pondelok 31. augusta 2015

Spotrebované 08/2015


Ahojte :) Neviem, čo som tento mesiac stvárala, ale pozrite na tú spotrebu :) 18 kúskov. Vezmeme to pekne zaradom, už recenzované veci klasicky pod linkom.

Môj milášik, korektor Shiseido. Aj naďalej mu ostávam verná, po správach o ukončení jeho predaja som si zaobstarala zásobu. 

Očný krém od Nonique. Keď som v jeho recenzii písala, že je fajn, ale nepozorujem po ňom absolútne žiadne anti age účinky, to isté môžem skonštatovať aj po jeho dopoužívaní. Najviac pozitívne je, že ma neštípal. Znova už nekúpim. 

Naopak, určite znova a znova budem kupovať Color Tatoo 24h od Maybelline v odtieni Permanent Taupe. Dlho som registrovala, že je veľmi chválený ako super pomocník na úpravu obočia, ale bola som zvyknutá na svoje obľúbené ceruzky. No potom som to raz skúsila a iné už nechcem. Pracuje sa s ním perfektne, počas dňa výborne drží a hlavne, je to ideálne studený sivohnedý odtieň. 

O maskare Panoramatico som písala teraz, takže nemám viac čo dodať, pre mňa skvelý drogériový objav. Ale poviem vám, že v poslednej dobe mám na maskary asi šťastie, lebo som kúpila na blind ďalšiu, značky, ktorú štandardne naozaj nekupujem a je to tiež paráda. Viac už čoskoro. 

Spotrebovala som aj nočný krém z radu Zell Aktiv od Alverde. Je to veľmi príjemná záležitosť, možno ešte kúpim. 

Na šampón od Pantene Intensive Repair som tiež písala samostatnú recenziu, vyhovoval mi. 

Ďalej klasika, gél na holenie Tesco :) Neviem, čo extra k nemu dodať, proste splnil svoju funkciu. A mne vyhovuje lepšie, než tie Baleácke. 

No a potom tu mám jednu vec, o ktorej nebudem zatiaľ prezrádzať nič. Na otestovanie som od Biodermy dostala dve balenia, jedno už padlo, druhé aktuálne míňam, tak svoje dojmy opíšem v článku. 

Doma musím mať vždy nejaký telový olej, pretože nič lepšie na ošetrenie pokožky po depilácii nepoznám. Odkedy ma osvietilo, nemám žiadne problémy so zarastaním chĺpkov a zapálenými korienkami, vrelo odporúčam aj vám. Tento od Bubchen bol veľmi príjemný a poslúžil vlastne na celé telo, keď bolo treba. 

Po tom, ako so si podomácky zosvetlila pramienky vo vlasoch, som na odstránenie nežiadúcich oranžových odleskov začala používať Silver šampón od Schaumy. Funguje a navyše mojim vlasom vyhovoval aj typovo. Oranžové odlesky v tmavých vlasoch neodstráni úplne, myslím, že ďaleko silnejší efekt má na blond vlasy, no dokáže ich jemne stlmiť. 

Ďalším kúskom vlasovej kozmetiky je toto BB na vlasy od Gliss Kur, ktoré, ak si pamätáte, ma fakt pozitívne prekvapilo. Veľmi pravdepodobne si ho ešte kúpim. 

A ideme na spodný rad. Ak hľadáte príjemný, krémový sprcháč, ktorý nevysušuje, doporučujem tento olejový od Balea. 

Naopak, veľmi dôrazne nedoporučujem kondicionér od Alverde na farbené vlasy. OK, je pekné, že je bez silikónov a ďalších tradičných drogériových prímesí, no podľa mňa je to jeden nepodarok, ktorý absolútne neplní svoju funkciu. Mohla by som si ho na hlavu naliať aj pol balenia, akoby som si nedala nič. Takže nakoniec poslúžil tak, ako môžete využiť kondicionér, ktorý vám nesadne - namiesto gélu na holenie. Nemáte za čo :)

V lete sa v DM objavila aj letná edícia holiacich gélov, tektokrát s vôňou červeného grepu, navyše v tomto super balení. Výborne sa hodilo na cestovanie. 

Ani tento mesiac nechýba micelárka Sensibio :)

O pleťovej vode Nonique už tiež bola reč, medzičasom mám už tretie balenie :) 

A dostávame sa k ďalšiemu - podľa mňa - nepodarku. Telový peeling s anticelulitídovým účinkom od Alverde. Nejde o tie anticelulitídové účinky, tie som nečakala ani náhodou (veriť niečomu podobnému mi príde z rovnakej kategórie, ako veriť na Ježiška), no neviem ako vy, ja používam peeling práve kvôli peelingovému efektu. Tento ho má skutočne minimálny. Podľa mňa je to skôr sprchový gél s trochou ultra jemných čiastočiek. Nekúpim znova ani náhodou. 

A posledným kúskom je kondicionér s arganovým olejom z radu Ultra Doux od Garnier. Ten je taký slušný drogériový priemer, službu vám urobí a najkrajšia na ňom je asi jeho vôňa. 

tak, dúfam, že ste nezaspali :) Dočítania v septembri. 

Lučiak

foto:ja






3 komentáre:

  1. Fajná spotreba, moja je podobne obsiahla tento mesiac, post zatiaľ len vo výrobe. Trochu si ma prekvapila s tým anticelu gélom od Alverde. Mám ho na zozname nákupov a teda ho asi aj odtiaľ idem rovno vymazať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No tak Permanent Taupe na obocko by ma nenapadlo... urcite vyskusam

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No já obecně moc nechápu kondicionéry/balzámy bez silikonu, protože ty silikony jsou přece to co uhladí vlasy a ty jdou pak dobře rozčesat. Taky jsem si nedávno koupila nějaký balzám od Alverde bez silikonu a neudělal s vlasy absolutně nic, jsem zvyklá nanést kondiš/masku na vlasy umyté šamponem a rozčesávat je ještě před smytím-jde to mnohem lépe než pak když jsou opláchnuté, právě kvůli tomu klouzavému efektu, ale s tímhle to nešlo ani za boha, letěl do koše, naštěstí to bylo jenom minibalení.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)