štvrtok 6. augusta 2015

2 x NYC: BB cream + skvelý bronzer



Kozmetiku tejto značky väčšinou v drogérii obchádzam, ale pred pár týždňami som v záchvate spontánnosti kúpila tieto dva kúsky. Po odskúšaní sa z nich vykľulo toto: jeden priemerný BB krém a jeden super bronzer. Na úvod podstatná informácia - každý z nich stál necelé 4 Eurá, čo pri mojom hodnotení pomeru cena/výkon  podstatne zavážilo. 

Čím začať? Tak hádam tým slabším z dvojice, nech to máme za sebou. BB krém 5v1 má poskytovať okamžité zmatnenie (deje sa čiastočne), minimalizovať viditeľnosť pórov a jemných liniek (hm, ani by som nepovedala), skrášľovať a zjemňovať vzhľad pleti (marketingový bullshit), minimalizovať výskyt nedokonalostí na pleti (tiež neevidujem), rozjasňovať pleť a dodávať jej zdravý look (bože, kto toto vymýšľa?). Kúpila som odtieň 02, medium. Pre môj aktuálny opálený vzhľad farebne ideálny. BBčko má krémovú, ale pritom ľahkú konzistenciu. Roztiera sa pomerne ľahko. V prípade, ak od BB krému očakávate aj nejaké výraznejšie krytie, na tento rovno zabudnite - patrí totiž do kategórie "veľmi jemné farebné tónovanie". Začervenania neprekryje ani náhodou. 



S výdržou to tiež nie je slávne, už po cca 3-4 hodinách sa T zóna začína kvalitne lesknúť a k večeru je už z väčšiny tváre preč. Takže, zhodnotila by som ho asi tak, že ide síce len o necelé 4 eurá, ale aj tie viete použiť určite lepšie. 


Čo ale veľmi milo prekvapilo, je bronzer. Na trhu je v dvoch odtieňoch, ja som kúpila Sunny. Je to neutrálne hnedý odtieň bez náznaku oranžovej. Hurá! Matný, bez obsahu trblietok. Počas dňa veľmi slušne drží, prakticky nepráši. Za pár eur výborná kúpa. Ak hľadáte lacný, ale pritom výkonný bronzer, doporučujem. 



Používate kozmetiku NYC? Ste spokojné? 

Lučiak

foto:ja

8 komentárov:

  1. Od NYC nedam dopustit na puder, ten kompaktny a kedysi mali aj praskovu verziu a ta je uplne ze top. Len uz nie je v ponuke .. bohuzial. Na bronzer mrknem a kedysi som citala chvalospevy aj na ich mozaikove licenky, ale su este neodskusane. Skusala som aj laky na nechty ale nic moc .. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mozaikové licenky? Buahaha, veď takmer nefarbia, radím, ruky preč, tiež som sa nechala zlákať, bohužiaľ, je to fail... Alergia maskary sú fajn, úplne vážne...

      Odstrániť
    2. To fakt? No sa bavím, oka, tak asi počkám s kúpou asi natrvalo, cena je síce nízka, ale tak zase načo ich mať doma len zo zábavy ... ale pôjdem ich omrknúť, ak by mali tester, aspoň omacať :)

      Odstrániť
    3. Alergia maskary??

      Odstrániť
  2. Ja som si kupila od nich raz lesk a celezle a este taku ruzovu riasenku, co si odporucala. Ta bola taka nemastna neslana:) inak ma tato znacka nechava chladnou:) ked totiz vyberam nieco z toho stojana, citim sa akoby som nakupovala v cinaku:D neviem preco

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, mne prave ta maskara vyhovovala. Ale inak suhlasim, je to proste lacna kozmetika a tomu zodpovedaju aj obaly. Obcas vsak nieco vie v dobrom prekvapit.

      Odstrániť
  3. Ja skor hladam tip na trblietavy, rozjasnujuci bronzer. Vsetky blogerky tuzia po matnom, ja mam pocit, ze v obchodoch su len matne a poriadny rozjasnujuci nist :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pupa ma v ponuke niekolko rozjasnujucich, skus mrknut.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)