streda 24. februára 2016

Testujeme: Miss Sporty Insta Glow Foundation


Miss Sporty má novú kolekciu dekoratívky s názvom Insta Glow (nájdete v nej make up, primer, líčka a bronzery, u nás ale evidentne nie je dostupné všetko, v DM primer a bronzery nemali). Ja som sa už v minulosti zapovedala, že si make up tejto značky nikdy viac nekúpim, ale zabudla som, že jedno z mojich životných hesiel je "žiadne nikdy a navždy", takže opäť raz som si povedala, že ďalšia trojeurová kozmetika ma nezabije, ani keby po prvom použití letela rovno do koša. 

foto: misssporty.uk


Kto by už len nechcel mať ksichtík ako z instagramových fotiek. Nie, vážne som si nemyslela, že Miss Sporty za tri eurá mi taký vyčaruje, ale aj tak. Na obale píšu, že je to photoshop effect foundation! A že robí second skin effect! Jo, a to všetko vraj all day long. Tak som si vybrala z troch odtieňov ten najtmavší (jediný dostatočne dožlta) a celá nedočkavá čakala na nasledujúce ráno, kedy ho budem môcť použiť.

Miss Sporty Insta Glow Foundation 003 Medium

Konzistencia je krémová, skoro až penová. Hakuro H 50 smutne sedelo v kúte, pretože to s ním jednoducho nešlo. Make up beznádejne nešlo rovnomerne rozotrieť, usadzoval sa v póroch a vlastne všade. OK, po dlhej dobe som použila prsty. Takto to fungovalo, make up sa konečne darilo rovnomerne aplikovať, ale s tým, že naozaj musíte pritlačiť. Treba ho akoby votrieť do pleti. Pri prvom pokuse s make upom schválne nikdy nepoužívam primer, lebo chcem vedieť, ako sa chová na pleti sám o sebe. S Insta Glow je to ale úplne jedno, s primerom či bez, správa sa úplne rovnako. Podľa môjho názoru hlavne nie ako make up, ale skôr pripomína BB krém


Úplne minimálne totiž kryje, tiež svojou konzistenciou a spôsobom nanášania. Myslím, že ak máte akné alebo nejaké výraznejšie začervenania, môžete naň rovno zabudnúť. Tým pádom mu ale musím odfajknúť, že splní aspoň jednu vec, ktorú sľubuje - na pleti prakticky nie je vidieť :D. Obsahuje mikrotrblietky, asi s cieľom rozjasniť pleť, ale zaujímavé je, že efekt má skôr matný. Vo výsledku spraví nejaké farebné zjednotenie, ale bez dobrého korektoru to nejde. Ja si vážne myslím, že sa pri vymýšľaní názvu pomýlili. Nemali to nazvať make upom, ale BB krémom a všetko by bolo v poriadku. 

Miss Sporty Insta Glow, tesne po nanesení

Počas dňa mierne, naozaj mierne zoxiduje do tmavšieho odtieňa, ale je to zanedbateľné. K tej celodennej výdrži sa vyjadriť nemôžem, ja som si akurát všimla, že zhruba po dvoch-troch hodinách začína robiť na lícach mapy. No proste vyzeráte všelijako, len nie ako cez insta filter. 

Na záver by som asi mala znova zopakovať, že žiaden make up od Miss Sporty si už naozaj, naozaj nekúpim, ale... Život je skrátka plný prekvapení. 

Lučiak

foto:ja a uvedený zdroj

8 komentárov:

  1. Chápem... ja som sklamaná z Miss Sporty, takže by ma prekvapilo, keby tento bol fajn.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podarená si :) nikdy nehovor nikdy, ale zasa ak človek niečo lacné neskúsi, nedopátra sa k objavom - ako bol ten minulý makeup od Bell že? :) v dávnejšej minulosti som si kúpila obdobný rozjasňujúci od Miss Sporty a vyzerala som ako discoguľa :D nekryl a mapoval. Od Miss Sporty mám zopár lakov, tie nové rúže a obľúbenú maskaru, nič ma už nejak neláka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pěkné, hlavně, že jsi na svých stránkách tento make up vychválila do nebe.....
      Je dobré si stát za svým názorem, o něčem to svědčí. V budoucnu vím, že nemám věřit tomu, co tak vehementně doporučuješ.
      Eva

      Odstrániť
  3. Tak to jsem ráda, že jsi vyzkoušela, přemýšlela jsem , že zas tolik nestojí abych to neriskla, třeba řasenky má pro mě Miss Sporty lepší jak třeba Clinique, tak jsem přemýšlela i o tomto makeupu,ale nechám si zajít chuť

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :D Ja som čakala, že to bude zas objav ako ten od Bell:)), tak som zvedavá klikla, ako dopadlo testovanie....človek má už proste vyššie nároky ako hlavná cieľová skupina Miss Sporty...aj keď ich najnovšia riasenka nie je vôbec zlá....a transparentný púder...sa mi zdá dokonca viac než dobrý...takže asi fakt nikdy nehovor nikdy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite sa najde par kuskov, ktore efektom prevysuju cenu, no ale kazdopadne tento sa k nim nezaradil :)

      Odstrániť
  5. Ahojte krásavice. Tiež som už rozmaznaná všelijakou kozmetikou, ale musím mať všetko čo má v názve GLOW, aj keď táto kolekcia Miss Sporty má otrasný dizajn :-) makeup som rovno obišla, ale primer Insta Glow nie je podľa mňa úplne márny - používam ho ako rozjasňovač pod makeup na deň, (na čelo, nos a líca) má prirodzený efekt, trblietky tam sú, ale veľmi jemné. Pozitívne hodnotím aj konzistenciu, nie je klzká silikónová (aj keď v zložení samozrejme silikón je) perfektne sa natiera a rozotiera, nerobí mapy, perleť sa nezhlukuje ako sa mi to občas stane pri tekutom rozjasňovači. Skrátka sa príjemne aplikuje a pod makeup, ktorý nie je rozjasňujúci, je super. Kúpila som za 2,69 v DM. Krásny deň! Miška

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)