pondelok 31. marca 2014

Oriflame Beauty Eyebrow Kit


Obočie sa na tomto blogu v komentároch rozoberá pomerne často :) Roky na úpravu používam najradšej ceruzku, ale teraz som sa rozhodla vyskúšať túto novinku od Oriflame. Bola za smiešnu cenu, odtiene pôsobili na fotke pekne neutrálne a vôbec - všetko je to balené v takom praktickom kompakte spolu s voskom a dvomi štetcami. A zrkadielkom.


vľavo tmavší, vpravo svetlejší tieň na pokožke. Tu to ešte vyzerá nádejne, čo? 

 Súčaťou balenia je aj mini letáčik s "návodom" - mne nepriniesol nič nové, nakoľko teoretické zásady úpravy obočia roky ovládam. Prax občas býva o niečom inom, ale to je už iná story :) Takže, po vyskúšaní tejto sady by som rada svoje postrehy zhrnula pekne v bodoch: 

- pozitívom č.1 je samotné balenie - veľmi praktické

- plusom č. 2 je fakt, že tiene pri aplikácii absolútne neprášia (kvôli tomuto som už hodila do koša zo dve podobné sady) a sú dva...

- lenže: aj keď sú dva a jeden má byť svetlejší, na samotnom obočí v ich farebnej intenzite až taký rozdiel nie je. Alebo inak povedané, aj svetlejší tieň farbí podstatne intenzívnejšie, než ako pôsobí v kompakte.

- a čo ma sklamalo najviac, je, že po aplikácii na obočie majú tiene skôr teplý podtón. V kompakte tak vôbec nevyzerajú a preto som si ich aj kúpila. A to ani nehovorím o tom, že je k dispozícii len v jednej farebnej kombinácii a vzhľadom k intenzite tieňov si ho len ťažko viem predstaviť na blondínach (teda viem, ale nie je to veľmi lákavá predstava :)

- aplikačné štetce tiež nie sú nič extra, hlavne ten s čiernymi štetinami - práve on má slúžiť na dofarbovanie, ten svetlý potom na zafixovanie voskom. Ja som to po dvoch použitiach vymenila, pretože čierny štetec je príliš hrubý a presné vykreslenie s ním dosiahnete naozaj ťažko. So svetlým to ide o niečo lepšie...

- no nie tak dobre, aby som bola úplne spokojná bez použitia ceruzky. Takže v konečnom dôsledku ceruzku aj tak používam

- a na záver vosk - jeho fixačná schopnosť je minimálna. Pozitívom je, že počas dňa nehrudkuje a neopadáva.

- celková výdrž tieňov je veľmi dobrá, obočie je dofarbené až do večera bez toho, aby sa farba medzi chĺpkami strácala (čo sa občas stáva pri ceruzke).



Takže, zhrňme si to: bežná MOC za túto sadu je 8 Eur. To je podľa mňa vzhľadom ku všetkému vyššie uvedenému trochu prehnané. Teda, aspoň pre mňa. Keby som bola  bruneta s olivovou pleťou a hnedými očami, asi by som bola s výsledkom o niečo spokojnejšia. Napríklad na tejto stránke si ho poradkyne a používateľky väčšinou nevedia vynachváliť... vraj je lepší, ako "mastné ceruzky" (nuž, evidentne nenatrafili na tú správnu :). Tak si vyberte. Ja osobne som ho kúpila v akcii za 3 Eurá, takže aj keď nie som 100% spokojná, kúpa ma nemrzí. Za 8 Eur by to už bolo o inom. 

Tak čo Vy na to? :)

Lučiak
foto:ja 

22 komentárov:

  1. Catrice set ma studeny podton, aj kvalita tienov sa mi zda ovela lepsua

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám Catrice,obsahuje 2 skvelé tiene,obidve mi sadli (to je čo povedať keď môjmu obočiu sadne farba),plus je tam mini pinzetka mini štetček a na opačnej strane toho skoseneho štetčeka je mini kartačik ..plus zrkadielko :D no dobre na vysvetlovanie nemám talent,každopádne si to kúp :)

      Odstrániť
    2. aj ja používam catrice :))) ani gosh, ani mua, ani elf mi tak nesadli :))) aaa aku ceruzku pouzivas?

