sobota 15. augusta 2015

Ten najlepší primer od Monu


No, trochu odvážne tvrdenie, viem. Ale keď ja som z neho skrátka nadšená. Ako to u mňa často býva, na super veci natrafím úplnou náhodou. Aj tento kúsok sa ku mne dostal len vďaka jednému z lookfantastic boxov. Letmo som mrkla na obal, prečítala illuminating, hmmm, to bude mastiť T zónu a budem sa zas lesknúť, ok, možno niekedy. A potom ležal mesiace v mojej zbierke kozmetických zásob. A prednedávnom som po ňom predsa len siahla a odvtedy sa od neho - počas dní, keď používam make up - neviem odtrhnúť. 

Takže, Monu Illuminating Primer SPF 15 je podkladová báza pod make up s rozjasňujúcim a anti age účinkom. Človek by čakal, že to všetko bude vražedná kombinácia pre zmiešanú pleť. A ono nie. Naopak. Vo vnútri môjho 20 ml testovacieho balenia (klasické full size má 50 ml) sa skrýva na prvý pohľad hutná, biela konzistencia. Jednou z kľúčových ingrediencií je totiž zinok, ktorý, ako vieme (hlavne zo skúsenosti s opalovákmi na báze minerálneho filtra) dodáva kozmetike výrazne biely pigment. Okrem toho, že pôsobí ako minerálny slnečný filter, pomáha aj v boji proti nedokonalostiam pleti. Hlavnou anti-age zložkou je zas kyselina hyalurónová. Obsahuje tiež vitamín E, olej z jadierok čiernych ríbezlí...

po jemnom rozotretí

po úplnom rozotretí

No dobre, asi už chcete vedieť, v čom je taký super. Takže: po rozotretí vytvorí na tvári veľmi jemný glow efekt. Nejde o žiadnu silikónmi prepchatú bombu, takže nanášanie make upu nijak výrazne neuľahčuje, ale! Neuveritelne predlžuje jeho trvácnosť a čo je úplne skvelé, veľmi výrazne počas dňa redukuje lesk T zóny a to prosím pekne aj v týchto šialených 37 stupňových horúčavách. Pre mňa je to jednoznačne adept na kúpu plného balenia. 

Cena zaň sa pohybuje okolo 35 eur, no vzhľadom k množstvu a hlavne efektu takú investíciu beriem. 

Ak Vás zaujal, mrknite naňho. Kúpite napr. na feelunique. 

Lučiak

foto:ja 

1 komentár:

  1. Inak mojím kozmetickým objavom tohto roka je make-up Nars, na Parfums.sk ho majú síce v menšom, menej praktickom sklenom balení, ale za fajn cenu:) je naozaj výborný.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)