kozmetiky nešla práve pretrhnúť :) Len 5 full size produktov, zato veľa vzoriek - a tie najzaujímavejšie sa dostali do dnešného empties výberu.
Veľmi som si obľúbila limitku od Alverde, rúž v odtieni Jackpot Pink (z kolekcie, ktorej meno si uz nepamätám, kupovala som ho ešte začiatkom zimy). Odtieň bol krásne malinovo-užový (naschvál nepíšem malinovo-červený, lebo bol fakt malinovo-ružový) a tým, že bol matný, mal aj relatívne skvelú výdrž. 

Vo väčšej 7 ml vzorke som mala spevňujúci denný krém s granátovým jablkom od Welledy. Tento rad som už dávnejšie chcela vyskúšať a denný krém bol naozaj fajn, na druhej strane nie až tak, že by ma vyslovene oslnil. Krém mal skôr ľahšiu konzistenciu a veľmi príjemnú vôňu. 

Micelárkou, ktorú som v marci spotrebovala celú, bola tá od L´Oréal, ktorá patrí v sortimente drogériových micelárok k tomu podarenejšiemu, čo na našom trhu existuje. 

Po pármesačnej pauze som si kúpila aj jednu z mojich obľúbených maskár, Panoramico. Keďže som ju už mala opakovane, bola to stávka na istotu a spokojná som bola aj tentokrát. 

V malom, cestovnom 15 ml balení som mala aj krém od Kiehl´s, Skin Rescuer. Ide o hydratačný a upokojujúci krém v jednom. Aj napriek nie práve vzorovému zloženiu má na pleť naozaj upokojujúce účinky a v zime sa mi celkom hodil. Označila by som ho ako spoľahlivý, kvalitný hydratačný krém pre suchšiu pleť. Bonusom je, že je neparfumovaný. 

A dostávame sa k jednej zaujímavosti, séru Pores No More značky Dr.Brandt. Pokiaľ bojujete s fakt rozšírenými pórmi, máte navyše mastnú pleť a ste už zúfalé, čím zmatniť T zónu a zminimalizovať vzhľad pórov, toto je skvelý tip. Fakt funguje výborne. Ja som ho párkrát použila viac-menej zo zvedavosti len na nos, kde mám póry najviditeľnejšie a fungoval priam zázračne. No keďže naozaj mastnú pleť nemám, nemohla by som ho používať pravidelne, dosť totiž vysušuje. 

Môj už stabilný pomocník na úpravu obočia, tieň 24 H Color Tatoo od Maybelline v odtieni Permanent Taupe už v neviem koľkom balení :) Ak sa vám to balenie zdá trochu divné, máte pravdu - z nejakého dôvodu sa totiž stal obľúbenou hryzacou hračkou našej psice a takto ho dala do parády. 

Druhou zaujímavou vzorkou je koncentrované sérum s kyselinou hyalurónovou značky de_Cure. Sľubuje okamžitý efekt minimalizovania vrások a aplikuje sa lokálne. "Look 10 years younger in 5 minutes" na mňa ale nefungovalo. Akokoľvek pozorne som sa skúmala, mimické vrásy neboli po annesení o nič menej viditeľnejšie, ako pred ním. Zázrak na počkanie sa teda nekonal. 

A posledným kúskom je vôňa od Bvlgari Mon Jasmin Noir L´Eau Exquise. Tú som mala fakt rada, ale vzhľadom k tomu, že vône najradšej striedam, v najbližšej dobe ju používať nebudem. 

Toľko moja marcová anabáza, dočítania v apríli! 

Lučiak

foto:ja

4 komentáre:

  1. Na tú Bvlgari som úplne nahnevaná:) Je to super vôňa, ale teda na mne držala tak maximálne hodinu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a ten Dr.Brandt stoji kolko a kde ho maju? dik...
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. Ahoj, je to dragsia zalezitost, objednat mozes zo zahranicnych e shopov, doporucujem pouzit google

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)