streda 30. apríla 2014

Spotrebované 04/2014


Poďme sa spolu pozrieť na moje aprílové smetie :) Aká náhoda - mesiac 04, rok 2014 a vyprázdnila som presne 14 kúskov. Fanúšikovia numerológie by zo mňa mali radosť. Opäť stručne a heslovite, na už recenzované veci pridávam linky: 

- pleťová maska Balea "Dobrá nálada" vonia ako marhuľový termix. Nie taký, ako predávajú teraz, ale aký som jedávala u babky v 80-tych rokoch. Jogurty vtedy ešte nefičali, zato my sme fičali na 1 termixe denne. Okrem tohto off topic faktu k nej veľmi nemám čo dodať - bežný priemer. Balenie je na dve použitia. 

Oui od Lancome je jedna z mojich najobľúbenejších jarno-letných vôní. Vytiahla som ju zo šuflíka hneď, ako sa oteplilo - mala som ešte zbytok z minulého leta a behom mesiaca bol milý zbytok fuč. Keď ju niekde nájdem za cenu, ktorú budeM považovať za super, kúpim opäť. 

- o maske H&B s olivovým olejom som sa už zmieňovala, bola absolútne skvelá. Dúfala som, že ju možno nahradí táto, ale ani náhodou. Neostáva mi teda iné, ako kúpiť ďalšie balenie.

- set od Primavera - opäť zásah do čierneho a nebyť toho, že sa už celá trasiem na testovanie noviniek od Caudalie, kúpim znova. 

- 4 farebný bronzer od Pupa. Som s ním maximálne spokojná a už mám ďalšie balenie.

- micelárka Provégol neurazila, ani nenadchla, ďalšie balenie nemám dôvod kupovať.

- telové mlieko Anne Lind od Annemarie Borlind bolo super, otestovala by som aj iné vône.

- tento žltý telový peeling od Balea určite poznáte a mnohé aj máte doma. Bol vcelku fajn, opäť by som ho zaradila do kategórie vecí, ktoré Vás síce neohúria, ale v zásade ani nenaštvú. Kúpila som ho hlavne kvôli jeho parfumácii, používam aj gél na holenie s rovnakou vôňou. Linecké cesto s citrónovou kôrou :)

- ďalší kúsok od Annemarie Borlind, očný krém z radu Absolute. Výborný, nemám čo dodať, všetko je v recenzii. 

- krém na ruky Smooth Nourishing od Nivea sa u mňa ocitol ešte v zime, bol to darček k jednému drogériovému nákupu. Tiež taký lepší drogériový priemer. 

- hyalurónové sérum Balea na blogoch stále fičí, ako tak sledujem. Jeho pozitívne účinky si už malo možnosť overiť mnoho z Vás. Toto bolo už moje druhé balenie a kúpila som ďalšie.

- bezoplachový kondicionér Aveda, o ktorom som písala celkom nedávno. Príjemne ma prekvapil. 

Tak prosím. 14 kúskov, z toho 10 takých, s ktorými som bola nadmieru spokojná. To je celkom slušná bilancia, nie? 

Používate niečo z môjho zoznamu? 

Lučiak
foto:ja

5 komentárov:

  1. Používám jenom občas pleťové masky od Baley, tu co jsi měla ty, měla kamarádka a vůbec ji nevyhovovala a štípala.. Mě nic nedělají, takže je ráda kupuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne tento krém na ruky od Nivei som si kúpila už dvakrát po sebe, je skvelý, krásne vonia a ruky pekne premastí.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak by si vyskusala nieco od Caudalie tak prosim daj vediet ako sa ti ich produkty pozdavaju. Vyskusala som 3 produkty od nich a bola som sklamana ich ucinkom, vzhladom k ich cenam. Primavera mi pride lepsia, ale to je len moj subjektivny nazor.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten Pupa bronzer mam aj ja, je perfektny, ja ho pouzivam aj ako ocne tiene, ked sa dost ponahlam :)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krém na ruky od Nivey milujem. Aj keď viem, že nie je bio eko a ešte neviem čo, s mojimi rukami robí zázraky.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)