štvrtok 27. augusta 2015

Natura Siberica Absolut: kaviárové sérum

produkt venoval e shop bezvavlasy.sk


E shop bezvavlasy.sk ma oslovil s ponukou recenzie na vybraný produkt a ja som si zvolila značku Natura Siberica. Ešte stále mám od nich odskúšaných pomerne málo kúskov, takže to bola vítaná príležitosť. Naviac, vybrala som si z anti age radu Absolut a to sa hodí, lebo čo už môžete robiť, keď hodiny neúprosne tikajú a po 35ke je na anti ageing naozaj najvyšší čas :) 

Natura Siberica mi je sympatická nielen krásnymi obalmi, ale aj zložením produktov. Celé leto používam v rámci rannej starostlivosti pleťové séra namiesto krémov, takže pleťové sérum s kaviárom z belugy (vegánky, nečítajte :) bolo dobrou voľbou.  Okrem hlavnej účinnej ingrediencie obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, D-panthenol a vicero vitamínov a rastlinných extraktov. Obal je podľa mňa krásny a pôsobí luxusne, naviac, dávkovanie je veľmi šikovné - s pumpičkovým aplikátorom a šikovným "uzamykaním", takže sa sérum nedostane tam, kde nemá. 

Ešte zaujímavejší je samotný vzhľad emulzie, dávať si na tvár niečo priehľadne čierne je trochu nezvyk. Sérum je parfumované a hoci nie nijak výrazne, vonia trochu unisexovo a za to odo mňa dostáva malé mínus. 


Sérum som používala tri týždne ráno, niekedy aj večer. Po nanesení sa okamžite vstrebe. V úplne horúcich dňoch mi stačilo ako jediný podklad pod make up bez pocitov vysušovania a super bolo, že tvár sa potom menej leskla. Čo sa týka účinkov, spozorovala som možno mierne vypnutie pleti, ale po troch týždňoch naozaj nič zásadné. Napriek tomu je to príjemný produkt, no výraznejšie účinky by ste možno dosiahli s používaním celého radu (krém a špeciálny wrinkle filler).


Viete, že značka Natura Siberica nepatrí k predraženým, skôr naopak a aj toto sérum s obsahom 30 ml vás na stránke bezvavlasy.sk vyjde na necelých 12 eur.

Lučiak

foto:ja 

5 komentárov:

  1. ahoj, viem, ze toto je mimo témy, ale nevedele by si mi odporučiť nejaké dobré elektrické nátačky? (Nemám až tak veľa vlasov...)
    Ďakujem! Želám pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, ja osobne mam doma elektricke natacky Remington, pisala som tu uz na ne aj recenziu, skus pozriet. V podstate som s nimi spokojna.

      Odstrániť
    2. Pozriem. Ďakujem za odpoveď!

      Odstrániť
  2. Ma tato znacka certifikat prirodnej kozmetiky? Pamätam, ze niektore vyrobky menili zlozenie, ale neregistrujem, ci im zostal aj certifikat.
    /Kaviareň u mačky/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, niektore z produktov su certifikovane, viac tu:
      http://www.naturasiberica.sk/

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)