pondelok 7. marca 2016

NOVINKA: AVON TRUE COLOR MATTE


produkty venovala značka Avon


Matné rúže už od jesene bodujú na celej čiare a tento trend neustáva. Značky prichádzajú s novými a novými matnými rúžmi a Avon nie je výnimkou, Na trhu sú nové rúže True Color Matte a ja som mala možnosť otestovať ich. V zásielke dorazili tri odtiene a jeden z nich sa stal mojim veľkým obľúbencom. Nielen kvôli farbe :) 



Dokonale matné sú nielen samotné rúže, ale aj ich obaly (čo je štýlové, ale trochu nepraktické, lebo vieme, ako sa na tomto materiáli zachytáva každý otlačok prsta). Textúra je matno-matná a zamatová. Napriek tomu rúže po perách výborné kĺžu a dobre sa nanášajú. Čo je ale úplne najlepšie, True Color Mattes majú skvelú výdrž



Z troch odtieňov je pre mňa favoritom jednoznačne červený Red Supreme. Odtieň je pre mňa akurát. Viete čo sa hovorí, že pre každú ženu existuje ten správny odtieň červenej a toto je jeden z tých, ktoré sú vhodné pre mňa. Pure Pink sa mi tiež veľmi páči, je to nude koralová farba, žiaľ, na nosenie pre mňa nepoužiteľná, vyzerám v nej veľmi bledo a to isté platí o Ideal Lilac. Fialové odtiene mi nikdy nesedeli, obzvlášť takto svetlé. K dispozícii je ale veľa iných odtieňov a medzi nimi aj tie najaktuálnejšie, instagramom milované :) Určite stoja za pozornosť a za uvádzaciu cenu sa oplatí do nich investovať. 

Avon True Color Mattes, zdola: Red Supreme, Pure Pink, Ideal Lilac

Rúže sú v predaji už od januára 2016. 

Lučiak

foto: ja

7 komentárov:

  1. minule som zvazovala ich kupu, ale nakoniec som dala opat prednost klasickej drogerii a ruzom od astor. inak su to pekne odtiene.
    Katharine-fashionisbeautiful 

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerajú fajn. Asi jedna z mála dekoratívky čo ma z Avonu, čo ma zaujala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si kupila pure pink a za mna obrovska nespokojnost . Po dlhsom case som dala sancu avonu. Ruz sa pre mna velmi nedokonalo nanasa na to ze ma byt matny, velmi sa otlaca,a dokonaly efekt neviem dosiahnut ani stetcami. Ale za 4 e ma to ani nejak nemrzi :) ale ma plus za to ze pery mi vobec nevysusuje :) katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vazne? No vidis to. Mne ten cerveny ozaj vyhovuje, ostatne dva som skusala len na ruke kvoli swatchom, takze Pure Pink na perach posudit neviem. Otlacat sa mi tiez otlaca malo a konecne jeden ruz, na ktory sa mi vo vetre nelepia vlasy.

      Odstrániť
  4. Článok mi trafil do nôty, včera som s jednou kočkou z MK vymenila presne tieto Avon rúže - budem mať Adoring Love a Ruby Kiss, som na ne zvedavá. A po tvojej recenzii sa aj teším ;)
    Ten červený Red Supreme je nádherný, taká studenšia ale nie veľmi krikľavá červená.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sama mám úzký tvar rtů, tak se matných barev bojím ... mám raději barevné balzámy v tužce, nebo lehčí rtěnky typu Only One od Rimmelu

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)