utorok 14. októbra 2014

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks


Táto maskara je malou legendou a ospevujú ju ženy na celom svete. Konečne sa mi podarilo zohnať menšie, "skúšobné" balenie a mohla som otestovať, či je naozaj taká skvelá, ako sa o nej hovorí a píše. Lash Queen je na trhu v niekoľkých verziách a špeciálny zálusk som mala práve na túto - Feline Blacks. Sľubuje objem a predĺženie v jednom. 


Kefka je rovná a hustá, s klasickými štetinami. Osobne by som uvítala o niečo tenšiu špičku, s touto hrubšou musíte byť trochu opatrné v kútikoch oka (alebo aj nie, ak nie ste také nešikovné, ako ja a nemáte talent na zaručené pihnutie si do oka, keď si maľujete krajné riasy). Konzistencia farby je hustá a krémová. Maskara riasy naozaj veľmi pekne zahustí aj predĺži, no efekt, aký vidíte na fotkách, som dosiahla až aplikáciou dvoch vrstiev. Trochu ma prekvapilo, že keď som s ňou začala riasy maľovať, chvíľu sa nedialo takmer nič a zvýrazňujúci efekt sa začal črtať až po viacerých precíznych ťahoch. Niekde v tých oslavných recenziách som tuším čítala, že parádne zvárazňuje už od prvého ťahu :) Každopádne, výsledný efekt sa mi páči, len to chce trošku trpezlivosti a opatrnosti. Počas dňa držala veľmi dobre, neopadávala, ani nemazala. 



Odličovanie je so Sensibio vcelku bezproblémmové a je počas neho vidieť, aký intenzívny čierny pigment táto kráska má. Černota čierna :) Klaciské balenie rozhodne nepatrí k lacným, dá sa samozrejme zohnať aj výhodnejšie, než v kamenkách, no i tak som ju v našich e shopoch nenašla lacnejšie, než za cca 24 Eur (niekde dokonca až za 30). Otázka je, či sa oplatí dať za ňu toľlko, keď na trhu existujú lacnejšie alternatívy, dovolím si povedať s úplne porovnateľným efektom. Ťažká filozofická otázka, ja viem :) Nuž, každý si musí odpovedať sám podľa vlastných limitov. Ja som spokojná, že som ju mohla vyskúšať, ale na full size balenie si za tú cenu predsa len nechám zájsť chuť. 

Mali ste možnosť ju otestovať? Je pre Vás prijateľné dať za maskaru 25 Eur a viac? 

Lučiak

foto:ja

17 komentárov:

  1. Na základe skúseností si myslím, že cenový strop dobrej a kvalitnej maskary je tých 15-20 € max. Nad túto sumu sa už platí len za značku a častokrát "už len" za značku :). Určite si raz za čas vyskúšať riasenkový high end poteší, ja sa chystám na Chanelku Le Volume z roztopaše. Ale ako si napísala, ide to aj lacnejšie. A overené mám, že aj s lacným kšuntom (ktorý sa ale nesme otláčať a droliť) sa dajú vyčarovať prekrásne riasy. Keď sa spojí dobrá kefka a technika nanášania :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u mna sa ten cenovy strop na maskary rokmi posuva smerom dolu :) Momentalne je niekde na 15tich eurach. Samozrejme, raz za cas sa vyskytne taka nalada, ze by som tento strop obisla presne ako pises, len z rostopase :)

      Odstrániť
  2. Na očiach vyzerá fakt super, ale za tú cenu si kúpim aj tri iné riasenky, takže pre mňa asi nie :)
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si len tak zo srandy teraz vypocitala: ked zoberieme Feline Blacks v jej akciovej cene 14 Eur a porovname, kolko maskar NYC City Curls, co je moja momentalne top lacna maskara by som za to mohla kupit (na nete v akcii za 1,50/kus) dostaneme krasne cislo 16 :)))

      Odstrániť
  3. Efekt vyzerá fajn, ale tak nejak si myslím, že by som takú pálku vysolila skôr za rúž než riasenku... Aj keď... jeden nikdy nevie ;).
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Helenu musim niekedy skusit, myslim, ze je to povinna jazda pre kazdu zenu, ktora miluje kozmetiku :) pre mna je ten psychologicky strop cca tych 25 eur, ak mascara stoji viac, tak si radsej pockam na nejaku akciu (aktualny priklad, YSL Baby Doll povodne 33 eur, po zlave na Dnoch Marianne 24,75 EUR). Ja mam k mascaram taky pristup, ze ked vidim drogerkovu za 15 - 16 eur, tak radsej si pockam na nejaku akciu a kupim si "luxusnu" mascaru v parfumerke, ktora ma v konecnom dosledku vyjde len o par eur viac ako ta drogerkova..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veru ked tak poyeram, ze v DM bezne za Lorealky pytaju tych 16 Eur, tiez mam dost :) To uz presne ako vravis, pociham si na nejaku high end, ktoru chcem vyskusat, v akcii.

      Odstrániť
  5. ja som mala rubinsteinku, momentálne si presne nepamätám ako sa volala, ale mala takmer totožný obal ako táto, len bola "bachratejšia":), no neobstála u mňa, napriek všetkým pozitívnym recenziám, ktoré som na ňu čítala:/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vyzerá síce super, ale tiež si myslím, že sa dá nájsť aj niečo omnoho efektívnejšie za menší peniaz :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Cotijaviem... Každý je zaťažený na niečo iné, ja napríklad na dobrý make-up,, to dám aj viac ako 25 eur, ale za maskaru asi nie...Fakt ma to neláka, aj keď vezmem do úvahy, že teta Helenka od Rubinsteinov uviedla ako prvá na trh maskaru tak, ako ju poznáme dnes...Ale nechám si zájsť chuť a 25 eur pôjde do kasičky na CLARINS tiene :) Btw, všimla som si,že castokrat testujes tieto malé balwnia, kde to nakupuješ? Naved mladú, neskúsenu :) Dik :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Práve túto som neskúšala ale mala som inú z tej značky. A nebola nič extra. Ale táto ti pekné riasy spravila, fakt. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Spravila ti krásne riasy, ale myslím si, že sa to dá spraviť aj lacnejšou špirálou :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lash Queen si kupuju už minimálně dva roky a nehodlám s tím přestat. Za ty peníze mi to prostě stojí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. riasenku menim skoro kazdy mesiac. Preto nie som ochotna zaplatit viac ako 15 eur. To by som musela natrafit na nejaku ozajstnu pecku, ktora by sa nedala porovnat napr: max factorkami, ktore mi velmi vyhovuju. Za mna skor drahy ruz alebo make up, vydrzi dlhsie a tam ten rozdiel ozaj vidim.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)