      Odstrániť
  2. Ja ho pouzivam od zaciatku, co ho ponukaju a som spokojna. Stetce nie su nic-moc, ale svetly tien aj vosk su v pohode a drzia cely den :)
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, zas co sa tyka vydrze, ta ma prekvapila, drzia velmi slusne az do vecera

      Odstrániť
  3. prave by som potrebovala nieco na zvyraznenie obocia, ale neviem celkom ako to uchopit. Obocie mam cierne a takze hnede farbitka trochu kricia, no moc tmave/cierne su posobia zas prisilno..a ani tento Orif kit ma moc nepresvedcil..

    Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som na tuto sadu pocula len chvalu a chcela som ju vyskusat, ale ziadnu oriflame lady nepoznam a za 8 eur som ju objednavat nechcela... Ja pouzivam tento set TU recenzia... uz rok ho mam a stale sa mi neminul..myslim, ze som tak v polovici.. mne viac vyhovuju tiene ako ceruzka :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a zasa catrice :) Skoda len, ze tam nie je aj vosk.

      Odstrániť
    2. Keby tu vidím tie komenty predo mnou ani by som ho nespomínala :-). Tak sú to podľa mňa najdostupnejšie tiene na obočie. Ten vosk tam aj mne veľmi chýba, ešte Elf mám vosk s tieňom, ale ten nemám odskúšaný.

      Odstrániť
  5. Super recenzia :)
    Veľmi si mi uľahčila rozhodovanie, lebo som váhala medzi týmto a setom od Catrice. Myslela som, že keď má Oriflame dvojnásobnú cenu, bude aj o niečo lepší. Ale z toho čo som si prečítala je teda pomerne rovnaký ako jeho o polovicu lacnejší kolegovia :)) A bez vosku sa nejako teda zaobídem :)
    Ja používam set od Essence, ktorý je síce super, ale jeho balenie je tak strašne nepraktické (už mi samozrejme aj prasklo) a vyslovene škaredé :D, že ma to ťahá k tomu setu od Catrice.
    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja používam tiene od Essence :) túto sadu som chcela tiež vyskúšať ale dosť ma to odrádza po recenziách, ktoré som si prečítala

    OdpovedaťOdstrániť
  7. skúšala si postup, že najprv vosk a potom tiene?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vlastnim a kupovany bol prave z rovnakeho dovodu ako u teba, podton tienov sklamal, ale mala som prednedavnom vlasy farbene trosku do cervena a s mojimi teplymi ocami sa uz ako tak dalo. Ale na den nie, aj kvoli ich intenzite. Kupovane v zlave, za plnu sumu by som ich nevzala, stetceky z balenia nepouzivam a nepaci sa mi ani balenie, pretoze sa mi rozpadlo :-) Cartrice, Elf lepsie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vazne sa rozpadlo? Budem si teda davat pozor :)

      Odstrániť
    2. Ja tieto tiene používam vlastnou metódou už vyše dvoch rokov..neviem ako by som ju tu popísala, aj som rozmýšľala, že by som spravila na blogu fotopostup, vosk vôbec nepoužívam, vždy ich zafixujem transparentným púdrom :) a hej..obal sa veľmi rýchlo rozpadne, teda ak ho nosíš so sebou často a všade..ale inak u mňa spokojnosť..jedno balenie mi vydrží skoro celý rok :)

      Odstrániť
    3. OK, tak keby si spravila ten fotopostup na blogu, mrkla by som na to.

      Odstrániť
  9. Ja mám presne ten istý problém ako ty.. tiež na obočie potrebujem studené farby, inak by som vyzerala ako šašo :-) ja používam Gosh Brow Kit a som s ním veľmi spokojná. Farbičky sú 3, studené, dobre pigmentované a držia pokiaľ ich neodlíčiš :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No ja som si ho tiež kupila v zlave, a zdielam podobný názor ako ty. Na moj vkus vyzera hlavne dost neprirodzene. Inak mas velmi pekny blog :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)