štvrtok 12. decembra 2013

Milý Dermacol, toto ti vyšlo!


Na úvod dnešného postu malý disclaimer: 
1. nemám rada dvojzložkové odličovače
2. značka Dermacol nepatrí práve k mojim obľúbeným

A napriek tomu budem chváliť. Dermacol má na trhu novinku, dvojzložkový odličovač vodeodolného make upu, presnejšie očí. Prednedávnom som na jednom blogu (ospravedlňujem sa, ale zabudla som, na ktorom, autorka nech sa kľudne prihlási :) videla veľmi pozitívnu a zároveň fundovanú  recenziu a to ma motivovalo tento kúsok vyskúšať. Vodeodolné maskary síce používam všeho všudy tak 10 krát za rok, ale mám doma viacero oficiálne nevodeodolných, no veľmi húževnatých maskár, s ktorými je odličovanie mojimi micelárkami ťažký oriešok (Sensibio to nakoniec vždy nejako zvládne, ale ocenila by som niečo rýchlejšie a efektívnejšie).
No jo, lenže nájsť dobrý odličovač vodeodolného make upu nie je len tak. Moja posledná skúsenosť s týmto typom odličovača od Avonu bola jednoducho katastrofa. Odvtedy som sa dvojzložkovým odličovačom vyhýbala ako čert krížu...až som nabrala odvahu na tento a neľutujem. Bez okolkov môžem napísať, že patrí k tomu najvydarenejšiemu v sortimente značky Dermacol.


Po prvé, aj napriek tomu, že je dvojzložkový, nie je nechutne mastný. Samozrejme, nejaký náznak olejovej zložky tam je, ale v porovnaní s inými, ktoré som vyskúšala je to veľmi znesiteľné.
Po druhé, je naozaj účinný. Splnil presne to, čo som od neho očakávala a potrebovala. Aj ťažko odstrániteľné maskary odlíči bez problému.
A po tretie (a vlastne tento bod som mohla pokojne dať na prvé miesto, lebo je pre mňa možno najpodstatnejší) - absolútne neštípe a je neparfumovaný.

Vy si ho ale nekupujte, ak pri odličovaní neznesiete ani len náznak mastného filmu na pokožke. To je jediné, pred čím by som mohla teoreticky varovať. No ako píšem vyššie, po tom, čo som v tejto oblasti mala možnosť vyskúšať, je táto verzia pre mňa prijateľná.  Som veľmi príjemne prekvapená a som rada, že ho pre prípad potreby mám doma. Kupovala som ho v DM za cenu okolo 4 Eur.

používate aj Vy tento typ odličovačov? 

Lučiak
foto:ja

9 komentárov:

  1. já mám dvojsložkové i Dermacol ráda:)
    hezká recenze

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vďaka za užitočnú recenziu, práve som vo fáze hľadania nejakého spoľahlivého odličovača.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Píšem si na zoznam, akurát končím Ryor dvojzložkový, ale ten mi až tak nevyhovuje, tak uvidím, aký bude tento, díky za tip :) (Nejako mi v poslednej dobe blbne pridávanie komentárov, tak pardon, ak náhodou spamujem...)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neznášam vodeodolne odlicovace, pre mňa absolutne, avšak nutné zlo. Palia ma oči, ten mastný pocit...Tento by som aj skúsila za 4 E.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne to tiez vadi...hovorim, tu je to znesitelne, tym, ze ho nepouzivam denne, moze byt.

      Odstrániť
  5. musim suhlasit, aj ja ho mam a vyhovuje mi, nemam rada tieto 2 fazove, ale pouzivam ho, ked potrebujem dat dole vodeodolnu maskaru..:)

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hehe bolo to u mňa na blogu :D.. ale som rada, že sa Ti zapáčil :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nemám vôbec rada Dermacol, ale asi tento odličovač teda vyskúšam po tvojom odporúčaní :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)