pondelok 12. mája 2014

Instantné opálenie, zn. lacno!


Ste bledula, ktorá sa každé leto hanbí vyjsť medzi ľudí s holými nohami? :) Neviete sa opáliť, iba spáliť? Solárko odmietate už z princípu? So samoopalovákmi ste to už vzdali, kvôli tomu hnusnému pachu a oranžovým fľakom? Pozooor, máme tu jedno šikovné riešenie. Toto sa proste oplatí kúpiť. Fakt.

Už od zimy poškuľujem po Divine Legs od Caudalie a zľahka koketujem aj s Jambes de Gazelle od Guerlain. Do úvahy pripadala aj Laguna od Nars a v krajnom prípade aj Honey Bronze od The Body Shop. A prečo? No predsa aby som v lete vyzerala ako z titulky Sports Illustrated. No dobre, s oboma privretými očami... proste, aby nohy, ruky a všetko, čo je v lete vidieť, pôsobilo dojmom sexy žiarivého opálenia. Takého, aké nie som v našich podmienkach nikdy schopná dosiahnuť. Lenže, všetky tie hore uvedené luxusné patlátka stoja nekresťanské peniaze (teda prvé dve) alebo sa u nás ťažko zháňajú (druhé dve). A potom si tak jedného dňa idem po DM a oko mi spočinie na tejto novinke. Hohó!  Môžem sa ja na tie predražené kúsky vykašľať, keď tu máme túto low cost náhradu. Za tri pade! Cca. Tónovací fluid s efektom okamžitého opálenia z radu Sundance od DM. Zoznámte sa! 

hore Divine Legs a Jambes de Gazelle, dolu Nars Laguna a TBS Honey Bronze

Večná škoda, že som fotodokumentáciu nerobila hneď po kúpe, keď som ešte bola luxusne biela, ale až včera. V sobotu sa mi totiž podarilo celkom slušne opáliť, na rukách aj na nohách. Takže efekt pred a po na priložených obrázkoch nie je až taký dramatický. Tým chcem vlastne povedať, že tento kúsok je naozaj ideálny pre snehulienky - urobí Vám fakt pekný, opálený efekt okamžite po nanesení. A pozor, nie je to žiaden klasický samoopalovák, takže všetko prebieha bez sprievodného smradu a keď Vás opálený vzhľad omrzí, milé opálenie zmyjete vodou. Trošku som sa bála, či sa farba nebude otierať, ale nie. Konzistencia je ľahká, stačí to len dôkladne rozotrieť do stratena, chvíľočku nechať vsiaknuť a je to. Samozrejme, kombinácia potu a bielej textílie by asi urobila svoje, ja by som ho preventívne nanášala len tam, kde ku potenciálnemu kontaktu svetlej látky a potu nedochádza. 

takto po vytlačení z tuby sa môže zdať veľmi tmavý, ale nebojte, po rozotretí je akurát

vľavo bez, vpravo s :) Na fotke vyzerá trochu oranžový, ale nie je. 

ľavá polovica natretá, pravá bez

Samozrejme, úplne sa to tým luxusným tónovátkam, ktoré spomínam vyššie, nevyrovná. Fluid neobsahuje trblietky, napriek tomu pokožku pekne rozžiarí a dodá jej zdravo pôsobiaci "glow". Aj keď sa nejedná o samoopalovák, po aplikácii si umyte ruky :)


Kompletné zloženie - ále čo tam po ňom, na niečo sa zomrieť musí :D


Poďme si to teda zhrnúť: pre veľmi svetlé a svetlé typy, ktoré sa zatiaľ nedostali na slnko (poprípade to ani neplánujú) je to výborná vec. Keď sa opálite normálne, už to veľký význam nemá, vzhľadom k tomu, že neobsahuje trblietky a dostanete z neho len stmavenie, nie výraznejšie rozžiarenie. Bonusom je cena, ľahká aplikácia a veľmi slušná trvácnosť počas dňa. Doporučujem.

No a píšu, že je to limitovaná edícia, tak si radšej prikúpte do zásoby.

Lučiak

foto: ja + koláž z fotiek z webu

17 komentárov:

  1. Mala som samoopalovaci krem od Sun Dance minuly rok a bola som spokojna, mozno vyskusam teraz tuto limitovanu ediciu :)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak bohužiaľ samoopaľovacie krémy a všetko, čo sa týka okolo opaľovania (prirodzeného či umelého), ide mimo mňa :) Ale aspoň ušetrím :) Ale na fotke, kde si krém naniesla v silnej vrstve, vyzerá ako Nutella ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aaa super! Toto som pouzivala minuly rok a bola som s tym spokojna :) Myslela som, ze tohto roku to uz nezozeniem ale vidim, ze ano. Parada co najskor navstivim DM. Diky za info! Janka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt? Ja som si to vsimla teraz po prvy krat :) Tak potom co blbnu s tym limited edition? Alebo myslia limited summer edition :)

      Odstrániť
  4. Toto musim vyskusat :) Kupila som si sice samoopalovaciu penu od Avonu /novinka/, ale neviem s nou dostatocne rychlo pracovat. Strasne rychlo sa vstrebava a je dost tmava, pre mna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. videla som to teraz v katalogu...a maju aj nejaky olej zvyraznujuci opalenie, o nom sa mozno obzriem, to by sa mi hodilo.

      Odstrániť
  5. zislo by sa mi! :D asi si kupim...a potom na zaciatku leta sa zacnem opalovat aj ked sa mi zas vytvoria pehy...ach jaj :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no že si to nenapísala včera :( dnes som po dlhom čase dostala von (z izby :D) aj do drogérky a istú dobu sa tam zas nedostanem

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzerá to na zjedenie, ako čokoládový puding mňam ! :) som biela ako stena, takže určite by som to využila ale keďže v poslednej dobe nosím biele veci veľmi často, bojím sa žeby sa to naozaj niekde obtrelo pri potení.. tiež som pozerala ten olej zvýrazňujúci opálenie od avonu - čiže ak si ho náhodou kúpiš, čakám recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Niečo podobné som mala pred pár rokmi od Clinique, vlastne omylom som to objednala v domnení, že ide o samoopaľovací krém. Spomínam si, že som to nevedela dobre rozotrieť. Ani vlastne neviem, kde to je, niekde som to nenávratne založila pri sťahovaní. Inak, ja nedám dopustiť na sprej od L' oréal Sublime bronz, ten je naozaj skvelý a podľa mňa ani nemá typickú samoopaľ. vôňu. A netreba ho rozotierať.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. &ja som si dnes skúšala doma svoje letné šaty a práve si hovorím, že som biela ako stena :) No tie moje šaty sú tiež biele, .. škoooda, ja by som si musela dopriať asi nejaký ten extra drahý a nedostupný produkt :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mne to pripomína produkt od Yves rocher, o ktorom som písala tu: http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2013/06/beauty-oblubenci.html:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)