streda 3. februára 2016

Testujeme: Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara


Túto maskaru som vždy veľmi chcela vyskúšať a urobila som múdro, že som si počkala na možnosť otestovať najprv malé balenie. 


Lákala ma hlavne oblúková kefka, taká mi vyhovuje najviac. Je klasická, štetinová, nie silikónová. Konzistencia maskary je primerane hustá, farba sa na riasach pekne usádza už pri prvej vrstve. Napriek názvu by som netvrdila, že riasy nejako výrazne vytočí, rozhodne ich však pekne zvýrazní, no čiastočne aj zlepí. Výborne držala celý deň a nerozmazávala sa. Horšie to začalo byť po cca šiestom-siedmom použití. Konzisencia zhustla, maskara sa začala ťažšie aplikovať, objavilo sa viac zlepenia a hlavne, počas dňa začala opadávať. Ani nie tak pod oči, ale do očí! Čo je fakt veľmi nepríjemné. Večer ma už pravidelne v oku niečo svrbelo a dráždilo. Viem, že v poslednej dobe sú rýchlo vysychajúce maskary bežné, ale toto je fakt extrém. 



Čo sa týka odličovania, patrí k tým odolnejším - s micelárkou Sensibio ju dáte dolu bez problémov, ale napr. Mixe to už tak dobre a rýchlo nešlo. Každopádne, vo výsledku ma jej efekt a výdrž nijako neohúrili, vedela by som hneď narýchlo vymenovať aspoň 5 podstatne lacnejších maskár, ktoré dokážu to isté (MOC za túto sa pohybuje od cca 19 eur v e-shopoch po takmer 30 v kamenkách).

Do plnej verzie určite nepôjdem. Vlastne, za posledný rok sa našťastie aj v drogériovom sortimente objavilo toľko dobrých maskár, že k tým predraženým high-end kúskom sa len tak ľahko nevrátim. 

Čo vy a maskary? Ste stále ochotné si priplatiť a ísť aj nad sumu 20 eur? Alebo si viete vybrať napr. v DM? 

P.S. Najbližšie recenzovanou maskarou bude jeden zaujímavý kúsok od Gosh. 

Lučiak

foto:ja 

12 komentárov:

  1. Ja osobne už asi nie som tak ochotná ísť do vyšších súm, lebo viem že podobný efekt mi spraví moja obľúbená One by One od Maybelline. Z drahších som mala YSL Effect Faux Cils a Lancome Hypnose. Na druhú stranu ma lákajú aj drahšie riasenky ale jedine s výhodnou zľavou, resp. sety, kde je ešte nejaký výrobok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ju skúšala a mám podobnú skúsenosť. Bola som fakt sklamaná... Inak, skúšam aj lacnejšie, aj drahšie maskary. Momentálne mám Urban decay Cannonball.

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podobnú oblúkovku som dávnejšie mala od Lancome Virtuose a tiež ten efekt bol porovnateľný napr. s Lash Sensational alebo Miss Sporty Volumythic (tieto kolujú u mňa stále). Odvtedy som na tie highend maskary skúpa a radšej si kúpim v DMku ;) ale rada by som skúsila od Benefit They´re real alebo UD Perversion (strašne sexistické názvy majú tie maskary) :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, maju, ked som kupovala tu Big Fatty, zvazovala som medzi nou a Perversion. Volumythic je aj moja oblubena, len po asi troch baleniach ma uz nudi

      Odstrániť
    2. They're Real od Benefitu doporučuju, ta je fakt dobrá, řasy natočí extrémě. Jejich nová Roller Lash je taky skvělá :)

      Odstrániť
  4. nikdy som nemala drahšiu ako cca 16€ maskaru, no ale po tom, čo som u teba čítala chvály na žltú Miss Sporty a vyskúšala ju, už ani 10€ nie som ochotná dať. Veď tú 3-eurovú špirálku asi vyrobili priamo na moje riasy a oko...paráda. Mám už tretiu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa uz tiez nechce ist nie ze cez 10, ale ani cez 7 eur.

      Odstrániť
  5. Já jsem z těch high-endových vyzkoušela opravdu hodně.. Měla jsem asi 4 druhy řasenek od Lancome (Hypnose Star, Hypnose Doll Eyes, Grandiose a Volume-a-Porter) a se všemi jsem byla spokojená. Jsou to moje oblíbené řasenky (až teda na nejnovější Volume-a-Porter, protože ta poměrně rychle vysychá - asi do 3 měsíců). Pak jsem měla taky jednu od Dioru (název si teď nevzpomenu), ale ta měla na můj vkus až moc velký štěteček a navíc mi řasy dost slepovala. Řasenky, které bych ale vypíchla, jsou They're Real a Roller Lash od Benefitu. Ty jsou prostě nejlepší z nejlepších a nevím, čím bych pohanila jejich výkonnost. Ty určitě stojí za investici. Co je ale super, že v Sephorách seženeš jejich miniaturky asi kolem 340 Kč, takže ty se vyplatí nejdřív vyzkoušet. Co se týče drogerkových řasenek, tak mám dobrou zkušenost s řasenkami od Max Factor a v jednu dobu i s Gabriella Salvete. Jiné vyzkoušené nemám a ani to neplánuji.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aj mne najviac vyhovujú zahnuté kefky, ale v poslednej dobe vyhľadávam výhradne len silikónové.
    Čo sa týka ceny, nikdy som si neobstarala riasenku nad 15 Eur. Láka ma síce pár kúskov od Lancome ale tak skoro si žiadnu neplánujem kúpiť.

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Horsie je, ze mini verzia a normalna velkost nie su uplne totozne. Ja som bola velmi spokojna s cestovnou verziou Estee Lauder Sumptuous Bold, ze som si kupila jej normalne balenie (nastastie na letisku). Spirala vobec nie je taka dobra a omnoho viac mi zlepuje mihalnice.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ale efekt urobila celkom pekný :) ja mám svojich aj lacných aj drahých obľúbencov. Z lacných je to žltá Miss Sporty, tá je fakt neskutočná alebo Pupa Diva´s Lashes (ktorá už prekonala aj moju predtým obľúbenú Vamp). Úplné prvenstvo zatiaľ má Sublime de Chanel, ktorá je už z high-endu. Stále som však ešte neskúsila novú Lash Sensational od Maybelline. Takže uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)