pondelok 1. februára 2016

Spotrebované 01/2016


Tento mesiac sa mi do prehľadu spotrebovaných vecí vôbec nechce, lebo tam nie je žiadna objavná megapecka, ale viac-menej všetko už bolo na blogu spomínané, tak aspoň dostanete tip na dobré telové mlieko, hm? 


Micelárna voda Mixa sa už na blogu objavila, bola niekde v akcii za super cenu, tak som si jedno balenie vzala, na prestriedanie s Biodermou, ale samozrejme, je to predsa len iná liga, takže tak skoro si ju znova nekúpim. Vo februári sa môžete tešiť na recenzie dvoch nových micelárok. 

Veľmi fajn je ale telové mlieko Alverde s Q10. V zime je to s mojou pokožkou katastrofa a toto veľmi dobre vyživuje, naviac sa mi veľmi páči jeho vôňa. Nezľaknite sa toho artičoku v zložení, na parfumácii to vôbec nie je poznať ;)

Sprcháč Dove. Čo mám o ňom povedať? Je hustý a krémový, ako všetky z tohto radu, takže preto som ho aj kúpila, ale momentálne robím v kozmetike ktorú používam trochu zmenu režimu, takže s týmito drogériovými som na dlhý čas skončila. 

Krém a sérum Kiehl´s som recenzovala tu.

Maskara Masterpiece Max je moja stálica už roky a keby som nebola taký maniak na testovanie neustále novej kozmetiky, úplne v pohode by som ju používala neustále, spĺňa totiž všetky moje nároky na super maskaru - kefka je silikónová, krásne zvýrazňuje už s prvou vrstvou, drží ako pribitá a nevysychá tak rýchlo, ako je bežný štandard. Vždy, keď ju niekde vidím v akcii, kúpim. 

Ultimate Strenghht Hand Salve od Kiehl´s považujem za jeden z najlepších krémov na ruky, aké existujú a väčšina bežnej drogériovej produkcie sa pri ňom môže len hanbiť v kúte. Ak máte možnosť, určite vyskúšajte, pre suché ruky v zime ideálny. 

Krém Bioderma Sensibio vo verzii Rich som zmieňovala tu.

Sérum Nivea som zas recenzovala tu.

A pleťovú vodu Nonique si kupujem pravidelne.

Tak, a mám to za sebou :) Nabudúce už štandardná recenzia, jednej drahej maskary, do ktorej neodporúčam investovať ;)

Lučiak

foto:ja 

4 komentáre:

  1. tie Dove sprcháče mám hrozne rada, milujem tú konzistenciu a máloktorý iný mi ho dokáže nahradiť :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masterpiece Max tiež považujem za jednu z naj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Alverde mlieko je super, mám ho doma tiež a perfektne vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)